My (navíc novela Epic)

My (navíc novela Epic) https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531076/bmid_my-65b904bc6684b.jpg 5 19 4

Him (Baronet) série

< 2. díl

Hokejový útočník Ryan Wesley vede život, o jakém vždy snil. Pět měsíců po nástupu do NHL patří k nejúspěšnějším profesionálním hráčům a každý den se vrací domů k muži, kterého miluje – Jamiemu Canningovi, svému dlouholetému nejlepšímu kamarádovi a nyní i životnímu partnerovi. Je tu jenom jeden malý problém: Nejdůležitější vztah svého života musí tajit, jinak by ho čekala mediální bouře, která by mohla ukončit jeho kariéru. Jamie Wese nade všechno miluje. Jenže tajit vztah je na nic. Tohle není život, jaký si Jamie představoval, a obavy, aby jejich tajemství nevyšlo na povrch, si začínají vybírat svou daň. Nijak nepomáhá, že v nové práci to nejde tak hladce, jak Jamie čekal, ví však, že dokud má Wese, všechno zvládne. Aspoň že ve svém bytě můžou být sami sebou. Nebo snad ne? Když se do stejné budovy nastěhuje Wesův nejvlezlejší spoluhráč, hrozí, že pravda vyjde na světlo.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Us , 2016


více info...

Přidat komentář

Holubka
25.04.2024 5 z 5

Nemám co bych vytkla. Oblíbit si je snad víc nešlo a stejně se mi to povedlo. Tyhle dvě knížky doporučuji všemi deseti a klidně bych o těch dvou přečetla dalších deset knih kdyby vyšly.
Novela Epic mě hodně pobavila.

barcav
03.04.2024 5 z 5

Dokonalost :)


Jita160
03.04.2024 5 z 5

Po přečtení epilogu jsem přesvědčená ,že by si zasloužil samostatné pokračování.
Žíši .... taková žhavost ,láska a oddanost jakou mezi sebou má Wesley a Jamie je závidí hodná., protože láska na ledu tu dostala tu pravou nálepku.
Z kamarádů přes milence až po manželé a ty nejlepší může,kteří kvůli lásce k sobě jsou ochotni překopat své dokonalé životy.

jackdaw
01.04.2024 5 z 5

Druhý díl je za mě ještě lepší než první. Příběh dvou hokejistů, kteří se snaží utajit svůj vztah před veřejností, aby jejich vztah nezastínil úspěchy jednoho z nich na ledě. A protože komentářů ke knize My je tu spoustu, přidám jen něco málo k bonusu Epic. Je dlouhá nějakých 140 stran, takže vydat ji samostatně jako papírovou knihu, by bylo zbytečně nákladné.
Novela řeší Jamieho snahu o povýšení v práci hokejového trenéra, která se posune zajímavým směrem, když se na zápasu v San José ozve z reproduktorů :
" Prosíme pana Jamieho Canninga, aby se dostavil k nejbližšímu pracovníkovi ostrahy spolu s dokladem totožnosti. Jamie Canning !"
Tak, a víc neprozradím, protože jsem mrcha a ačkoliv sama spoilery čtu (protože většinou zapomenu, co tam bylo napsáno :) ) , snažím se je většinou nepsat. Novela je velmi milý dodatek k příběhu i když na vztahu hlavních postav příběhu nic nemění. Za mě super.

Autoři knihy

Elle Kennedy
kanadská, 1982
Sarina Bowen
americká

Kniha My (navíc novela Epic) je v

Právě čtených1x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce43x
Chystám se číst18x
Chci si koupit9x