Manželské hry

Manželské hry https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513507/bmid_manzelske-hry-2CJ-513507.jpg 4 92 23

Hravý duet série

1. díl >

Třicet dní. To jediné chce Adam Steinbeck od své ženy. Po dobu třiceti dní jeho žena bude dělat vše, co si on usmyslí. A že už přesně ví, co si přeje, aby mu splnila. Potom podepíše rozvodové papíry a kompletně jí přenechá vedení společnosti, na které tak usilovně pracoval. Třicet dní. Přesně tak dlouho má na to, aby zjistil, kým vlastně před časem býval. Svoji roli dominanta pečlivě skryl, když se do své ženy před pěti lety zamiloval. Třicet dní. Tak moc touží po rodinném podniku, který spolu vybudovali, že se rozhodne souhlasit s pobytem na samotě. Odstřiženi od celého světa s tím, že žena udělá vše, co po ní muž bude vyžadovat. Její tělo se mu podvolí, ale její srdce se před ním znovu neskloní. Myslí si, že tohle je jen jeho ubohý pokus, jak znovu oživit jejich manželství. Mýlila se.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Marriage Games , 2016


více info...

Přidat komentář

MilackovaN
předevčírem 4 z 5

Upřímně jsem měla od knihy velké očekávání, které se nenaplnilo, ale i tak ji hodnotím jako povedenou. Bylo to na mě už asi moc a něco mi na tom nehrálo, ale jako celek to působilo vlastně kladně. Moje pocity jsou vesměs rozporuplné a to podle mě dokáže jen dobře napsaná kniha :-)

MAU256
12.03.2024 3 z 5

No sakra, co jsem si to vybrala za knihu? Musím přiznat, že snad ani jeden z nich mi nebyl sympatický. Adam, který celých pět let před svojí ženou skrývá, čím doopravdy je? Stále ji dokola vykládá, jak jí miluje a nakonec....? Jelikož potřebuji vědět, jak to mezi nimi dopadne, budu muset sáhnou po druhém díle.


Holubka
27.02.2024 4 z 5

Tak tohle byla jízda. Takovou syrovost jsem nečekala, ale nemohla jsem se odtrhnout. Čekala jsem drsnější eroťárnu, ale toto? Oba dva mě štvali, vedlejší postavy mě štvali, ale něco na tom bylo fascinujícího. Konec jsem čekala a jsem ráda že mám po ruce druhý díl.

Bergerac16
23.02.2024 5 z 5

Uff. Tohle je síla. Tentokrát nespoileruji, protože vůbec nejsem schopná vyprávění shrnout do pár vět. Nemohla jsem se odtrhnout, text mi před očima promítal úchvatný intimní příběh.

Některé obraty, které autorka použila k vykreslení pocitů, mi naprosto vzaly dech. Nevadí mi zakončení, jelikož mám druhý díl již stažený ve čtečce – nemít to tak, zblázním se.

moma08
15.02.2024 4 z 5

Tohle téma bylo pro mě docela síla, nejsem na to vůbec zvyklá, a proto bude chvíli trvat, než dokážu vstřebat svoje pocity...
Ano, nebylo to dokanalé, díky stylu psaní, ale dalo se to zvládnout.
Já si druhý díl přečtu, protože mě zajímá, jak to všechno dopadne.

Theena
09.02.2024 2 z 5

Strašně, ale jakože strašně mi vadil styl psaní. Nemohla jsem se vůbec začíst a kolikrát jsem si musela věty číst znovu abych vůbec pochopila, co jsou třeba smsky, vzkazy a co myšlenky... Nevím jestli to nebylo e-knihou, kdyžtak mě opravte, že pevná vazba byla alespoň rozčleněná odstavci, nebo jiným fontem písma, ale knihu jsem otevírala v několika aplikacích a změna žádná.
Dávám 2 hvězdičky, a to jen z důvodu "syrovosti" BDSM, psychologie a záporné postavě (ano Serenu jsem brala jako záporačku a nenáviděla jsem ji). Většinou mi lezou na nervy ženské postavy, ale tady se role obrátily a Adam mi vyloženě vadil. No druhý díl číst ani nebudu, a to většinou série dočítám.
PS: Hlavní postavy mezi sebou komunikují hůře než děti ve školce. Doporučuji spíše hodně nenáročným čtenářům.

jahoda444
05.11.2023 1 z 5

K tomuhle jde říct jenom jedno...i děti mezi sebou komunikují lépe něž Adam a Diana.

Andrejka91
04.11.2023 2 z 5

První polovinu knihy jsem chtěla knihu odložit nedotčenou, protože mi vadil styl psaní. Od druhé poloviny mě kniha začala bavit, ale když začala autorka psát z pohledu manželky, tak jsem se zase zhrozila. Říkala jsem si, že knihu dočtu, když už jsem tak daleko, abych věděla jak dopadne no ale konec mě nasral úplně nejvíc. Do dalšího dílu nejdu, za mě to byla ztráta času.

micha-ella
23.10.2023

Nečteno, odloženo (odhozeno) po dvacáté stránce. Obvykle dávám knihám šanci až do strany sto, tady to prostě nešlo. Mizerný styl, trapný jazyk, naprostá ubohost.

monika0181
13.09.2023 5 z 5

Fůů, tak to byla jízda. Moc mě mrzí, že jsem knihu už nečetla, kdy vyšlo pokračování. Konec by mě opravdu zajímal. Za mě je to nejskutečnější kniha BDSM, na kterou jsem narazila. Je opravdová, syrová. Rozhodně není pro každého. První část se četla hůř z pohledu vyprávění Adama. Bylo to nutné i vzhledem na minulost, abychom vše pochopili. Adam Dianu miluje a nechce ji zatáhnout do pozice D/S, je přesvědčen, že ona taková není. Z pohledu Diany začíná být vyprávění víc akční. Ukáže se, že jí pozice D/S není tak proti, jak se zdálo. Nedříve jde o "boj" Adam/Diana. Ale nakonec se dostáváme do pozice Diana/Adam. Držím palce Dianě, ať zabojuje a druhý díl dopadne, podle jejího přání.

LenRan
10.09.2023 4 z 5

Velké překvapení. Čekala jsem klasickou eroťárnu okořeněnou D/S, ale toto je jiný level. Autorka jde opravdu do hloubky duše a pochopení sebe sama, i když jde člověk proti všemu čemu dosud věřil a jak byl vychován. Ubírám jednu hvězdu za prostředí, kde se příběh odehrával, zápletka s druhým párem mi přišla zbytečná a nepochopila jsem proč ji tam Adam bral. Mohli jet kamkoliv sami. Těším se na druhý díl, konec byl fakt na mrtvici :)

georginaa
10.09.2023 3 z 5

Manželství je instituce, kde musí být mezi partnery důvěra, tolerance, pochopení a žádná tajemství. V tomto příběhu by se dalo říct že plno z toho selhalo a nejvíc tajemství, které Adam skrýval celých 5 let. Jakoby nebyl celý, vždy se kontroloval i když myšlenky ho užíraly a on tak svou ženu miloval, že upřednostňoval její touhy nad svými. Dokud jednoho dne nenašel v kuchyni lístek o rozchodu. Adam se nedokázal s tím smířit a i když mu žena řekla o její nenávisti k němu, že ho nemiluje, on po ní chtěl jen třicet dní, aby přesvědčil sebe a i jí, zda má cenu v tomto vztahu pokračovat. A pak poznala opravdového Adama se vším všudy, on je ten dominant a ona se musí stát subkou, což pro její nepřijatelné chování se zcela nedaří. Po pár dnech když zjistí zčásti aspekty BDSM, začíná pociťovat úplně jiné emoční stránky, než před tím. Uvědomuje si, že tím může přijít o všechno a nebo všechno získat a to hlavně zpátky lásku k Adamovi. A jak to dopadlo se snad dozvíme v dalším díle.
Co se mě týče, tak možná příběh byl zbytečně protahován tím střídáním minulosti a přítomnosti. Připadalo mi to jako bych to četla těch třicet dní a nejen dva dny. Ani nemusím to snášení napráskání na zadek, ale chápu, že každý to má nastavený jinak. Myslím, že autorka chtěla docílit pochopení mezi dominantem a submisivitou , co se od takového vztahu očekává a že nejde pouze jen o ten samotný akt sexu, ale o něco víc. Bohužel to může málokdo pochopit kdo to tak neprožívá, může to pouze tolerovat k ostatním, kteří to tak cítí. Je to dost emoční příběh, stál za jedno přečtení a víc nemusím, ale určitě přečtu i další díl, abych hlavně věděla jaký to bude mít konec.

oolinkaa
29.08.2023 2 z 5

Úplně nevím jak tento žánr hodnotit . Obvykle romantiku a erotickou literaturu nečtu .. ale nemohla jsem prostě začíst. Strašne jsem se do děje nutila .. raději se vrátím ke krimi

JanickaP
26.08.2023 5 z 5

Ja musim dat plne hvezdicky. Tato kniha vtahne ctenare okamzite do sebe a nepustí. Za me to byla fakt pecka a Adama jsem zboznovala od zacatku...byl tak pozorny, trpělivý, milujici. Tolik detailu, ktere vedel o sve zene. Dianu jsem moc nechapala, byla tak matouci nebo tedy je, protoze pisu kometar a ctu teprve Adamuv pohled, takze treba se to zmeni a komentar dopisu, ale zatim je dle meho nevyrovnana -nevi,co chce a po 5ti letech manzelstvi by to mela vedet, vim, ze ma kniha 2.dil a moc se na neho tesim, jsem napnuta jak ksandy, co bude dal.
Edit: Dianu mam doctenou a trochu se opravim. Je to opravdu silna žena, ac byla zprvu matouci, dostala se do sve role a komfortni zony rychle. Obdivuji ji, ze dokazala vložit takto svou duveru do nekoho jineho, i kdyz to byl jeji manzel, pro ni to muselo byt tezke, když se v takove pozici/pozicich ocitala poprvé. Doufam, ze poradne zabojuje a ukaze Adamovi, ze mohou zit nadale spolu a doolnovat se.

MichaelaMila
20.08.2023 5 z 5

Top BDSM!

mmmisulka.r
14.08.2023 5 z 5

Milé dámy!
Tento příběh je příběhem manželského páru, Adama a Diany.
První polovina příběhu patří Adamovi, jeho přítomnosti I minulosti-linky se střídají. Druhá je pak Diany...

Pět let manželství, pět let lasky a teď? Žádost o rozvod ze strany D.

Adam je milující manžel, který ale skrývá jednu svou část temné duše, dobrovolně. Protože Dianu miluje nade vše na světě.

Dianě, ovšem, zda se, něco v tomhle manželství chybí. I přesto, že ví, že ji A miluje, stále cítí něco co není jak má být. Jen neví co to konkrétně je.

Na povrch vypluje Adamova pečlivě skryvana stránka a pak přichází poslední šance na záchranu jejich manželství. Nebo také na jeho úplné potopení.

30 dní, tolik po Diane Adam chce. Dostane je, jenže co když mu to totálně preroste přes hlavu?

Dámy, tohle nejsou žádné Odstíny šedi, ani plytký BDSM románek. Tohle jsem svět, který buď budete milovat nebo nenávidět. V nejlepším případě budete cítit obojí a nebude to špatně.
Svět, který nám autorka ukazuje nám dá šanci hlouběji proniknout do světa BDSM. Dá nám šanci ho pochopit z obou stran. Je to jiné, je to perfektní, je to hnusné i krásné zároveň. Nebudete chápat, nebudete věřit, ale budete chtít víc. Konečně kniha s touto tématikou, která dává smysl!

Velmi příjemné je, že jde o manžele, vidíme zde různé stránky pohledů na věci každého zvlášť. Budete svědky pomalého pochopení a objevování jejich hranic i neprekrocitelnych mezí. Uvidíte jim až na dno samotné duše. Ucítíte bolest i strach, tolik hmatatelne...

Velký problém nastal ve chvíli, kdy jsem si na konci uvědomila, že jde o první dil. Potřebuji ten další, asap.

Pečlivě zvažte, zda na tuto knihu máte! Tohle je totálně bez příkras, šlo to až tam, kam si autorka dovolila zajít a myslím, že by to šlo ještě dál....Ale tohle je více než dostačující.

Skvělé

anna7852
10.08.2023 3 z 5

Fíha,nevím jak popsat pocity z knihy.
Asi tak polovina knihy mě nějak moc extra nevtáhla,zbytek byl už o moc lepší. Ale i tak plný počet odemě nedostane i přesto,že jsem na druhý díl zvědavá.

Katy_vKnihách
09.08.2023 4 z 5

Tohle je opravdu kniha o manželství. Ano, s hlavním hrdinou který tíhne k dominanci. Ale neřekla bych, že je to hlavní téma knihy. Kniha je o tom, jak i přes to, že zjistíte že váš manžel tíhne k této sexuální odchylce, snažíte se to manželství udržet. Proto tato kniha není jen plytkým erotickým dílem bez děje. Naopak, do téhle knihy se dá velmi snadno začíst a opravdu se ponořit do myšlenek obou hlavních postav.

Jita160
09.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Za mě rozhodně jeden z nejlepších příběhu o BDSM. V takovém vztahu není místo pro romantiku ani vanilkový sex. Nahlédneme podrobně do světa dominantů a subinek.
Je to velmi intenzivní, sexuální, agresivní a intimní čtení.
Manželství mezi Adamem a Dianou bylo krásné a najednou přišla krize. Adam dominant ,sadista ,sofistikovaný predátor,který kvůli své lásce ke své ženě potlačil a zavrhl svůj sexuální způsob života. Potřebuje svoji ženu zpátky tak ji nabízí 30 dní aby ukázal jaký býval.
Diana jeho vanilková žena objevuje svou skrytou sexualitu subinky. Překračuje své vlastní hranice a jeho nechává překročit zbytek. Adam ji stahuje do svého světa, který už nikdy nechtěl žít.
Konec mě rozbil ,potřebuji vědět jestli pro dominanta a subinku čeká... a žili spolu až na věky.

evineckY
08.08.2023 5 z 5

Kniha se mi líbí ne proto, že je erotická a BDSM,
ale tím stylem vyprávění o manželské krizi.
V dobrém manželství vždy se jeden začne nudit a způsobí
problémy a v tomto případě je to žena.
Adam je milující manžel, kterého by určitě chtěla každá žena.
Konec je naprosto nečekaný a chci brzy pokročování.

Štítky knihy

manželství

Autorovy další knížky

C. D. Reiss
americká
2023  70%Manželské hry
2024  75%Rozvodové hry

Kniha Manželské hry je v

Právě čtených6x
Přečtených126x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce165x
Chystám se číst137x
Chci si koupit23x
dalších seznamech3x