Komentáře knihy Nespoutaný milenec
Třetí díl byl zatím nejslabší, ale stejně se četl pěkně. Autorka prostě umí psát velice čtivě, takže Vás to nutí furt a furt číst a nechcete knihu odložit.
Camille pracuje se svým otcem v jeho servisu a snaží se dohlížet na mladšího bratra, aby se nedostal do průšvihu a měl šanci na lepší budoucnost, ale teď má kvůli němu najednou dluh u policisty, který toho hned využije a donutí ji, aby mu dělala informátorku. Ona se tak díky tomu dostane do světa, se kterým nechtěla mít nic společného a také do blízkosti Nera, se kterým si nikdy nebyli blízcí, ale teď jako by byl všude, kde je ona…
Další série, kterou jsem trochu zazdila a ve které mám skluz, ale snad to letos doženu. První díl jsem žrala a doteď na něj vzpomínám, druhý se mi líbil trochu méně, ale měl něco do sebe, a tenhle? Ten je za mě zatím nejslabší, a přitom potenciál měl, ale přišlo mi, že tu bylo hodně věcí, kterým se nedal prostor, jaký by byl třeba.
Camille a Nero mají společnou jednu velkou vášeň, ale jejich vzájemná láska jako by se vzala odnikud. Neměla žádný vývoj, prostě najednou bum, nemohu bez tebe žít. K tomu mi něco přišlo takové nedotažené, i když v jedné záležitosti si tak trochu říkám, že by se na to mohlo navázat v dalším díle, tak uvidím.
Skvělé je, že autorka píše čtivě, že jsem to měla přečtené rychle, a přestože jsem si to neužila tolik jak jsem čekala podle předchozích dílů, tak vím, že v sérii budu pokračovat, protože mě zajímají osudy ostatních a věřím, že se tam laťka zase zvedne.
Ztráta času. Nesympatické postavy, navíc prostředí, ve kterém se příběh odehrává mě moc neoslovilo. Celé to bylo spíchnuté hodně „horkou“ jehlou.
Zatím nejslabší díl z celé serie. Nero je v ostatních knihách vykreslován jako největší a nejzlejší zmetek pod sluncem. Postrach všech hodných i zlých lidí. Stačí jedna buchta a zkrotne jako beránek.
Otevřelo se zde několik témat jako drogy, nevěra, korupce. Ukazuje to i, že chudý člověk může být bohatší, než člověk s tunou peněz.
Předchozí díly byly super,ale tady to nějak vázlo. Upřímně, hrozně mě trvalo než jsem se začetla.Tohle mi přišlo, jakoby to napsal někdo jiný.Tak doufám, že další díly budou opět v pohodě
Pěkný, mafiánský a dobrodružný počteníčko. Miluju pěkný auta a Nerona asi taky. A ona byla boží. Zkrátka kráska nikoli v nesnázích, ale v trablech.
Jinak jejich chemie byla úžasná. Dante pootevřel vrátka k Pandořině skříňce a už se na to klepu.
Nespoutaný milenec mě teda moc nechytnul. Čekala jsem, že to bude víc drsný a temný. Tohle ale byla docel velká nuda. Postavy mi k sobě moc nesedly, chemie žádná sláva a celkově to bylo dost předvídatelný. Za mě zklamání, předchozí díly byly lepší.
Ale rozhodně se chci pustit i do dalšího dílu Krvavé srdce, který teď vyšel, tak snad bude lepší!
Je pravda, ze už je to dlouho co jsem četla první dva díly, ale pamatuju si z nich úplně jiny pocit. Nebyla to žádná katastrofa, ale cekala jsem trosku vic. S Camillou jsem žádný problém nemela, ale Nerovi jsem nevěřila vůbec nic a vlastně mi byl i trochu protivný. Doufám, ze další díl bude zase o něco lepší ….
Třetímu dílu Nespoutaný milenec dávám 4,5 z 5 hvězd. I když má tahle knížka nejnižší hodnocení, vrhla jsem se na ni s nadšením – autorka to prostě umí! Prostředí se pořád točí okolo dvou stejných rodin, ale mě to hrozně baví. Bylo to napínavé, zamotané, zákeřné a erotické – mělo to všechno, co podle mě taková kniha má mít. Moc se mi líbilo, že to nebyla jen čistě mafiánská stránka, ale řešilo se i téma chudých, nemocných, kteří makají do posledního dechu, a dětí, co musí někdy zastat roli rodičů. Erotiky bylo tak akorát.
Po prvním a druhém dílu jsem myslela, že dalšího oblíbence mít nebudu – ale ejhle! Po dnešku je Nero jeden z mých dalších top bad boy lásek. Celkově dávám 4,5 z 5 a rozhodně doporučuju přečíst. Mně už nezbývá nic jiného než s úsměvem na tváři sáhnout po dalším dílu!
Mám ráda mafiánské romance a Sophie Lark na to jde opravdu dobře. I když se pohybujeme ve stejném prostředí a nahlížíme do jedné rodiny, charaktery postav jsou pestré, příběhy každý něčím výjimečný a dynamika příběhu nutí k přečtení na posezení. U druhého dílu jsem měla trochu obavu z nižšího hodnocení, ale když se moje obava ukázala jako zbytečná, do tohoto dílu jsem se pustila s chutí a zklamaná rozhodně nejsem. Dostala jsem přesně to, co od mafiánské romance očekávám.
Musím říct že i když má kniha nejnižší hodnocení z celé série. Pro mě je zatím tou nejlepší a nejlépe jsem se do ni začetla.
Není to sice úplně to "správné mafiánské", ale už si začínám na styl autorky pomalu zvykat. Vím, co mám čekat. Takže příběh není nakonec zklamáním, ale příjemnou oddechovkou, kdy nemáte hledat logiku, ale prostě si to pořádně užít. Jestli čekáte něco temnějšího, musíte se poohlédnout jinde.
Spoustě lidem se tenhle díl nelíbil, takže jsem se trochu bála, co mě čeká. Ale musím říct, že mě naopak dost příjemně překvapil! Bavilo mě to fakt hodně. Možná to bylo trošku jiné než předešlé díly, ale já si ten příběh úplně zamilovala. Dokonce se mi líbil víc než druhý díl.
V předešlých dílech jsme hodně viděli spolupráci rodin Griffinových a Gallových. Tenhle díl je ale spíš zaměřený na Nera, jeho příběh a projekt. Samozřejmě se tu potkáme i s hrdiny z minulých dílů, ale trošku jinak. Tady nečekejte klasické mafiánské potyčky.
Nero miluje rychlá auta – a já jsem se zamilovala do něj. Miluju příběhy o vedlejších postavách, které se zatím moc neukazovaly, a tady se vážně vyplatilo si na Nera počkat.
Camille a Nero měli společné asi jen to, že spolu chodili do školy. Co se týče postavení nebo peněz, nemohli být rozdílnější. A právě to dělalo Camille zajímavou hlavní hrdinkou.
Celkově se mi tenhle příběh vážně moc líbil, takže jdu proti proudu a dávám plných 5 hvězdiček. A už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu!
Třetí díl série Podsvětí Chicaga nás tentokrát zavede do příběhu Nerona Galla a jeho postupně rozkvétající lásky ke Camille Riverové. Sophie Lark opět nezklamala – kniha se četla jedním dechem. Děj plynul přirozeně, bez zbytečných zádrhelů, a charaktery postav se krásně a uvěřitelně vyvíjely.
Co mě opravdu potěšilo, bylo to, jak moc si Nero a Camille byli v určitých ohledech podobní – ať už šlo o jejich zájmy, charakter nebo životní postoje. Jejich propojení působilo opravdově, a rozhodně jsem ocenila, že Camille nebyla jen okouzlující „dekorací“, ale plnohodnotnou a silnou hrdinkou. Upřímně si nedovedu Nerona představit po boku nějaké rozmazlené modelky – tahle kombinace prostě dávala smysl.
Autorka samozřejmě nezapomněla ani na erotické scény, které byly opět žhavé, vkusné a přitom správně nespoutané (ano, i kvůli tomu to čteme, že ). Jedinou drobnou vadou na kráse pro mě byly některé opakující se fráze v sexuálních pasážích, které už na mě působí trochu „alergicky“. Ale to je spíš osobní preference než objektivní chyba.
Celkově jde o silný příběh s výbornou chemií mezi hlavní dvojicí, skvělým vyprávěním a dávkou napětí, kterou od mafiánské romance očekávám. Série si pořád drží vysoký standard – a já se už těším na další díl!
No...S touhle sérii je to opravdu jako na houpačce. První díl dobrý, druhý díl naprostá paráda a třetí? Za mě opravdu velké zklamání. :(
Nevím.. někde se stal problém a celý příběh mi přišel strašně nereálný ( víc než obvykle v tomto žánru) a tak celkově mi to nedávalo smysl.
Moc rychlá romantická linka, která pak působila strašně na sílu a tím pádem, mi nedávala moc smysl.
Tohle celé nebylo vůbec můj šálek kávy. Ale ukázka z dalšího dílu, která je na konci této knihy se mi zas líbila moc. Takže do dalšího dílu se určitě pustím. :)
Tenhle díl byl pro mě takový nějak nemastný.
Měla jsem problém se začíst a mám pocit že jsem to ani pořádně nedokázala.
Byla jsem namlsaná protože předchozí díly byly fakt skvělé .
Ve své celistvosti to mělo hlavu a patu ale chyběla mi tam nějak vášeň.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
sex mafie láska erotika americká literatura rodinné vztahy romantika auta, automobily krádeže a loupeže italská mafie romance automechanici erotické romány romány pro ženySophie Lark také napsal(a)
| 2023 | Nelítostný princ |
| 2024 | Unesená dědička |
| 2024 | Nespoutaný milenec |
| 2025 | Krvavé srdce |
| 2026 | Těžká koruna |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

80 %
71 %

Příjemná oddychovka. Celá série je zatím fajn, ale pořád tak nějak doufám, že další díly budou lepší a lepší. Každopádně mě to bavilo, bylo to čtivé, děj hezky plynul a za dva večery bylo přečteno.
Nespoutaný milenec mě bavil o trochu víc než předchozí díl. Hlavní postavy mi byly o něco sympatičtější. Taky se mi líbí, že všechny díly jsou lehce propletené a vrací se staré známé postavy.
Samozřejmě je totálně přitažené za vlasy, jak se z drsňáka a nemilosrdného Nera stal poslušný beránek kvůli jedné holce. Ale co, tohle je v každé druhé mafiánské romanci a mě to nevadí.
Erotiky je tu tak akorát a je přeložená hezky. Líbilo se mi, jak Nera a Camille spojovalo podobné trápení z dětství, jak se postupně sbližovali a otevírali jeden druhému.
Nečekejte žádný převratný příběh a myslím, že budete spokojeni. Já se rozhodně těším na další díl - závěr knihy mě dokonale navnadil a sahám po něm hned!