Kate S. Kate S. komentáře u knih

☰ menu

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Oddychovka, to ano, jen jsem podle recenzí čekala víc :-)

10.06.2020 3 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Kniha se moc pěkně četla, konečné rozuzlení na posledních stranách, fajn kniha co stojí za přečtení :-)

18.08.2018 5 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se moc hezky četla, zajímavý příběh i nečekaný závěr. Doporučuji k přečtení, kdo má rád napínavé detektivní příběhy ;-)

14.04.2017 5 z 5


Ona Ona Carey Heywood

Krom par informaci a poslednich cca 3 kapitol je kniha totožná s dílem "On". Pasáže, které jsem četla jakoby 2x mě vážně moc nebavily ale jinak? Fajn oddechovka :-)

25.11.2014 5 z 5


On On Carey Heywood

Ze začátku jsem si říkala "nic moc napsané, se bude špatně číst" a taky to věčné používání slova "tady" místo "sem" (což je ovšem chybou překladatele)... Nakonec jsem se však do knihy zamilovala a s krátkými pauzami ji přečetla jedním dechem. Hned jsem se pustila do druhého dílu a už teď jsem v půlce. Autorka si mě tímto oddechovým dílkem naprosto získala :-)

24.11.2014 5 z 5


Ve stínu černých ptáků Ve stínu černých ptáků Cat Winters

Naprosto luxusní čtení... Romantický příběh plný lásky, smutku, odhodlání a statečnosti.

03.11.2014 5 z 5


Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Přečteno dá se říci "jedním dechem". Zbožňuju knížky, které ve mě dokáží vyvolávat emoce. A mezi ně kniha Červený vrch neodmyslitelně patří. V určitých pasážích jsem se usmívala, jindy se smála i nahlas a následně mi slzy tekly nezadržitelně proudem.
Kniha je naprosto dokonalá. Děj skvělý a ačkoli jsem si říkala, ze kniha o zombií (šouračích či tupounech) není nic pro mě, mílila jsem a jsem ráda, že jsem i tak po knize sáhla.
Neuvěřitelný zážitek! :-)

23.10.2014 5 z 5


Magie střelného prachu Magie střelného prachu Ilona Andrews

Andrea a Rafael - dokonalá dvojka, neumím si ani představit, že by ti dva k sobě nepatřili. Kniha je plná napětí, erotiky, neskutečného humoru. Zbožňuju knížky které mě dokážou rozplakat a u kterých se směju nahlas. To vše tato "mezi kniha" splňuje. Už se těším na další vyprávění o téhle boudí dvojici :-) myslím že se máme ještě na co těšit ;-)
Magické dary - příběh ve kterém jsou Curran s Kate jako jeden. Nedají bez sebe ani ránu, mám je ráda a už se nemůžu dočkat dalšího pokračování o KD :-)

23.10.2014 5 z 5


Magie zabíjí Magie zabíjí Ilona Andrews

Opět, jako pokaždé, nemohu dát jiné než nejlepší hodnocení. Naprosto zbožňuji vyprávění o Kate a Curranovi a baví mě každičký příběh.
Vždy s hrůzou v očích trnu, jestli díl neskončí větičkou "pokračování příště...", ale i když do konce knihy zbývá byť poslední kapitola, všechno stihnou rozluštit, zlo porazit...
Těšim se až vyjde další díl a zatím se pustím do vyprávění o Andree a Rafaelovi aneb Magie střelného prachu.

02.10.2014 5 z 5


Dar Dar James Patterson

Čekala jsem od knihy mnohem víc. Upřímně, narazila jsem na ni v knihkupectví náhodou. Po přečtení prvního dílu jsem se ani nepídila po tom, jestli existuje pokračování, ale bohužel mám v povaze knihy, ač nudné, dočítat a to i co se týče jejich pokračování. Doufala jsem, že bude děj zajímavější, ale bohužel se tak nestalo. Děj není vůbec poutavý, občas mi přijde až vtipné, do jak nepřirozené situace se hlavní hrdinové dostávají. Ovšem jak je mým zvykem, 3.díl (Oheň) mě ještě čeká ;-)

29.09.2014 3 z 5


Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Příjemná oddychovka. Těším se na další autorčina díla a určitě nebudu váhat po nich kdykoli sáhnout. Pěkné, milé :-)

07.08.2014 5 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Kniha mě bavila jen ze začátku. Děj vcelku ušel, ale holt Božský bastard je 100% lepší ;-)

05.07.2014 3 z 5


Zrození Zrození Lisa Jane Smith

Kniha se mi líbila, ale seriálové zpracování je lepší :-)

24.06.2014 4 z 5


Napůl zlý Napůl zlý Sally Green

Zajímavý děj, vcelku poutavý nápaditý příběh, ale nečetlo se mi to nijak zvlášť svižňe a chvílemi jsem se musela do čtení nutit. "Nic neni dobré ani špatné, jen podle pojetí"... Ale myslím si, že filmové zpracování by mohlo být zajímavé.

23.06.2014 3 z 5


Kdopak je ta zrzka? Kdopak je ta zrzka? Alice Clayton

Nejlepší kniha co jsem za poslední dobu četla. Erotika, láska, něžnosti, krásný příběh, hezký děj. Mě to prostě děsně bavilo! Jen mě zamrzelo že kniha skončila takhle načatá. Ale pozor, už se chystá pokračováni. :-) těším se a DOPORUČUJI!!!

22.06.2014 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Naprosto dokonalá knížka, plná humoru, příjemné erotiky. Chytře napsáno, četla se jedním dechem a moooc mě mrzelo že už jsem dočetla. Jedním slovem B.Á.J.E.Č.N.Á.!!! :-)

30.05.2014 5 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Čteno jedním dechem, stejně jako "první díl" BB. Ze začátku mi trochu trvalo zvyknout si, že už nejde o příběh Chloe a Benetta, ale nakonec se mi to moc líbilo. Sára je pěkná dračice odhalující "pravé já" mnoha dívek a Max je zatraceně sexy chlápek co umí splnit ženě kde jakou touhu :-) občas jsem se v knížce ztrácela, jiné části se mi naopak líbily MOC! Stručně řečeno, DOPORUČUJI!!! :-) xoxo

27.05.2014 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Dokonalé! Erotické, vulgární, smyslné, vtipné, božské! A líbil se mi i děj knihy :-) doporučuji a těším se na Božského cizince! A ještě přidávám jedno, za mě největší, plus - naprosto zbožnuji když se v knize objevuje pohled obou pohlaví, a vychází najevo nejen to jak vidí nabubřelého muže raněná žena, ale jak popisuje situaci zmatený zamilovaný muž. Super :-)

19.05.2014 5 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Viděla jsem 1. a 2. díl zfilmovaný a do třetího dílu v knižní podobě jsem se pustila z nedočkavosti. A musím říct že je to ÚŽASNÁ kniha! Hned jsem si pořídila první i druhý díl a už se těším až se do nich začtu! Doporučuji!

18.05.2014 5 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Kniha se vcelku hezky cetla, akorat se musim pridat k nazoru vetsine ostatnich - od knizky jsem si slibovala hotovy horor a ze se budu pri prohlizeni fotek bat. Misto toho je to pekne napsana kniha "zacatecnika" ve psani romanu a pripadalo mi ze obcas se pri psani asi pekne zapotil aby mohl nektere fotografie pouzit (prislo mi ze o nekterych v pribehu vypravel jen proto aby je pouzil). Kniha neni vubec strasidelna, nektere casti jsou zbytecne utnute, jine zase zbytecne rozvlacne. Obcasne vulgarni vyrazy mi vubec k autorovu stylu psani nesedi, ale to bych spise prisoudila prekladu nez primo aurove nedostatku. Ale kdyz se to vezme kolem a kolem - necekejte zadne desy, napeti ani nocni mury a je to pekna ctiva kniha pro mladez.

16.05.2014 4 z 5