Pavelpi
Zase jedna povedená detektivka. Bylo to dobře a napínavě napsáno a moc mě to bavilo. Adam z Dobrotína se zase vyznamenal v logice hlavně i díky jeho manželce. Knihu doporučuji všem, kteří mají tenhle typ detektivek rádi
Další příběh naší trojice, který je z počátku dost zamotaný a vztahy šlechticů na Opavsku a okolí mi ze začátku nic neříkaly. Ale když se do toho člověk zabere, tak už to jde. Detektivka byla celkem dobrá a tak se mi to nakonec líbilo, až na to, že jsem měl problém se v tom vyznat. Ale nakonec to všechno bylo celkem logicky vysvětleno.
Po dlouhé době zase jedna pořádná kniha, která má napínavý děj. I když musím říct, že vztahy šlechticů na Opavském kraji byly hodně splácané, že jsem místy nevěděl kdo s kým. Ale naše trojice to nakonec rozvázala a zjistila, co za tím vším vlastně bylo a hlavně jak to všechno dopadlo.
U nás v Sokolově jsem se festivalu pravidelně zúčastňoval samozřejmě jako divák od roku 1974. A to hlavně proto, že to pořádal Jarda Studený, nejznámější osobnost v Sokolově. Protože tam byl žánr country písniček a spousta známých jako například Wabi Daněk, Mirek Kovařík a další. Kromě toho tam vystupoval i Olympic, to jsou dodnes moji oblíbenci a později i Laufer, který je také od nás ze Sokolovska. A musí říct, že se mi to líbilo až do poslední festivalu v roce 1988.
Ze začátku se mi kniha líbila, ale čím dál tím víc mi to začalo připadat roztahané a nepravdivé. Je mi jasné, že z téhle doby to nemůže být naprosto přesné, ale mohlo to být o trochu lepší a napínavější.
Kniha se mi moc líbila, Knihy tohodle typu mám rád, proto jsem se do toho pustil a nezklamalo mě to.Jsem rád,že se zase objevují mladí autoři, kteří píšou i o době po válce. Bez připomínek dávám plný počet bodů.
Výborné čtení, které se vymyká běžným životopisům. Kniha se mi líbila a myslím si, že se autorovi povedla.
Moc hezké. Divím se, že jsem tuhle knížku ještě nečetl, i když jí mám doma řadu let ještě po mojí mamce. Protože takových knih mám ještě doma po rodičích víc, rozhodl jsem se hlavně díky Výzvě, že si je musím přebrat a začít je číst.
Díky Výzvě jsem zjistil, že i když knihu mám už dlouho doma a ještě jsem jí nečetl. Tak jsem se do ní pustil a zjistil jsem, že kniha je kniha a na druhou stranu film je film. A líbilo se mi to a tak jsem jí přečetl a jsem rád.
Tuhle knihu jsem poprvé četl někdy v roce 1961 a vím, že se mi hodně líbila. Pak jsem se k ní dostal o hodně později, to byla moje vnučka již trochu větší a začala chodit do školy, tak jsem jí na této knize učil číst. Je to prostě perfektní a dokáže zaujmout i když se čte i v pozdním věku.
Už jsem ani nevěděl, že tuhle knihu mám doma. Docela dobrý strhující děj a katastrofický průběh, žádné meditování a dobrý příběh.
Nečekal jsem, že je to tak dobré. Hlavně v místech, kde popisuje život v rodině za války a po válce a další. Tam, kde různě filosofuje to je už horší, ale dá se to.
Myslím, že se to povedlo a docela rád se k ní i vrátím znovu.
Kdysi jsem tuhle knihu sháněl, ale nesehnal. Povedlo se mi to až teprve teď a docela to šlo.
Samozřejmě je znát doba, kdy byl román napsán. Kniha je psaná velmi dobře, když vezmeme dobu kdy vyšla a také různé zvyky z této doby. Líbilo se mi to. Knihu jsem zdědil po mé matce, která se v době vydání také narodila a měla jí schovanou ve své knihovně.
Moc hezky napsaná kniha, která se mi líbila. Budu si muset opatřit ještě nějaké knihy od téhle spisovatelky.
Konečně přišla kniha, ke které nemám žádné připomínky. Myslím, že patří mezi knihy, které připomínají detektivky, které autor vydával zpočátku. Sice je Oldřich trochu jiný, ale závěr byl zase výborný.
Přistupoval jsem ke knize s nedůvěrou, ale docela rychle jsem poznal, že kniha je výborně napsaná. takže můžu dát jediné hodnocení a to je plný počet bodů.
Pro mne je tahle kniha žádná sláva. Moc se mi to nelíbilo. První polovina za moc nestála a nelíbila se mi. Pak v druhé půlce jsem čekal nějaké vylepšení, ale za moc to také nestálo. Proto tak nízké hodnocení.
Tuhle knihu jsem celou přečetl v podstatě najednou bez přerušení a moc se mi líbila. Viděl jsem sice film, ale kniha je kniha a tak jsem rád, že se mi jí povedlo sehnat u kamaráda, který mi jí nakonec daroval. Film je také dobrý, ale jsem rád, že knihu mám. Jednoznačně plný počet bodů.
Velmi dobře napsáno a také informace z této knihy jsem místy doslova hltal, protože jsem je moc neznal. Celkově je to moc zajímavé a jsem rád, že jsem si knihu koupil.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: