přehled
Caroline má fantastický byt v San Francisku a dokonalého kuchyňského robota, ale nemá Óčko! Caroline má skvěle našlápnutou kariéru, kancelář s výhledem na záliv a recept na výtečnou cuketovou buchtu, ale nemá Óčko!! Caroline má nejlepšího kocoura na světě, super kámošky a plný dekolt, ale nemá Óčko!!! A navíc, světe div se, stěnou její ložnice otřásá noc co noc její sexy soused, co si v posteli servítky rozhodně nebere. No, není to zákon schválnosti? Každé zasténání, naplácání a – bože, zamňoukání? – Caroline připomíná, že přichází nejen o spánek, ale že jí, na rozdíl od Nabíječových partnerek, chybí taky… Jo, uhádli jste, Óčko! Když bušení do zdi málem vyklepe Caroline z postele, rupnou jí nervy a oděná do sexuální frustrace a růžové noční košilky se svému sousedovi postaví tváří v tvář. Jenže jejich noční potyčka je, řekněme, jen začátek, protože s tenkými stěnami napětí mezi nimi roste…... celý text
Originální název: Wallbanger, 2012
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha kombinuje erotiku, romantiku a humor. Čtenáři si užijí příběh o Caroline a Simonovi, kteří se postupně sbližují. Zpočátku se zdá, že mezi nimi panuje napětí, ale časem se z nich stanou blízcí přátelé. Někteří čtenáři oceňují vtipné situace a postavy, zatímco jiní kritizují pomalý vývoj děje a opakující se prvky. Celkově je kniha považována za oddechovou četbu, která může pobavit, ale ne každému sedne. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nabíječ mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Milovníci romantických a erotických příběhů
- Fanoušci humoru a vtipných dialogů
- Ti, kteří mají rádi příběhy o přátelství a lásce
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nabíječ. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 479 komentářůSouvisející novinky - Nabíječ (1)
Knižní novinky (28. týden)
08.07.2019
Kniha Nabíječ v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 24x |
| v Přečtených | 3 288x |
| ve Čtenářské výzvě | 114x |
| v Doporučených | 182x |
| v Mé knihovně | 713x |
| v Chystám se číst | 445x |
| v Chci si koupit | 104x |
| v dalších seznamech | 17x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

84 %
71 %
Nabíječ
Knížku jsem našla v knihobudce a ze zvědavosti jí dala šanci, ale už chápu, proč ji někdo odložil. Bohužel mě nezaujala prakticky od začátku. Humor, o který se autorka snaží, mi nepřišel vtipný, spíš místy působil křečovitě. Celkově mi v příběhu něco chybělo a nedokázal mě vtáhnout ani po delší době čtení.
Romantické a erotické pasáže, od kterých jsem čekala aspoň nějaký zážitek, mě také zklamaly. Často byly narušené zvláštními momenty, které spíš kazily atmosféru, než aby ji podpořily. Chování hlavní hrdinky Caroline mi navíc přišlo dost dětinské.
Po tom, co se dali hlavní hrdinové dohromady, jsem čekala, že se příběh rozjede, ale naopak mi místy přišel nudný a zdlouhavý. Dočetla jsem spíš ze zvědavosti než z nadšení.
Za mě bohužel velké zklamání a nejslabší román, jaký jsem zatím četla.