Černé lži

Černé lži https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252167/bmid_cerne-lzi-252167.jpg 4 479 137

Layana Fairmontová vyrostla obklopená luxusem. Životním stylem svých rodičů sice odjakživa pohrdá, bohužel je ale na nejlepší cestě propadnout se do stejného snobského stereotypu. Dokud nepotká Branta, jenž obrátí její svět vzhůru nohama. Brant Sharp je počítačový génius a miliardář, skrývá však temné tajemství. Tajemství, které by mohlo ohrozit nejen jeho vztah a budoucnost s Layanou, ale i vše, co za svůj život vybudoval. Když Layana procitne z pohádky a odkryje Brantovu masku, přijde o vše, čemu věřila. A tehdy vstupuje do jejího života Lee. Bezstarostný, mnohdy hrubý a zároveň neskutečně sexy. Lee je Brantovým pravým opakem. Dohromady tvoří dokonalou bytost a Layana rozehrává nebezpečnou hru. Může doufat v budoucnost s mužem, kterého miluje, a zároveň získat i toho, po němž touží?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Fantom Print , Mystery Press
Originální název:

Black Lies , 2015


více info...

petraj30
petraj30
17.07.2023 4 z 5

Po přečtení knihy jsem poněkud rozčarovaná, ale snad ji dokážu objektivně zhodnotit.
Četlo se to velmi dobře, vše bylo obaleno velkým tajemstvím a to člověka nutí číst dál a dál, ale v jistých chvílích jsem měla nutkání s knihou prásknout. Všichni mě štvali svým chováním, i když to bylo omluvitelné, vzhledem k tomu, o co celou dobu vlastně šlo.
Žádné velké haló se nekonalo, protože jsem tušila, jak to asi bude, ale stejně... Něco mi na tom všem prostě vadilo.
Nicméně musím autorce vyseknout poklonu za velmi zajímavé téma. S něčím takovým jsem se v eroticky zaměřených knihách ještě nesetkala. To celou knihu povzneslo na jinou úroveň.
I když to pro mě nebylo na 100%, tak jsem si četbu velmi užila.

JanickaP
JanickaP
28.06.2023 5 z 5

Bomba. Tohle slovo vystihuje asi fakt vsechno...dej,zápletku,chemii, hlavni postavy. Popravde jsem se k tehle knizce chvili odhodlavala...nejak me neoslovila anotace, i kdyz me hodne presvedcovalo hodnoceni i recenze. Nakonec jsem po dlouhe dobe, kdy jsem mela knizku v seznamu cetby odolala. A WOW, Alessandra to vazne umi a tohle byla fakt jobovka. Chvili mi trvalo nez mi doslo o co tu jde a od te doby jsem nemohla prestat cist. Good job Alessandra.


Kristy.Seb
Kristy.Seb
09.05.2023 5 z 5

Tak tohle bylo hodně povedené. Napínavé, žhavé a skvělé zasazený příběh psychického narušení. Opravu velmi dobře napsané.

TaňulKA1997
TaňulKA1997
28.04.2023 4 z 5

Temný tajemství jsou nejlepší. Ty sexy scény jsou boží. doporučuju.

cmelda87
cmelda87
16.03.2023 5 z 5

Pravda, ta druhá část mi připadla taková zbytečně delší.. Ale stojí za to vydržet. Svižně se to četlo, postavy jsou popsány každá pěkně celá, od začátku, až do konce. Příběh je dost dobře zpracovaný, každý obraz, každá situace je tam dobře popsána a vysvětlena, nechybí napětí, překvapení, ani hezký konec :-)
Tohle byla moje první knížka od této autorky a moc se mi líbila!

Eva_Skala99
Eva_Skala99
17.11.2022 3 z 5

Dobrý příběh, čtivě napsáno. Jako oddechové čtení dobré, ale něco tomu chybělo. Ale doporučuji i tak, protože si najde čtenáře, co si ji zamilují.

Fidibus
Fidibus
23.08.2022 3 z 5

Bohužel trochu chaos ve stylu vyprávění, navíc zdlouhavé, dokud to tajemství neobjeví. Zápletka zajímavá, ale zas tak moc napínání škodí. Je vidět, že ho tak milovala, že mu chtěla a dokázala pomoct.

terikus
terikus
08.08.2022 5 z 5

Noo...co na to říct...záležitost Brant vs. Lee jsem odhadla už když se poprvé objevil, ale každopádně jsem byla napnutá, dlouho jsem nevěděla co si o tom mám myslet a pak ten zvrat no....jen řeknu tohle, když jsem knížku začala číst, nečekala jsem, že se tam stane taková divočina :-D a už jenom proto stojí za to si ji přečíst

Silvisek
Silvisek
17.07.2022 2 z 5

Popravne ani nevim co na tu knizku rict. Zacatek me vubec nebavil, pak jsem byla nastvana jak to dopada. Kdyby v knizce nebylo napsano ,,az se dozvite proc to vse delam, pochopite,, tak asi to ukoncim cist. Ale byla jsem napjata jak to dopadne. Pak pravda opravdu vysla najevo a cekala jsem jak to dopadne. Konec byl fajn. Ale nemuzu rict, ze knizka byla super.

LucySmile
LucySmile
17.07.2022 5 z 5

Páni, to bylo neskutečné! Absolutně jsem se od toho nemohla odtrhnout. Smekám před jedinečnou zápletkou i celým dějem. Layana mě chvílemi fakt štvala, protože mít doma takového muže, a přesto chtít víc... Závěr jedno velké překvapení. Určitě jsi tuto knihu přečtu znovu.

havrmoni
havrmoni
21.06.2022 5 z 5

Tak tohle byla jízda. Lanu jsem si natolik oblíbila, že ve druhé části místo, abych jí odsoudila, jsem hledala výmluvy proč to dělá. Jedna byla tak praštěná, že jsem si až říkala,, už blázníš, dej pokoj" . No a ejhle ono to tak opravdu bylo :)).
Jasně, že to bylo trochu ,,praštěný", ale dobře se to četlo, příběh rychle ubíhal a udržel mě v napětí - co a jak bude. Takže ano, za 5* mi to stálo.

Danago
Danago
21.06.2022 5 z 5

Opět skvělé čtení. Já bych nepotřebovala až tolik erotiky, ale k ději to tady opravdu patří. Kniha je čtivá, zajímavá a překvapivá zápletka. Autorka prostě umí. Určitě si nedělejte hned závěry a knihu neodkládejte. Čeká vás velký zvrat a opravdu nečekané překvapení.

Dandulka
Dandulka
28.05.2022 5 z 5

Fíha! Skvělá neotřelá dějová linie! Už jsem četla mnoho knih tohoto typu, ale takhle zápletka je opravdu jedinečná! Od počátku příběh plynul tak nějak na úrovni a potom naprosto nečekaný dějový zvrat, který čtenáře probere z letargie.
Doporučuji vydržet do třetí části a dočkat se vyústění děje. Opravdu to stojí za to!

MAU256
MAU256
05.05.2022 5 z 5

Tak tohle byla jízda. První část se mi líbila. Druhou část jsem Layanu nenáviděla, měla jsem chuť přestat číst, ale každá knížka, ať je sebehorší má právo na přečtení až do konce. Bože ještě že jsem četla dál, protože třetí díl mě dostal. Obdivuji Layanu, za to, jak se postavila k problému u muže, kterého miluje, nebylo to vůbec snadné. Doporučuji si knížku přečíst, nenechat se odradit a číst až do konce.

"Budu vším, čím byl on". Zavřu oči. Snažím se uklidnit své srdce, než je zase otevřu. A jakmile to udělám, dívá se mi přímo do nich. "Ty jsi všechno, co potřebuji, Brante".

Mirin1349
Mirin1349
22.04.2022 3 z 5

Od autorky jsem předtím četla Ghostwritera, který se mi moc líbil a nalákal mě tak na další autorčinu tvorbu. Bohužel jsem nepátrala důkladně a čekala jsem podobný styl psaní i v případě Černých lží. Moje chyba, obálka mě mohla trknout. Eroticky zaměřená literatura mě nebaví, tudíž první polovina mě moc nezaujala. Druhá část a obzvlášť závěr byly značně přitažené za vlasy a nelogičnost z toho jen stříkala. Na druhou stranu když ale přimhouřím obě oči, tak už ta druhá část aspoň měla spád a nečetla se úplně špatně. Účel knihy je pobavit a tahle to splnila obstojně.

HaninkaS
HaninkaS
14.03.2022 5 z 5

I kdyz jsem cetla komentare a znala tak Tajemstvi, i tak me knizka naprosto dostala. Lana byla neuveritelne silna osobnost, i kdyz to po vetsinu knizky vypadalo, ze se chova jako totalni blbka a teprve ke konci knihy se ukaze, ze to tak vlastne nebylo, jen byla "sobecka" a chtela mit pro sebe muze, ktereho milovala.
Za mne to neni klasicky eroticky roman, ale najdete v nem i hlubsi sdeleni, coz mam osobne docela rada :).

dooky
dooky
08.03.2022 3 z 5

Jedna z knih, u které nastal okamžik, kdy jsem si sedla na zadek. Ne však z toho, jak se mi knížka líbila, ale díky dokonale ukryté pravdě. Nečekala jsem to, první dvě třetiny jsem se vlastně ani moc nebavila a Lana mi akorát tak lezla na nervy. Potom obrat a kolečka zapadla. Téma hodně zajímavé, celkově mě ale příběh nebavil na více než 3 hvězdy.

Lavina
Lavina
11.02.2022

Tak to býla jízda... Nemohla jsem se odtrhnout (doslova), pořád jsem chtěla zjistit jak to Teda bude... Chvílemi to bylo zvláštní ale nakonec podle mě velice dobře vymyšlené.... Přečtu určitě něco dalšího od autorky....

MichaelaJan
MichaelaJan
24.01.2022 5 z 5

Tohle je úžasný příběh. Tak si tak čtete, myslíte si, že vás nic nepřekvapí a najednou BUM. ️ Já byla z toho rozuzlení dost v šoku. Řekla jsem si sakra, tak tohle byla bomba. Chtěla bych příběh zapomenout, abych si ho mohla přečíst znovu a znovu byt prekvapena ️

Artep071
Artep071
12.01.2022 5 z 5

No pááááni !! Po přečtení komentářů kdy jsem si říkala, že jsem se sekla a vzala nějakou krávovinu a opravdu jsem se nutila se začíst ....... děkuji za to že jsem si knížku vzala do vany a začetla!!! Uf ..super! Skvělý příběh, ( to , že je to upraveno pro líbivé čtení odsunuji někam bokem do černé komory , kam se obvykle ztrácí co mám koupit a kdy mám co udělat :)) Příběh byl poutavý od samotného začátku až do konce. Lana mi sedla, a přesto , že tam bylo hooodně píchání to bylo skvěle napsané a mě to fakticky bavilo. Nechci psát žádné spoilery a kazit tak výsledný a překvapující efekt z tohoto počteníčka jen Vám všem doporučuji se začíst a bez hloubavého přemýšlení si tu knížku užít:)