Zakázaná přitažlivost přehled

Kateřina Petrusová

Bavettovi série

< 3. díl

Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout: buď se vrátí domů, nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec. Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Tato série přináší zábavné a oddechové čtení s prvky humoru. I když tempo posledního dílu nebylo tak svižné jako u předchozích, stále nabízí příjemné chvíle. Postavy, jako Henry a Emily, se vyvíjejí a jejich vztah je plný emocí. Někteří čtenáři však vyjádřili, že zápletka mohla být zajímavější a méně předvídatelná. Celkově však většina čtenářů oceňuje autorčin styl a vtip, který příběhy oživuje. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zakázaná přitažlivost mohla líbit?

• Fanoušci romantických a humorných příběhů
  • Čtenáři, kteří hledají oddechové čtení
  • Milovníci české literatury
  • Ti, kdo ocení vývoj postav a jejich vztahové dynamiky

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zakázaná přitažlivost. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

miruska1
04.01.2026

Perfektní. Klidně bych uvítala ještě pár dílů.

všech 230 komentářů

Související novinky - Zakázaná přitažlivost (1)

Knižní novinky (3. - 9. 3.)

01.03.2014

Netušil jsem, kdy se ta holka rozhodla mě zabít, ale její styl mučení byl zasraně účinnej.

Co říct matce holky, kterou si představujete hodně často hodně nahou v hodně různých pozicích?

Kniha Zakázaná přitažlivost v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 508x
v Mé knihovně473x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi