Láska mezi řádky

Lauren Asher

Rowan. Živím se tvorbou pohádek. Zábavní parky. Produkční společnosti. Pětihvězdičkové hotely. To všechno by mohlo být moje, kdybych zrenovoval Dreamland. Najmout Zahru se zprvu jevilo jako dobrý nápad, ale pak jsem ji políbil Když jsem jí napsal zprávu pod falešným jménem, všechno se začalo vymykat kontrole. Když jsem si uvědomil, kde jsem udělal chybu, bylo už pozdě. Na lidi, jako jsem já, nečeká žádné „šťastně až navěky“. Protože nám je souzeno šťastné konce ničit. Zahra Když jsem v opilosti odeslala projekt kritizující nejdražší horskou dráhu v Dreamlandu, měla jsem za to dostat padáka. Místo toho mi Rowan Kane nabídl pracovní místo snů. Ale mělo to háček. Znamenalo to pracovat pro toho nejtvrdohlavějšího šéfa pod sluncem. Rowan byl protivný a nedotknutelný, ale mému srdci to bylo jedno. Dokud jsem neodhalila jeho tajemství. Teď je načase tohohle miliardáře naučit, že peníze nedokážou spravit všechno. A už vůbec ne nás. Láska mezi řádky je prvním dílem série tematicky propojených samostatných knih sledujících osudy tří bratrů z miliardářské rodiny.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Red
Originální název: The Fine Print, 2021

Komentáře knihy Láska mezi řádky

alexvera
06.02.2026

Další oběť TBR losování je kniha Láska mezi řádky od Lauren Asher. Přiznám se, že série Miliardáři z Dreamlandu mi v knihovně leží od té doby co vyšla a neměla jsem se k tomu ji vůbec číst. Každopádně to nebylo špatné počtení, vtipné a plné klišé, ale ne špatné. Navíc jsem z prostředí zábavního parku nikdy nic nečetla.

Zahra má práci snů v největším zábavním parku v zemi. Když se jí naskytne možnost kariérního postupu, úplně se jí to nechce zkoušet. Naštěstí kámoš víno jí pomůže a díky originálnímu názoru se stěhuje od líčení dětí k tvůrcům. Ti mají na starost vše od nových atrakcí až po alegorické vozy. Kdysi měla s bývalým nápad na vylepšení horské dráhy, ale on jej vydával za svůj. Více se sbližuje s šéfem celého podniku -Rowanem, který v parku není úplně dobrovolně. Dědečkova závět se nedá obejít a on musí navrhnou inovaci k výročí.
Pochopitelně se mezi touto dvojicí začne vyvíjet vztah založený na hate to love. Ono ještě aby Rowanovi neimponovala žena, které je ukradené jeho postavení ve firmě i peníze. Do toho přidejte sluníčkovou sestru Zahry, Ani a od příběhu se nehnete. Je tu ovšem i situace, kdy to vypadá že se hrdličky rozejdou a Rowan nesplní podmínku ze závěti. Jak to asi celé dopadne, co myslíte? Kdo asi bude otevírat park na výročí a proč je Rowanův otec takový parchant?

I přes hromadu klišé větší než zámek v parku je to vlastně milý příběh. Klasická zápletka hate to love a grumpy x sunshine mi tu nevadila a Zahra i Rowan byli sympatičtí. Vcelku se těším na další dvě knihy s jeho bratry.

Lu.Cab
04.01.2026

Už když jsem na knihu poprvé narazila, říkala jsem si, že by to mohlo být něco pro mě. A taky že ano. Zamilovala jsem se do příběhu už od první kapitoly. Některé pasáže mě opravdu pobavily a Rowan se Zahrou mi přirostli k srdci. Kdo by si neoblíbil dobrosrdečnou a veselou povahu Zahry a chladného Rowana, který by pro ni udělal absolutně vše? Pravdou je, že první polovina knihy mi přišla záživnější a lepší. Ta druhá byla dost typická pro tento žánr, ale holt to k tomu asi patří. Jsem ráda, že zrovna "Láska mezi řádky" je mou první knihou tohoto roku a už se moc těším na další dva díly. Autorčin styl mi dost sedl, takže možná si do budoucna přečtu její jiné knihy.

ladyingreen
24.10.2025

Občas sáhnu i po romantické beletrii. Prvních 100 stran čtivé. Pak ale nuda, nuda, hloupost, nereálnost, ztráta času. Nedočteno!

Terka18
11.09.2025

Příjemná romantická oddechovka s trochou vtipu. Příběh se mi četl vlastně sám. A to jak do sebe hlavní hrdinové rýpali bylo super zpestření

TeriMul
08.09.2025

Moc milý romantický příběh. Dobře se četlo. Zahra a její dobrá nálada a vtípky super, a dohromady se zamračeným Rowanem to prostě nemělo chybu. :)
Určitě se pustím do dalších dílů ! Doporučuji :)

Žampion
22.08.2025

Krásně krásna romantika tak jak skutečná romantika má být. Se vším všudy. Od nenávisti, přes okouzlení po zamilovanost následované slzami a znovusnažením a odpuštěním. Pěkné.
"Abych řekl pravdu, láska mě děsí, ale raději ti svěřím své srdce a budu riskovat, že mi ho zlomíš než abych musel prožít další den bez tebe."

MartinaCh27
02.08.2025

Láska mezi řádky je moderní romantická pohádka s ironickým twistem. Rowan Kane je typický "grumpy billionaire", který si na city moc nepotrpí, dokud do jeho života nevstoupí Zahra se svou odvahou, talentem a nečekaně upřímným hlasem.

Dynamika mezi Rowanem a Zahrou je plná jiskření, vtipných výměn, tajemství i osobního růstu. Jejich vztah je komplikovaný, ale reálný, a o to víc jim budete držet palce. Asher se nebojí ukázat zranitelnost obou postav a zároveň přinést atraktivní kulisy jako je kouzelný zábavní park inspirovaný světem Disney.

Tahle kniha je jako horská dráha: romantická, vzrušující, občas zamotá hlavu, ale rozhodně stojí za to. Ideální čtení pro milovníky romantik s nepřístupnými hrdiny, bystrými hrdinkami a špetkou firemního dramatu.

Verunka19
18.07.2025

Kniha mě překvapila, do půlky to bylo takové jestli se toho bude dít více nebo ne. Nakonec se to ukázalo jako krásné čtení, které jsem zhltla do osmy hodin.

Larruska
10.07.2025

Co dokáže jeden e-mail odeslaný v opilosti? Možná i nastartovat zářnou kariéru… a nečekaný románek.

První díl série Miliardáři z Dreamlandu nás zavádí do originálního prostředí rodinné zábavní říše inspirované Disneym, kde se odehrává milostný příběh mezi Rowanem – chladným, kontrolujícím dědicem impéria – a Zahrou, kreativní duší s chutí měnit věci.

Kniha je milá, čtivá a místy vtipná. Jako lehká romantická pohádka na víkendové odpoledne funguje dobře. Příběh působí spíš průměrně. Rowan má jasný „Christian Grey“ vibe – bohatý, dominantní, uzavřený muž, který se učí otevírat své srdce.

Takhle kniha spíš mile potěší, ale nezanechá silný dojem. Přesto mě navnadilo, že druhý díl má být výrazně lepší – takže sérii zatím úplně nezavírám.

pokeberu
07.07.2025

Tady byla chyba na mé straně - myslela jsem si, že je to 'od nenávisti k lásce' (proto jsem si to vůbec koupila), ale ukázalo se, že jsem se mýlila a to mě trochu zklamalo (mimochodem, je to grumpy x sunshine).
Po prvotním šoku a jak jsem se do toho začetla víc, tak to bylo docela dobré, místy i vtipné. Někdy byly ty trapné scénky až moc i na mě (hlavně ze strany Zahry), ale na druhou stranu jsme dostali cute konec, takže se ani tak moc nezlobím.
Navíc způsob, jakým knihu autorka začala (první dvě věty)... nádhera. Ani to nebylo tak vtipné (trochu bylo), ale přesto mě to donutilo číst dál. A ty nekonečné narážky na pana Darcyho, geniální.

Tesset
06.07.2025

Pro mě to byla naprosto průměrná kniha, o jejímž příběhu za pár týdnů/měsíců nebudu ani vědět. Originální byla prostředím - zábavní park jsem snad ještě v romantice neviděla. Jinak klasika, ona sluníčko, on bručoun, který nikoho nepotřebuje a skončí to tak, jak se dá očekávat. Na jedno přečtení fajn, ale nic, co utkví v paměti.

majka45
04.07.2025

Knížku jsem přečetla během několika hodin. Asi to v tu chvíli bylo něco, co jsem potřebovala po tolika dobrodružných knihách.Je pravda, že nemusím SMS zprávy nebo emaily v knize.

L3MON_CZ
22.06.2025

(SPOILER) První polovina knihy mě fakt nebavila. Ale nesnáším nedočtené knihy, tak jsem to dočetla. No ten konec... dost mě zklamal. Byl tam rychlý spád informací. Autorka tam prostě přeskočila velký časový úsek. To nemám ráda.

KnižníLucerna
15.06.2025

Na tuto knihu jsem se díky všem nadšeným doporučením a vysokému hodnocení opravdu těšila.

Hlavní postavy:

Rowan – chladný, sebestředný muž s kopou peněz (nevím proč, ale připomínal mi Christiana Greye z Padesáti odstínů šedi...).
Zahra – vtipná, milá a empatická žena, která se – jak už to v romantických knihách bývá – zamiluje do svého šéfa.

Děj byl poměrně předvídatelný už po pár stránkách, ale prostředí zábavního parku Dreamland mu dodalo svěžest. Tenhle nápad mě opravdu bavil a zajímalo mě, jak to celé dopadne.

Styl psaní je čtivý a příběh má pohádkový nádech, který mu sedí. Přesto jsem měla chvíle, kdy jsem měla chuť některé pasáže přeskočit – určitě by příběhu prospělo trochu svižnější tempo a méně odboček.

Celkově to ale byla milá, oddychová romantika s originálním prostředím a sympatickými postavami.
4/5

ardeas
12.06.2025

(SPOILER) Za mňa rozhodne nie... na tie ovácie, čo tu všetci píšu, obrovské sklamanie. Dej je predvídatelny, až moc a cesta, ktorá ním vedie je suchá, ako trstina. Jediné prekvapenie bolo, že dostala tú pozvánku na hlasovanie. Zvyšok - minimálne nekonzistentny.
Štýl písania autorky mi vôbec nesadol. Počas steklivych scén som bola ako ľadová kráľovná a ten druh "rozprávky" v príbehu ma proste nedokázal nadchnúť, keď furt všetci "melú". Ako fakt stále a v najnevhodnejsich chvíľach. A všade namiesto zámien sú mená. Rowan sem, Rowan tam.. ved všetci vieme, že jej to robí on.
Knihy jednohubky mám rada. Tu som doslova už proste chcela mať za sebou poslednú stranu. Či sa pustím zo zvyšku série je momentálne u mňa na veľkom uvážení.

ZNellyZ
03.06.2025

Miluju to! Ačkoliv se všichni tři bratři objevili spolu minimálně, tak už po pár stránkách jsem si zamilovala jejich dynamiku a odlišnost.

Rowan byl v podstatě neskutečně osamocený a jediný, co potřeboval byl někdo, kdo by ho miloval a ukázal mu, že je důležitý.

Těším se na další díl s nejstarším bratrem

Saryinka
13.05.2025

(SPOILER) To bylo tak báječný!

Konečně nějaká kniha, kde se chlap fakt hodně snaží pro vztah něco udělat. Strašně se mi líbila ta starostlivost, ty přešlapy, které hlavní hrdina neustále dělal... Fakt to bylo uvěřitelný a moc se mi to líbilo.

Konečně prostě kniha, kde se fakt něco děje od začátku do konce a má to smysl a hlavně... panebože to je tak náááádherná romantika. Miluju to.

Musím se přiznat, že mě strašně odradily recenze. Ale když se to stane, tak když se nakonec ke knize dostanu, strašně moc si ji oblíbím... a tohle je přesně ta situace, kdy knihu vynáším až do nebes.

Miluju!

Ohniva
09.05.2025

Příběh je moc hezký. Ja jsem beznadějný romantik. Zahru i Rowana jsem si zamilovala. Kniha neměla žádná hluchá místa. Jsem zvědavá na další dva díly o Rowanových bratrech.

Damonka18
08.05.2025

Čekala jsem od knihy víc. Je to klasický romantický děj. Poslední polovinu knihy jsem už jen rychle dočetla, abych mohla jít na jinou knihu.

cibulka 8
20.04.2025

První část se mi moc líbila. Esemesky, které si psala Zahra se Scottem byly zábavné a celý příběh mě zaujal. Pak ale přišla druhá část plná sexu,vulgarismů a některé praktiky mi přišly až za hranou. Tím se můj dojem z celého příběhu značně pokazil.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi