Rozvodové hry

Rozvodové hry https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524539/bmid_rozvodove-hry-652e8a728763d.jpg 4 38 9

Hravý duet série

< 2. díl

V téhle hře existuje několik neporušitelných pravidel. Musíte zůstat naprosto klidní. Musíte si rozškatulkovat svůj dosavadní život. Musíte si pořádně promyslet svůj následující tah. Nikdy nesmíte nechat vlastní srdce, aby vám diktovalo, jakou herní taktiku zvolíte. Protože srdce je dost impulzivní. Protože srdce dělá hodně špatná rozhodnutí. Protože srdce neumí dlouhodobě plánovat. Srdce se možná rozhodlo, že získá svého Adama zpátky, ale až přijde konec hry, tak to bude právě srdce, které se nevratně zlomí. Dva týdny. Pouhé dva týdny Dianě zbývají, aby získala zpátky svého Adama. V životě ale nikdy nic nedotáhla do úplného konce. Ale tuhle dohodnutou věc? Těch třicet dní? Ty už dotáhne, i kdyby to měla být poslední věc, kterou v životě udělá.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Separation Games


více info...

Přidat komentář

MilackovaN
včera 4 z 5

Ani pokračování mi nepřineslo žádné rozuzlení, díky kterému bych si na tuto sérii vytvořila nějaký názor. Všeobecně řečeno se to četlo fakt dobře, autorka má cit, ale tím, že jsem čekala něco jiného, to prostě na 5 hvězd není...

Ešína
07.04.2024 2 z 5

Tohle pro mě bylo malé utrpení. Do tohoto dílu jsem se pustila, jen abych se dozvěděla, jaký bude Adamův a Dianin konec. Splněno. I když to nebylo nejhorší ,bohužel nic navíc si neodnáším.


MAU256
17.03.2024 3 z 5

No musím říci, že ani v tomto díle mi Adam ani Diana nepřirostli k srdci. Ale protože jsem potřebovala po prvním díle vědět, jak to s nimi nakonec dopadne, musela jsem sáhnout i po druhém díle. Knížka je plná emocí, a souhlasím s komentáři, plná chaosu, který byl na mě někdy trochu moc.

Holubka
03.03.2024 3 z 5

Miluješ mě? Nemiluju. Miluješ mě? Nemiluju. Miluješ mě? Miluju. Nechci aby jsi mě miloval.
Charlieho reakce, že oni dva jsou neskutečný chaos, je naprosto výstižná. Knížka je plná emocí a já z toho byla místy frustrovaná. Asi jsem měla druhý díl čapnout hned jak jsem dočetla první. Bohužel jsem si dala pauzu a docela o Adamovi a Dianě přemýšlela. A to byla ta chyba. Zjistila jsem, že mě štvou víc než jsem si myslela a v tomto díle to nebylo jinak. Jak já měla chuť po těch dvou něco hodit :D
Knížka mě ale bavila a vyvolala ve mě spoustu emocí. Akorát u tohoto dílu jsem věděla do čeho jdu a chybělo to překvapení a zvědavost, kterou vyvolal první díl. Proto tři hvězdičky.

Bergerac16
25.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Tyhle 2 díly nejsou primárně o bdsm, ale o tom chaosu, o tom mixéru emocí, které s cestou k bdsm můžou vzniknout, celé okořeněné tím, že jsou hrdinové v rozvodovém řízení. Jenomže autorka ten mixér zapíná na příliš vysokou rychlost. Nezvládám pochopit absolutně rozhárané emoce hrdinky a nyní se k tomu ve druhém díle ještě přidaly Adamovy emoce ode zdi ke zdi.


Možná to byl záměr autorky, že tak rozjitřuje čtenáře. Asi chce, aby to pro čtenáře bylo obdobně k nevydržení jako pro hlavní postavy. :-)

Diana s Adamem tak strašně šíleně spěchají, aby už už věděli rozhřešení svého vztahu, nejpozději zítra aby věděli, co dělat. Jsou na zabití Nechtějí žádné flow, jen nějakou dobu být, odžít a prodýchávat si své emoce, než se uspořádají, a budoucí cesta začne sama nabývat nějakých obrysů. Ne, oni svou situaci napínají až téměř k samému prasknutí.

Niki.N
19.02.2024 4 z 5

Děj je místy až moc táhly. Nerozhodnost Adama mě místy vytáčela a než se probral bylo už skoro pozdě. Diana se mi v tomhle díle líbila více. BDMS už v téhle knize tolik není spíše žádný, ale za přečtení to určitě stojí.

evineckY
15.02.2024 4 z 5

Skoro nevím, jak hodnotit.
Rozhodně se mi jednička líbila více a nevím, jestli překladem,
protože mi to připadalo takové kostrbaté a suché.

Jita160
14.02.2024 4 z 5

Ano..... i já tuto knížku nedočkavě vyhlížela.
Je jiná ,nepředvídatelná, nepřeslazená se zajímavým životním stylem.
Dianě se hroutí život, znovu se zamilovala do svého muže ,ale Adam před její láskou submisivní ženy utíká.Neumi milovat subiny.
Rozehrají intenzivní a složitou hru ,ale ani jeden neví jaká jsou jejich pravidla aby mohli být opět spolu. Věřili že jsou nerozbitní. Adam se ujímá role dominanta a to jenom z důvodu že žárlí na jakéhokoliv může ,který by se jeho ženy jenom dotkl.
Někdy jsem se trochu ztrácela jejich myšlenkových pochodech.... milovali se a za chvíli už zase ne, chtěli spolu moc být,ale vlastně nemohli. Působilo to na mě trochu chaoticky.
Ale o čtivost a pikantnost BDSM určitě
nepřijdete.

monika0181
25.01.2024 5 z 5

První díl mě tak navnadil, že jsem hned po vydání druhého dílu po ní v knihkupectví šáhla a začala číst ještě po cestě domů.
V ději pokračujeme a zbývá nám 14 dní z měsíce, co si Adam a Diana domluvili, než podepíší rozvodové papíry.
Tady už není tolik sexu, BDSM jako bylo v předchozím díle. Tento díl je plný emocí, citů, myšlenek. Diana nemiluje manhattanského Adama, ale miluje
Adam z Montauku a Adam miluje obyčejnou Dianu a bojí se milovat submisivní Dianu.
Sami si musí ujasnit, co chtějí, protože oba chtějí, co je neslučitelné.
Vyústění této rozvodové hry je plné myšlenek, možná vás ani ve srovnání s prvním dílem nebude tato část tolik bavit.
Já oceňuji, že to bylo vše třeba uzavřít a použiji slova z přebalu knihy: Naprosto srdcervoucí cesta, která končí krásným a dojemným způsobem.
Je to krásná kniha a já jsem ráda, že jsem si ty emoce mohla užít.

Autorovy další knížky

C. D. Reiss
americká
2023  70%Manželské hry
2024  75%Rozvodové hry

Kniha Rozvodové hry je v

Právě čtených2x
Přečtených50x
Doporučených1x
Knihotéce101x
Chystám se číst72x
Chci si koupit23x
dalších seznamech2x