AniDi AniDi komentáře u knih

☰ menu

Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Velké překvapení! I přes pro mě ošklivou obálku byla kniha opravdu úžasná. Jak mě mrzí, že nemohu ihned sáhnout po dalším díle! Děj svižný, plný akce, hlavní hrdinové zajímaví, s charakterem. Vedlejší postavy, které chcete poznat více. Uvěřitelná romantická linka, zajímavý zvrat hned v první kapitole. Pro mě lahůdka, určitě přečtu znovu. Zase jedna z knih, kde se mi nechce rozloučit se světem kolem Lary a Arena. Naprosto doporučuji.

26.12.2023 5 z 5


S ohněm v krvi S ohněm v krvi Kat Delacorte

Je mi líto ale to byla neskutečná splácanina s nesmyslným dějem. Jsem velkým fanouškem fantasy žánru a většinou se těším na každou novinku, která zavání zajímavým prostředím, dávkou akce a romantickou linkou ale tato kniha byla velkým zklamáním. Prostředí dost zmateně a nehezky vykresleno, akce nesmyslné a nepropracované a romantická linka? Mám ráda v knihách milostný trojúhelník ale šestiúhelník už jsem nepobrala. Pro mě to nemělo hlavu ani patu. Jediné plus je krásná obálka.

POZOR SPOILER!
Holka se přestěhuje na místo, které snad ani neexistuje, objeví v sobě sílu, zakouká se do kluka, pak do holky, pak zase do jiného kluka. V tom aby se pig vyznalo. Otec jí zradí, pak jí chce něco vysvětlit a pak se prostě vypaří a už o něm ani zmínka. A když už zaznělo nějaké vysvětlení bylo těžko uvěřitelné. Nakonec mě asi pobavilo, že jestli hledáte záporáka, ani se nesnažte, protože to jsou všichni. Škoda času.

14.08.2023 1 z 5


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Naprosto nezklamala, parádní jízda. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

27.06.2023 5 z 5


Poslední absolvent Poslední absolvent Naomi Novik

Úžasné dobrodružství! První díl byl skvělý a druhý nebyl rozhodně pouze "výplní". Za dva dny, přečtené oba díly, nemohla jsem přestat číst. Příběh je tak poutavě napsaný a plný dobrodružství. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Doufám, že vyjde co nejdříve. Už jen pro ten konec ...

17.02.2023 5 z 5


Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Tak to bylo velké překvapení, čekala jsem milou slaďárnu se zlobivým klukem, který ale vlastně zlobivý není a holkou co ho napraví a jsou možná šťastni až navěky. Tímto jsem se nemýlila ALE!, tady to autorka napsala tak "surově" (možno přečíst "syrově"), do hloubky s použitím hodně těžkého tématu. A přesto bylo čtení takovým požitkem. Žádná plochá dějová linka zaměřená pouze na romantiku.
Věřila jsem hlavním hrdinům naprosto všechno a má oblíbená hate to love romantická linka, tu autorka pozvedla o další dva levely víš. Protože jsem se ze začátku myslela, že čtu knihu od Amo J. Takový to byl mazec.
Můžu jen doporučit.

27.09.2022 5 z 5


Koruna osudu Koruna osudu Amo Jones

Amo fakt jede, po přečtení první i druhé knihy série ani nevím jak se jmenuju. Autorka má tak neskutečné myšlenkové pochody ale i velký talent, protože ty fantas magorie dokáže poutavě dostat na papír. Mě její knihy neskutečně baví, tolik jsem si při čtení odpočinula. Dokáže dostat do knih tolik zvratů a nesmyslů ale prostě jí to věříte. Jsem si celkem jistá, že přečtu časem znovu.

24.07.2022 5 z 5


Chaos v míru Chaos v míru Amo Jones

Naprosto souhlasím s komentářem od petusska01, Amo je opravdu šílená :) Její příběhy jsou tak neuvěřitelné, až jim uvěříte a od knihy se neodtrhnete. Když se odprostíte od logičnosti a uvěřitelnosti děje, knihu si užijete.

18.07.2022 5 z 5


Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Skvělá kniha, nenáročná ale čtivá s mou nejoblíbenější hate to love romantickou linkou. Přestože se mi zdála anotace taková "plitká", čtení jsem si neskutečně užila. S klidem můžu doporučit dalším romantickým duším.

12.07.2022 5 z 5


Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Naprosto nezklamala, stálo za to počkat až vyjde jako ebook. Bezvadná kniha, čtivá, naprosto zbožňuji takové dějové zvraty. Zamilovala jsem si jak hlavní hrdinku tak tým .... Nechci nic prozrazovat, po přečtení pochopíte :) Po dlouhé době jsem se při čtení opravdu bavila!

03.07.2022 5 z 5


Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Naprostá pecka, napínavá zápletka, zajímavé prostředí, uvěřitelná hlavní hrdinka a má nejoblíbenější "hate to love" romantická linka. Čtení jsem si užila a moc se těším na další díl.

01.06.2022 5 z 5


První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Hezké jednoduché čtení. Většinou mi nevadí, když je kniha určena pro mladší čtenáře ale tato už byla příliš naivní. Určitě jsem zvědavá jak série dopadne.

24.03.2022 4 z 5


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Hodnotím sérii po přečtení všech dílů.
Úžasná strhující a čtivá série. Byla jsem tak nadšená zápletkou, dobrodružným dějem, postavami i romantickou linkou. Nechybělo vůbec nic. Děj autorka dokázala mistrně zpracovat a perfektně si s ním pohrát. Nečekejte dlouhé popisy okolí nebo hluchá místa. Hodnocení píši až po týdnu po přečtení a všechny ty pocity jsou stále ve mně, pořád nad dějem přemýšlím. Takový "otisk" ve mě vyvolaly jen Dvory (moje Top série). Rozhodně můžu doporučit a těším se na rereading.

07.02.2022 5 z 5


Truly Truly Ava Reed (p)

Nadšená jsem jen z obálky. Příběh je nemastný, neslaný. Potenciál to mělo ale autorka ho nedokázala využít. Naprosto souhlasím s komentářem od jitka_dankova. Žádnou chemii jsem mezi hlavními hrdiny necítila a to od romantické knihy očekávám. Druhou knihu série nejspíš číst nebudu.

12.01.2022 3 z 5


Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Přiznám se, že ze začátku mi kniha přišla jako hrozná blbost, dala jsem tomu šanci a tak mě pohltila, že jsem ji přímo zhltla. Prima romantika, hodně moc erotiky ale tak nějak měl děj nakonec šťávu. A protože mám přečtený už i druhý díl, tak varuji, čtěte až budete mít v rukou všechny díly. Ty konce byly na infarkt.

07.01.2022 5 z 5


Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

(SPOILER) Velmi rozkošně "tupý" příběh. Nechci být zlá, rozumějte, miluji romantiku všeho druhu ale touto knihou bych byla nadšená, pokud by byla má první tohoto žánru. Kdepak, celý příběh by se mohl vejít na 30 stran a všichni by byli spokojení. Dějová linka přímá, bez jakýkoliv zvratů nebo zádrhelů a překážek pro hlavní hrdiny. A co se týče hlavních postav, ty byly téměř k smíchu, bohyně panna a tak trochu sexy samec trouba. Vlastně jako komická kniha dobré. A jako poslední tečka mimčo, to byla paráda (sarkasmus). Tak mě napadá, nepsal to náhodou naprogramovaný počítačový program podle algoritmu největších teen chytáků?

05.01.2022 2 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Krásně napsaný příběh, bezva dějová linka. Jako velká fanynka Dvorů jsem byla zvědavá na srovnání a tu "velkou vykrádačku", nic takového si po přečtení nemyslím. Naopak si myslím, že autorka má velkou samostatnou představivost, možná se nechala lehce inspirovat. Je mi jen líto, že děj i postavy jsou příliš přímočaré, chybí mi víc informací v podstatě o všem (prostředí, postavy, politika, tajemství). Škoda že si s tím víc nevyhrála, děj mohl být rozvětvenější. Nicméně hlavní hrdinka mi přišla nerozhodná a opravdu věřím, že v pokračování se bude vyvíjet a s tím i její charakter. Koneckonců když se zde zmínili tolikrát Dvory, tak Feyre byla v první knize taky taková "nemasná, neslaná". Co se týče konce, ten jsem přesně předpokládala, jako velká fanynka fantasy sérií už mám trošku "nastudováno". Moc se těším na další díl.

10.12.2021 5 z 5


Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Nádhera! Naprosto chápu že knize S.J.Maas požehnala, je úžasná. Pro mě velké překvapení. V tuto chvíli ihned po přečtení bych vytkla akorát to, že zatím nevyšel další díl. A pokud jde o děj, je opravdu svižný a poutavý. Docela mě pobavilo, že takové vyústění prvního dílu jsem čekala u Griši. Nemůžu se dočkat pokračování.

04.11.2021 5 z 5


Krásky Krásky Dhonielle Clayton

Právě dočteno a jsem nadšená! Nechápu tak nízké hodnocení. Jistě, není to kniha pro náročného čtenáře a je zařazena pro dospívající a přesně to jsem od ní očekávala a to také ve větší míře splnila. Vidím tady lehkou inspiraci Selekcí. Nicméně nebyl problém se začíst, postavy nebyly tak průhledné jak se zdály, podstata arkan nebyla ihned uvedená. Děj je poutavý a hbitý. Nenarazila jsem na žádné hluché pasáže. Doufám, že vyjde další díl co nejdříve. Za mě doporučuji.

16.10.2021 5 z 5


Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

(SPOILER) Příběh mě naprosto uchvátil, psané opravdu čtivě ale ten konec.
POZOR SPOILER: opravdu jsem tak moc doufala.... happyend? Možná pro někoho ale pro mě teda rozhodně ne! Mě konec zlomil srdce...

13.10.2021 5 z 5


Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Čekala jsem další jednoduchou romantiku vpodstatě bez děje. Ale! Neskutečně dobrý příběh, zajímavý, rozvětvený, postavy až skutečné. Do hlavních hrdinů jsem se hned vžila a že to byla jízda. Konec je přesně takový, jak to mám ráda. Určitě přečtu znovu a můžu jen doporučit.

12.10.2021 5 z 5