Nádherně krutý

Nádherně krutý
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527132/bmid_nadherne-kruty-6560fcbbda23b.jpg 4 291 291

Nádherně krutý série

1. díl >

Byl pro mě cizí. Neznala jsem jeho jméno a nevěděla odkud pochází. Téměř rok navštěvoval naše bistro, kde jsem jako studentka práv pracovala na částečný úvazek, abych dokázala platit účty. Dobře jsem si uvědomovala přítomnost tajemného muže v dokonale padnoucím obleku, který přicházel a pokaždé usedl ke stolu v mé sekci. Vždycky si jenom objednal kávu, ale jinak na mě nepromluvil, pouze mě mlčky a upřeně sledoval. Proč na mě tak vytrvale zíral? Co mu bránilo mě oslovit? Vypadal, jako by sváděl nějaký vnitřní boj, jako by měl skutečně vážný důvod, proč se mnou nemůže komunikovat. Působil jako temný a nebezpečný tvor. Až na to, že jsem se v jeho přítomnosti bůhvíproč cítila v bezpečí. Jedné deštivé noci se ale rozhodl. Té deštivé noci se rozloučil a řekl, že se už nikdy neuvidíme. A té samé deštivé noci mě někdo v uličce za bistrem brutálně napadl. Teď už vím, že pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Beautifully Cruel , 2020


více info...

Přidat komentář

Šárka88
21.07.2024 4 z 5

Začátek knížky a částečně po celou knížku mi to připomínalo Cizí dluh, jen ve slušném podání. Kniha se četla kupodivu dobře, kapitoly ubíhaly a čím víc se blížil konec, bylo mi jasné, jak vše dopadne. Celkem jsem kroutila i nad koncem hlavou, ale tak je to mafiánská pohádka. Určitě přečtu pokračování o Killianovi a je mi jasné s kým se zaláskuje. :-D

Lee7
14.07.2024 5 z 5

Tady nejde šlápnout vedle. Svůdné, drsné, nepochopitelné a syrové. Příběh vtáhl jak nic, zajímalo mě jak se bude vyvíjet a moc se mi líbil. Konec velmi zajímavě překvapil a ehm bratr mě pobavil. Těším se na druhý díl. Autorka mi sedla, jdu se těšit z dalších knih. Snad budou stejně dobré ;)


Ešína
07.07.2024 4 z 5

Příběh byl čtivý. Moc se mi líbila povaha Tru. Ale musím dát čtyři hvězdičky, protože mi tam něco chybělo. Nevím, ten konec byl takový rychle nereálný.

barcav
01.07.2024 5 z 5

aach tohle bylo skvělé, ten konec .. to jsem nečekala , boží :)

Jenny46
01.07.2024 5 z 5

Wau to bylo super...
Já ty mafiánské romantiky zbožňují, čtivý i vtipné hlášky. Oba hlavní hrdiny jsem si zamilovala, trošičku ten konec takový uspěchaný...
Těším se na Killiana

georginaa
29.06.2024 5 z 5

Moc se mi líbilo setkávání v kavárně, aniž by jeden druhému dal najevo, co k sobě cítí. Na tu opravdovou lásku stojí vždy čekat. Jednou ji zachránil život a už nepřestal i když se chtěl rozloučit. No život mu dal ale jinou šanci, než si vybral. Příběh byl opravdu pěkný a těším se na příběh jeho bratra.

Pája699
28.06.2024 4 z 5

Autorka píše úžasně. Každý její příběh, vás zaujme něčím jiným a vy nedokážete přestat číst! Vtipné hlášky, skvělá atmosféra, prostě paráda :-)

Tady mi ale chyběla větší jiskra z toho mafiánského prostředí. Uvítala bych i více kapitol vyprávění z pohledu Liama. A pak by to za mě mělo, ten správný šmrnc .-)

Postava True, byla úžasná. Nešlo si ji nezamilovat. Tvrdohlavá, temperamentní jižanka včelí královna, okouzlila vlka Liama. Za mě se to povedlo a já si s chutí přečtu pokračování bratra Killiana, na kterého se těším.

Konec překvapivý a neměl chybu.

„Polknu, protože cítím, jak se mi do očí derou slzy. Když je na pomstu pozdě, musí se spravedlnost vydat jinou cestou.“

„Jestli to je už teď takové – tak žhavé, tak uspokojující, tak syrové -, může to být jenom lepší. Lepší a návykovější. A tím bolestnější, až to skončí.“

dooky
26.06.2024 4 z 5

Takový zlatý střed. Autorku mám ráda, píše moc pěkně. Nesedla jsem si na zadek, ale líbilo se. Přečtu i další díl.

keiko33
15.06.2024 2 z 5

Animácia má navnadila, aj dobré hodnotenie. No ale to bola taká blbosť. Začiatok ešte ušiel a potom ešte Killian bol sympatický, ale to bolo asi všetko. To nemalo žiaden zaujímavý dej. A okolo mafie a mafiánskych praktík to ani nešlo. Nestáva sa mi to často aby mi hlavný hrdina nebol sympatický. Ale Liam bol taký nemastný, neslaný. Mal z neho byť drsný boss, z ktorého ide strach, no skôr bol bábkou Tru. Čo si piskla, to mala. A ten jej žiarlivý kamarát, ako vystrihnutý z 50 odtieňov. Takže za mňa veľké sklamanie.

Ála1968
14.06.2024 5 z 5

Tak tohle já můžu, potetovaný mafián samozřejmě dost dominantní,to je můj šálek kávy.Sice to v půlce knihy trošku drhlo a bylo to takový táhlý,ale jinak super.Moc se těším na Killiana

Artep071
13.06.2024 5 z 5

Miluju tuto autorku. Hlavní hrdinové jsou odvážní a mají charakter který vás baví. Příběh jsem si užila a neodtrhla jsem se od něj.
Super a těším se na další její kousek.

PetraBery
09.06.2024 3 z 5

Od autorky jsem četla předchozí sérii a ani teď nejsem zklamaná. Tajemný muž posedlý hlavní hrdinkou Tru, okrajově prostředí mafie, vtipné hlášky a dobře se čtoucí příběh. Těším na se další díl.

adida
01.06.2024 5 z 5

Příjemné oddechové čtení se zajímavou zápletkou.

aneta8wdx
27.05.2024 5 z 5

Za mě příjemná oddychovka. Pokud nehledáte hluboká životní moudra, je to super kniha. Skvěle se čte, i já ji zvládla za den. Žádné omáčky okolo, hezký svižný děj, který mě bavil.

Miška935
24.05.2024 5 z 5

Mě se kniha neskutecne líbila.

LenkaNovotna32
24.05.2024 2 z 5

Veľmi sa mi páčili predchádzajúce knihy od autorky. Tesila som sa na tuto knihu, ale nenadchla ma. Malo to taky dobry potenciál, anotácia slubuje skvely pribeh o mafii... Ale ten sa nekonal,bolo to slabe, ne prepracované, plytky dej,ziadne mafianke prostredie alebo hlbšia myšlienka. Su knihy kedy sa neviem dočkať konca. A ta daaaa toto tato kniha na 100%splnila.Dakujem za zážitok.

Scorpio7
21.05.2024 3 z 5

Kniha mě trochu zklamala, z anotace jsem očekávala od příběhu víc.
Zápletka začínala velmi dobře, ale bohužel za mě moc nevyužila svůj potenciál. Začátek byl nejlepší, poté spíš už jen průměr.
Některé vývoje situací mezi postavami byli docela nesmyslné.
Postava Liama mi přišla svými názory a postoji celkem chaotická. Přístupy, názory a postoje se občas lehce měnily do větru jak se to příběhu zrovna hodilo, nebo byly neuvěřitelné.
Co se týče celkové dějové linky, kniha mohla být o fous delší a rozepsaná.
Scén se sexem bylo jen pár a nic extra.
Příběh mě ale i tak celkově docela bavil. Knížku doporučila nenáročným čtenářům, nebo těm, co mají rádi svižnější tempo děje.

Leído
20.05.2024 4 z 5

Autorku mám ráda. K tomu mafiánské prostředí, zajímavá anotace... přiznám se, že jsem pořád čekala, že přijde něco, co mě posadí na zadek, ale tak úplně k tomu nedošlo. Každopádně čtivost nelze upřít. A True me bavila.

oresvo
14.05.2024 5 z 5

Další příběh z prostředí mafie. Četlo se to samo, nebylo to nic komplikovaného ale ten konec byl skvělej.
Všeho tam bylo tak akorát .
Tru je pohodářka co se jen tak něčeho nezalekne, Liam je alfa samec , co má své tajemství.

0197
11.05.2024 4 z 5

Na další knihu od autorky jsem se těšila. V těch předchozích mě zaujal její smysl pro humor, který nechyběl ani tady.

Včelí královna Tru byla skvělá ženská. Její hlášky, uvažování i tvrdohlavost mě bavily. Vůbec se Liamovi nedivím, že ho okouzlila a on chudák musel celých 11 měsíců trpět hnusný kafe v bistru, jen aby ji viděl :-).

Vlk Liam měl okolo sebe takovou tu hrozivou auru, která naznačovala, že bude nebezpečný, ale ve skutečnosti byl docela sladký a slovní přestřelky s Tru si užíval.

Škoda, že se těch pár kapitol z Liamova pohledu nezaměřovalo více na jeho povolání a vládnutí městu protože, i když byl příběh čtivý a celkem neobvyklý něco mi tam chybělo.

Konec neměl chybu a byl překvapivý. Bráchu Killiana si rozhodně nenechám ujít.

- věkový rozdíl (ona 24, on 39 let)
- tajemný a posedlý hl. hrdina
- dotahování a parádní chemie

Autorovy další knížky

2021  88%Hořím pro tebe
2021  89%Taju pro tebe
2022  84%Toužím po tobě
2024  86%Nádherně krutý
2024  87%Naše hriešne lži