BetyN. komentáře u knih
Povinnost pro milovníky Měsíčních kronik. Je to hezká hořkosladká třešnička na dortu téhle senzační série. Tahle kniha sice nebyla dokonalá jako některé předchozí díly, ale jako milovnice této série ocením jakýkoliv střípek Měsíčních kronik. Některé povídky se mi líbily více, některé byly slabší. Každopádně poslední povídka fungující jako epilog dostala jako jediná ze všech pět hvězdiček.
První díl jsem považovala za průměrný dívčí románek, čtení na jedno odpoledne. Ani mě nebavil a nevtáhl do děje. Myslela jsem si, že takto se bude vyvíjet i zbytek série, jednoduché počtení pro holky, neškodné války na střední. Jsem mile překvapena!
Druhý díl mě zatáhl do děje od prvních stránek. Postavy jsou lépe vykresleny, konečně jsem si našla ty svoje oblíbené a naopak neoblíbené. Autorky stále píší skvěle chytlavě a stále je to oddechové, ale už to není jen typický průměrný románek, jak se nám snaží namluvit anotace. Kniha přerostla v něco jiného, originálnějšího, jedinečného. Má spoustu zvratů a če se rychle. A postupně se dopracujeme ke skutečně nečekanému drsnému konci. Konec mě opravdu dostal a je takovou třešničkou na dortu. Do třetího dílu se máme na co těšit, jsem zvědavá s čím autorky přijdou. Nemůžu se dočkat...
Milé vánoční čtení se sympatickými postavami, které čtenáře naladí na vánoční notu. Místy ploché, předvídatelné nebo přitažené za vlasy, ale čert to vem, mě to bavilo.
Komplikovaný příběh z originálního fantasy světa, který je nepředvídatelný, napínavý a zajímavý. Hlavní hrdinka i ostatní postavy jsou skvělé.
Velice čtivá a zajímavá kniha. Moc mě bavila a tihle Royalové mě skutečně zničili.
Čtivé, zábavné, odpočinkové počtení. Bavilo mě to i více než Můj život u sousedů. Hlavní postavy jsou sympatické.
Obálka je velice vydařená a zaujme. Je to čtivé, ale poklidné, žádná velká akce. Autorka píše hezky, ale do knihy se dalo dostat více napětí. Řeší se zde mezilidské vztahy, šikana, pocity, myšlenky. Líbili se mi postavy, které jsou uvěřitelné a mají zajímavé charaktery. Po čase příběh nabere neočekávaný směr. Konec pro mě překvapivý. Jedná se o silný příběh, slzička ukápla a donutilo mě to trochu se o knize zamyslet. Bohužel tam autorka nakousla pár věcí, které nedořešila a to mi vadilo asi nejvíce. (Nedozvěděli jsme se: jak to bylo s Grace, proč byla Sadie taková. Tyhle věci, i když jsou úplně vedlejší, mě vždycky zajímají.)
Četla jsem zatím všechny předchozí díly, ale tento byl z nich nejlepší. Spoustu napětí, zvratů, vtipných i smutných a dojemných momentů. MILUJU TUHLE SÉRII.
Skvělá kniha. Dobře napsaná, poutavá a napínavá, proto jsem se od ní nedokázala odtrhnout. Překvapilo mě, jak moc jsem z ní nadšená, protože jsem to nečekala. Hlavní hrdinka byla sympatická a i ostatní postavy se mi líbili a byli skvěle vykreslené. Milostná linka mi nevadila. Doporučuji a doufám, že bude přeložen i další díl.
Nádherná knížka! Skvělé postavy, čtivě napsané a zábavné.
Toto hodnotím mnohem lépe něž první díl. Nebylo to předvídatelné, naopak je zde spoustu zajímavých zvratů. Je to napínavé a místy i akční. Ale stejně jako první díl i čtivé a milé. Doporučuji a těším se na další díl.
Dojemné, emotivní a krásné čtení. Přečetla jsem během jednoho dne.
Moje očekávání byla sice možná o něco větší, ale i tak je kniha skvělá. Snový a svěží příběh, který se mi líbil. Příjemné čtení na odpočinek!
Od začátku čtení jsem věděla, že toto bude "láska na první větu". Kniha je zajímavá, čtivá, místy vtipná a okamžitě vás přenese do děje. Pozitivně hodnotím kontakt mezi hlavní postavou/vypravěčem a čtenářem. Čtení je napínavé a je těžké se od knihy odtrhnout.