Pavcas76 Pavcas76 komentáře u knih

☰ menu

Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Krásný a velmi vtipný příběh, který jsem zhltla skoro na jedno přečtení. Miluju, když to není jen o sexu na každé stránce, ale má to děj co vás chytne a nepustí, dává smysl a především vás dojme. Dokonalý.

09.11.2023 5 z 5


Vir Vir Robin Cook

Zklamání. Plno vaty okolo, nebavilo mně to, i když zápletka byla v jádru srdceryvná, ale konec předvídatelnej.

07.09.2023 3 z 5


Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Přesně na komoru, jak to mám ráda. Krásný příběh, i slza ukápla, hlavní postavy moc dobře napsané, u téhle autorky jsem ještě nešlápla vedle. A tojsem se bála, že mě to podle popisu nebude bavit. Nemohla jsem se víc splést.

07.09.2023 5 z 5


Přiznání Přiznání Kristen Callihan

Miluju knížky od týhle autorky! Každou situaci umí vykreslit tak, že jí vidíte před sebou, postavám vkládá zajímavý a uvěřitelný texty do úst, není tam moc vaty okolo, chvílema je vám těžko, chvílema se zasníte, ani nechcete aby byl konec, prostě paráda. A stejně to bylo s příběhem Brenny a Rye.

19.03.2023 5 z 5


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

To byl tak krásnej příběh, že jsem po delší době fakt spokojená, i když od téhle autorky se mi většina knih moc líbila. Neokoukaný děj, nečekaný vývoj událostí, postavy k zamilování, hezky napsané, prostě love story u které nevíte, jestli dopadne dobře do poslední chvíle a to je na tom to hezký.Některé autorky se časem vypíšou a už nemají o říct jen omílají dokola stejná klišé. To ale není případ Colleen Hoover, díky bohu.

05.01.2023 5 z 5


Ve víru Ve víru Rachel Caine (p)

Bavila mě skoro stejně jako ostatní.

20.10.2022 4 z 5


Polib mě Polib mě Stella Tack

Neurazí, nenadchne, četla jsem lepší ( a že jsem toho v tomhle žánru přečetla fakt hodně). Nestává se mi často abych přeskakovala stránky, jen abych už to měla za sebou. Ale zas to nebyl úplnej průšvih.

14.09.2022 3 z 5


Když jsme se proslavili Když jsme se proslavili Sarina Bowen

Od téhle autorky jsem četla všechno a všechno bylo dobrý až vynikající (My, Přísně tajné), ale tohle byla první kniha co jsem nedočetla, protože tam bylo tolik nezáživný vaty okolo, že to prostě nešlo. Když už je autorka očividně vypsaná a pomáhá si tím,že na každý druhý stránce rozvíjí naprosto nezáživný dialogy a scény, tak se to prostě nedá. Například pasáž, kdy popisuje na dvou stránkách jak hrají videohru a komentují to. Proč? K čemu to je? Aby se člověk unudil k smrti? Některý autoři by si měli mezi těma knížkama dávat větší pauzy, protože pak už nemaj co říct a je to škoda.

14.09.2022 2 z 5


Pod hladinou Pod hladinou Rachel Caine (p)

Mělo to pomalejší rozjezd, ale od půlky to začalo gradovat a ke konci strhující finále, nemohla jsem knihu odložit.

14.09.2022 4 z 5


Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

Kniha se mi líbila, ale vzhledem k tomu, že jsem první viděla seriál a tam byla ústřední dvojice úplně top a chemie mezi nimi byla vidět až z vesmíru, tak už to pro mně nebylo velké překvapení, i když pár věcí je v knize jinak a také postava Kate je jinak popsána. Ale pěkné, kdybych první četla knihu a ne naopak, asi by se mi líbila víc.

22.04.2022 4 z 5


Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Poslední díl byl celkem nuda. Je vidět, že autorce došly nápady.

24.03.2022 3 z 5


Manažer Manažer Kristen Callihan

Manažer byl prostě boží. Vtipný, sexy, dobře napsaný, zábavný, mnohem lepší než Jax, kterého jsem četla jako prvního. Prostě paráda od začátku do konce.

14.03.2022 5 z 5


Když jsme to tajili Když jsme to tajili Sarina Bowen

Líbila se mi téměř jako předešlé od této autorky.

14.02.2022 4 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

To byla tak úžasná romanťárna! Samozřejmě totálně nerealistická, ale od toho snad knížky jsou, aby se člověk utopil v krásném příběhu a zapomněl na všechno ostatní. Příběh Fallon a Bena mně prostě dostal, chytil za srdce a i když jsem dlouho absolutně netušila co je vlastně to Benovo hrozné tajemství, ve chvíli kdy všechno začalo zapadat do sebe jsem se vyděsila jak to skončí. Protože zoufalí lidé dělají zoufalé věci a i když si ráda pobrečím, tady jsem se modlila za happyend. Jestli nastal musíte zjistit sami, ale neopovažujte se přeskakovat na konec, jako jsem to málem udělala já, protrpte si to až do poslední stránky......

12.01.2022 5 z 5


Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Tohle je jedna z nejhezčích romanticky laděných knížek, co jsem za poslední dobu četla a lepší než jednička. Pohádka o ošklivém káčátku a princi na ragbyovém míči, bez zbytečné tuny sexu, napsaná tak, že se vám chvílema bude svírat srdce, ale budete se i smát. A chvílema to bude klišé. A tak to mám ráda.

04.01.2022 5 z 5


Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Napínavé od začátku až do konce, nebudete chtít odložit. Jako velký fanoušek detektivek musím říct, že takhle dobrou jsem už hodně dlouho nečetla!

28.12.2021 5 z 5


Její konec Její konec Shari Lapena

Znáte ten stísněný pocit, když se Vám skoro nechce číst dál, protože se bojíte co se hlavním hrdinům stane? Tak přesně takový pocit jsem měla při čtení téhle knihy a neopustil mě skoro až do konce. Moc dobře napsané, nejednoznačné a překvapivé.

25.12.2021 5 z 5


Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Knížka mě docela překvapila, byla jsem napnutá jak se to vyvrbí a líbila se mi nakonec moc.
Hlavní hrdinka Lyana se zamiluje do dvou chlapů najednou. Brant je nádhernej, geniální a miliardář, co jí snese modrý z nebe, Lee zase neskutečně sexy bezstarostnej floutek, o kterýho musí bojovat a nic jí nedá zadarmo, ale o to víc ji to k němu táhne. Pak je tu samozřejmě tuna sexu na obou stranách a čekáte, že z toho brzo bude velkej průšvih,protože oba pánové mají podezření, že nejsou jediní a hodlají o svou lásku bojovat. No a nakonec dojde k nevyhnutelnému, bude si muset vybrat. Jenže tady přijde ten šok.

10.12.2021 4 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Tahle knížka mně hrozně bavila, mělo to nejen hezký příběh, ale byla vtipná a dynamika mezi Tristanem a dětmi hlavní hrdinky byla úžasná. Už dlouho jsem se u romantické knížky tak nezasmála. Prostě pecka!

06.09.2021 5 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Tak tohle mně bavilo hodně, vtipný dialogy a přečetla jsem velmi rychle.

18.11.2020 5 z 5