Holubka Holubka komentáře u knih

Obálka knihy Navždy tvůj Navždy tvůj Abby Jimenez

Musím říct, že první díl mě bavil o malinko víc. Ovšem i tenhle jsem si hodně užila. U některých scén jsem se smála nahlas a na konci neměla daleko k slzám.

10.11.2025

Obálka knihy Trojitá ochranka Trojitá ochranka Lily Gold

Opět žhavé. Opět skvěle. Opět jiné. Ano bylo to tady takové rychlejší ale to mi vůbec nevadilo, protože příběh skvělé plynul. Hodně mě bavila akční část příběhu. Je pravda, že emočně mě to nezasáhlo tak jako minula kniha, ale i tak jsem se skvěle bavila.

08.11.2025

Obálka knihy Fantasma Fantasma Kaylie Smith

Super prostředí, skvělá atmosféra. Zkoušky zajímavé a brutální. Erotické scény jsem si užila. I přes er-formu se to četlo dobře, i když první dvě kapitoly mi daly docela zabrat než jsem se začetla. Ale konec je za mě takový divný a nevím jak k němu přistupovat.

03.11.2025

Obálka knihy Volný pád Volný pád Ali Hazelwood

Další naprosto skvělá knížka od Ali.

31.10.2025

Obálka knihy Láska s chutí whisky Láska s chutí whisky Elliot Fletcher

Nevím no. Papírově mě to mělo hodně bavit. Maloměsto, bručoun, whisky, SKOTSKO!! Bohužel jsme se během cesty někde nesetkaly. Těšila jsem se a o to víc jsem asi zklamaná. Na příběhu vlastně není nic špatného, ale za mě prostě ne. Hodně to zachránil Mal, který nebyl takový ten klasický bručoun a vlastně ani April nebyla špatná. Ale jak říkám, někde cestou jsme se minuly.

28.10.2025

Obálka knihy Království tak prokleté a prázdné Království tak prokleté a prázdné Stacia Stark

První díl mě bavil možná o trošku víc, ale to nic nemění na tom, že jsem si to užila. Skvěle se mi to čte a Lorian s Priscou mě neskutečně baví.

25.10.2025

Obálka knihy Nevracej se pro mě Nevracej se pro mě K. M. Moronova

Je to skvělý. Úžasný. Originální. Hrozně mě to bavilo. ALE. Asi jsem čekala trošičku víc. Možná větší brutalitu? Jako neříkám že to nebylo brutální, ale tim že se jedná o vojenské prostředí, jsem čekala si ještě něco horšího. Vlastně i ten sex jsem čekala brutálnější. Jako smrti je tu dost, ale žádná nebyla taková aby mě zasáhla. Bones a Bunny mě spolu ovšem moc bavili a jejich zvrácenost byla skvělá. Bohužel já měla jen o trošičku větší očekávání.

21.10.2025

Obálka knihy Král chamtivosti Král chamtivosti Ana Huang

Ana je prostě bohyně a já její knížky naprosto žeru. A tahle? Famózní. Dostáváme něco naprosto jiného než jsme u Any zvyklí. Motiv druhé šance není můj oblíbený, ale tady jsem to milovala. Dominic a Alessandra jsi mě získali. Těšila jsem se na ně už od prvního dílu a nezklamali mě.
P.S. Hodně mě baví jak se v téhle sérii objevují páry ze série Twisted. Stačí jen malá zmínka, ale moje srdce plesá blahem.

19.10.2025

Obálka knihy Kletba Kletba Harper L. Woods

Jako proč ne. Je tam všechno co mám v knížkách ráda, takže já si čtení užila. Čte se to dobře a není to zbytečně natahované. Já myslím že na to podzimní čtení je to ideální série.

17.10.2025

Obálka knihy Až se znovu potkáme Až se znovu potkáme Rebecca Yarros

Nejsem fanoušek střídání minulosti s přítomností. Ovšem zde mě to dost bavilo. Obě časově linky mají akci, napětí, spád a hlavně jiskření mezi hlavními protagonisty. Tím že je to ještě dual POV, se to čte opravdu samo.

15.10.2025

Obálka knihy Král pýchy Král pýchy Ana Huang

Popravdě jsem po Útočníkovi na Anu moc náladu neměla. O to víc jsem nadšená a Isa s Kaiem mě hrozně mile překvapili. V prvním díle mě Isa moc neoslovila, ale tady jsem si ji oblíbila.

13.10.2025

Obálka knihy Světlo v plameni Světlo v plameni Jennifer L. Armentrout

Chvíli mi trvalo než jsem se zorientovala, ale ne zase tak dlouho. Nyktos se Serou mě opět bavili a jejich rozhovory jsem si moc užívala. Tahle série, tenhle svět i série Z krve a popela je má srdcová záležitost, takže za mě další skvělý díl.

09.10.2025

Obálka knihy Pět bratrů Pět bratrů Penelope Douglas

Je to Penelope kterou jsem očekávala. Příběh mě pohltil a četl se velmi svižně. Jsem ráda že tady to dopadlo podle mých představ a ne jako láska na hraně. Jak já se bála toho že by to byl nakonec Dallas. Macon si získal část mého srdce. Army mě moc neoslnil. U Irona jsem byla smutná že neměl víc prostoru. Dallas mě štval od začátku. A Trace se navzdory začátku stal mým oblíbencem. No a Krisjen se opravdu snažila zapadnout do rodiny.

29.09.2025

Obálka knihy Nezkrotná Aljaška Nezkrotná Aljaška K. A. Tucker

(SPOILER) Aljaška mě nezklamala a já si čtení opět užila. Prostředí závodů mě bavilo a hned bych takovou smečku brala. Jsem ráda že zde byli mé oblíbené postavy z předchozích dílů. Třeba Roy na konci perlil skvěle. Jsem moc šťastná za Jonaha a Callu a jejich novelu Věčná Aljaška jsem si taky moc užila.
Teď už k Marii a Tylerovi. Já z toho mám takové smíšené pocity. Spolu mě opravdu bavili a celkově vývoj jejich vztahu byl zajímavý. Ovšem se nemůžu zbavit pocitu, že si Marie zasloužila něco víc. Někoho kdo by si jí byl jistý na 200%. Tím nijak nechci Tylera hanit. Byl naprosto úžasný a rozumím jeho chování po tom čím si prošel. Jen Marie si podle mě zasloužila něco jiného než to jeho chvíli jo, pak ne, pak teda zase jo, pak zase teda ne. Ale i přes tohle mé malé dilema, je příběh úžasný a moc mě čtení bavilo.
Jen Jonaha a Callu jsem měla prostě o trošku víc radši.

26.09.2025

Obálka knihy Hunting Adeline: Hon na Adeline Hunting Adeline: Hon na Adeline H. D. Carlton

(SPOILER) Číst první část opravdu bolí. Ta zoufalost, bezmoc, bolest je z těch stránek hodně cítit. Některé scény byly na mě moc a zůstanou ve mě ještě dlouho. Addie byla úžasná a strašně statečná.
Druhá část už byla jednoduší. Addie to neměla jednoduché ale Zade jí stál celou dobu po boku. Po první díle kde mě moc nepřesvědčil, po tomto už chápu proč je tak oblíbený. Co mi zde ale chybělo byly určitě scény které bych si z pohledu Zadea ráda přečetla. Jeho reakce na to když Teddy dával Addie dohromady. Jeho reakce na její noční můry, na to když mu konečně začne říkat co se jí stalo. Možná větší rozbor toho jak začíná přijímat jeho doteky. Ale i tak to byl skvělý příběh. Kdo mě hodně bavil byla Sibby, ta když se objevila na scéně, věděla jsem že se pobavím.
Kdyby kniha měla jenom druhou část tak těch pět hvězd nedám. Paradoxně je to kvůli první části. I přes ty hrůzy co se v ní odehrály jsem se nemohla od knížky odrhnout. A překvapivě mě bavila víc jak zbytek knížky.

20.09.2025

Obálka knihy 10 věcí, které se nikdy nestaly 10 věcí, které se nikdy nestaly Alexis Hall

U autorky mě baví humor. Knížka opět vtipná a mile mě překvapila. Hodně mě bavili postavy, protože ani Sam ani Jonathan nebyli dokonalý. Vlastně ani ten jejich vztah nebyl dokonalý, ale nějak to do sebe zapadlo.

15.09.2025

Obálka knihy Naše poslední léto Naše poslední léto Kate Spencer

Milá letní romantika, která mě moc příjemně překvapila. Díky prostředí jsem si prodloužila léto. Postavy byli sympatické a čtení jsem si užila.

10.09.2025

Obálka knihy Ve spárech magie Ve spárech magie Mona Kasten

Začátek mě moc neuchvátil. Pak se to zlepšilo, ale že by mě knížka nějak uchvátila se říct nedá. Ovšem padoucha jsem neodhalila a Zoey mi byla docela sympatická.

07.09.2025

Obálka knihy Přesilovka Přesilovka Emily Rath

Za co jsem opravdu ráda, že těch 730 stránek stálo za to. Ani chvíli jsem se nenudila. Rachel byla skvělá. Ilmani byl takový medvídek. Caleba bych občas zabila. A Jake byl neskutečný, ale asi bych se z něj zbláznila. Celkově všichni do sebe krásně zapadli. Co se týče sexuálních scén, tak těch tu bylo opravdu dost. A to si myslím, že mám těch erotických knih načtených dost. Ovšem tady se autorka opravdu nebála a já se červenám ještě teď.

03.09.2025

Obálka knihy Jasper Vale - Údolí Snů Jasper Vale - Údolí Snů Devney Perry

Tahle série mě neskutečně baví. Příběh Jaspera a Eloise není výjimkou. Chemie mezi nimi byla skvělá. Čekala jsem nějaký typický scénář, ale k mému překvapení se nenaplnil. Hrozně mě baví jak se Edenovi postupně rozrůstají. A už se moc těším na Lylu.

27.08.2025