Unesená dědička přehled

Unesená dědička
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525044/bmid_unesena-dedicka-6537a529e1770.jpg 4 258 258

Podsvětí Chicaga série

< 2. díl >

Kráska a zvíře z prostředí mafie. Nessa Griffinová vede osamocený život. Je citlivá, jemná a nemá v mafiánském impériu své rodiny žádnou roli. Zápasí s uznáním jak doma, tak ve vysoce soutěživém prostředí baletní školy. Mikolaj Wilk je nejkrutějším gangsterem v Chicagu. Jeho adoptivní otec ho zachránil z varšavských ulic, ale zanedlouho poté zemřel rukou rodiny Griffinových. Mikolaj touží po pomstě, Nessu unese a drží ji jako rukojmí ve starobylém gotickém sídle. Zatímco ale plánuje zničit všechno, co je jí drahé, nevědomky ho do sebe vtáhne baletčina nejnovější choreografie. Nessu vzrůstající napětí mezi ní a jejím únoscem děsí čím dál tím víc a začíná se ztrácet v temné baletní pohádce, která se víc a víc podobá jejich měnícímu se vztahu. Dokáže Nessa objevit muže skrývajícího se za maskou netvora? Nebo to bude její poslední tanec?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Stolen Heir , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Unesená dědička. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

happy19
15.07.2024 5 z 5

Příběh, jenž oplýval temnou aurou...
A to já můžu,-)
Za mne určitě lepší než díl první!
Mám už více oblíbených postav z této mafiánské rodiny a proto se těším na další díly série:-*

„Láska není zvyk, závazek nebo dluh - láska je. Bez jakýchkoli definic. Miluj a moc se neptej. Jenom miluj."

Zuzíček77
09.07.2024 5 z 5

(SPOILER) Druhý díl ze série podsvětí Chicaga mě vůbec nezklamal, když jsem četla komentáře trochu jsem se toho bála ale vůbec jsem nemusela. Knihu jsem úplně zhltla a nedokázala jsem přestat číst. V tomto díle se seznámíme s Mikolajem, který je původem z Polska. Už první kapitola začala dost zostra, život pro něj opravdu nebyl peříčko a jeho příběh se mi vryl pod kůži. V Chichagu je nejkrutějším gangsterem, kterému rodina Nessy zabila otce, ktetý ho adoptoval takže je jasné, že zde půjde o pomstu. Nessa, nejmladší z rodiny Griffinových, která pomalu ani nemá tušení co její rodina dělá se najednou ocitne ve středu dění toho všeho. Najednou se z ní stane vězenkyně, díky tomu ale i ona najde sama sebe. Tenhle příběh mě tak pohltil, že jsem ho zhltla. Nessa mi byla sympatická už v předchozím díle, jsem ráda, že druhý díl je právě o ní. Kniha je na téma klasické pohádky kráska a zvíře, vůbec mi nevadilo, že se tam na to naráželo, do příběhu to bylo zapracované hezky. Mikolajova postava je vlastně taky hezká a po celou knihu se nám více otvírá. Mafiánské knihy jsou moje slabina, to napětí které mnou chvilkama procházelo bylo až neuvěřitelný. Koukala jsem, že by snad knih mělo vyjít více už teď se těším.

Z knihy:
- Nevadí mi, že ze mě udělala Netvora. Ve skutečnosti se to docela hodí – tu noc jsem byl jako divoké zvíře. Chtěl jsem ji roztrhat na kousky a celou ji spolknout. Téměř jsem neovládl svou touhu po ní.


Eliska107107
08.07.2024 2 z 5

Takový klasický scénář. Dvě třetiny se nic moc neděje, potom trochu sexu, trochu akce a konec. To, že dojde k nějakému progresu až na konci knihy mi tolik nevadí, pokud se zabavím i před rozuzlením. V tomto případě jsem se trochu nudila. Ale abych příliš nekřivdila. Nessa se během pobytu u Mikolaje alespoň snažila o nějakou činnost a pracovala na sobě.
Co mi hodně fungovalo, byla muzika. Poslouchat písně z playlistu, zvláště při závěrečném vystoupení bylo super, alespoň pro mě.

všechny komentáře

Související novinky (6)

10 nejprodávanějších eknih (březen)

12.04.2024


Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (10. týden)

13.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Unesená dědička v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených333x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených14x
v Knihotéce184x
v Chystám se číst166x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

mafie

Autorovy další knížky

Sophie Lark
americká
2023  81%Nelítostný princ
2024  79%Unesená dědička
2024  %Nespoutaný milenec