Dívka z 6E přehled

Dívka z 6E https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221013/bmid_girl-in-6e-divka-z-6e-dif-221013.jpg 4 235 235

Deanna Maddenová série

1. díl

Deanna Maddenová alias Jessica Reillyová je přitažlivá mladá žena, která si na živobytí vydělává poskytováním virtuálního sexu na internetovém livechatu. U klientů je oblíbená a na svou finanční situaci si díky lukrativní práci rozhodně nemůže stěžovat. Ale Deanna ve skutečnosti není tou rozvernou slečnou, za kterou ji její online známosti považují. Už tři roky se nikoho nedotkla, už tři roky neopustila svůj byt. Už tři roky volí dobrovolné uvěznění a minimální kontakt s vnějším světem, protože jen tak dokáže ovládat nutkání, se kterým se musela naučit žít. Nutkání zabíjet. Temný erotický thriller začínající autorky, který čtenářům nabízí možnost nahlédnout do života i myšlenek ženy stižené zhoubnými vražednými touhami a současně poodhalit roušku obklopující výnosný a přesto mimo hranice branže téměř neznámý svět virtuálních erotických služeb, si získal mnoho příznivců po celém světě díky neotřelému ústřednímu tématu a čtivému stylu, jenž čtenáře vtáhne do děje a nepustí až do poslední stránky.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Noxi
Originální název:

The Girl in 6E , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka z 6E. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (54)

seabook04
12.03.2024 4 z 5

V dnešní době je již velice těžké publikum (ať už diváky nebo čtenáře) něčím překvapit a dát jim pocit, že před nimi leží něco nového. A paradoxně, Dívka z 6E, přes 10 let stará kniha mi tento pocit dala.

Doporučuji Vám jít do knihy na slepo s tím, že se jedná o erotický thriller s morálně (tmavě tmavě) šedou hlavní hrdinkou, kterou budete milovat a zároveň nenávidět. Opravdu si více nezjišťujte, protože OPRAVDU stojí za to postupnéh odhalování charakteru hlavní postavy a pokud byste si například přečetli anotaci, o to menší požitek z prvních cca 150 stran budete mít.

Autorčin styl psaní je neskutečný. Když pominu naprosto brilantní charakteristiku postav (a to především té hlavní), tak i fakt, že ačkoliv je kniha označovaná jako "erotická", "erotická" vůbec není, ale je - vysvětlení bez spoilerů -> nečekejte romantickou erotiku.

První polovinu knihy jsem si naprosto užívala a vychutnávala - myšlenky hlavní hrdinky, její charakter, chování, sílu i slabost zároveň. Poté se ale děj překlápí do thrillerové části, kterou jsem si už tolik neužila. Nebylo to ale z důvodu, že by byla thrillerová linka nějak výrazně špatná, ale chtěla jsem strávit více času s hlavní hrdinkou, která je dějem první poloviny, a získat odpovědi na otázky, které se mi při "seznamování" vytvořily.

Proto se o to více těším na další díl, u kterého doufám, že v hlavě hlavní hrdinky strávíme více času, budeme svědky třeba i nějakého posunu a jak tomu tak často u druhých dílů série bývá, výrazná dějová linka se objeví až ke konci, aby byla hlavním tématem závěrečného dílu.

Hodnocení: 4/5*

Radka1727
08.12.2023 3 z 5

Rozvleklé, nudné, zvrácené, chaotické přesuny v ději z minulosti do přítomnosti, sex pouze virtuální a ještě okrajově....


Leído
29.08.2023 4 z 5

Kniha je originální. Není to typická beletrie zaměřená na masu čtenářů. Určitě to není knížka pro každého. Ale mně se líbila. Autorka mě jako čtenáře donutila vcítit se do hrdinky vypravěčky, se kterou nemám absolutně nic společného. Mě takové manipulace s mým podvědomím hrozně baví. Přese všechno jsem hrdince fandila. Autorce a Jeremymu tleskám za odvahu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Chci, abyste mávl kouzelnou hůlkou a udělal ze mě normálního člověka. Nikdo není normální, všichni to jen předstírají.


Kniha Dívka z 6E v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených316x
ve Čtenářské výzvě37x
v Doporučených13x
v Knihotéce235x
v Chystám se číst166x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

sex erotika izolace

Autorovy další knížky

Alessandra R. Torre (p)
americká, 1985
2015  82%Černé lži
2021  73%Smlouva na lásku
2020  80%Hříchy Hollywoodu
2020  83%Ghostwriter
2014  74%Dívka z 6E