Přiznání

Přiznání https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506756/bmid_priznani-i0Z-506756.png 4 260 54

VIP série

< 4. díl

Brenna Někteří lidé prostě vědí, jak vás rozčílit. Tak na mě působí Rye Peterson. Nevydržíme spolu ani deset minut a jdeme si po krku, což nám spolupráci vůbec neulehčuje. Rye je baskytarista Kill Johna, nejslavnější rockové kapely na světě, a já jim dělám PR. Navíc je nádherný, vtipný, nadaný a… a nikdy nebere nic vážně. Bude lepší se mu vyhýbat. Všechno se však změní, když Rye uslyší něco, co nebylo určeno jeho uším: moje přiznání. A teď mi muž, kterého se usilovně snažím ignorovat, nabízí to největší pokušení ze všech: sebe samého. Rye Brenna je pro mě ta pravá. Ta, kterou nemůžu mít. Ta, kterou nedokážu vyhnat z hlavy. Věřte mi, fakt jsem se snažil, jenže ta ženská mě nenávidí. Docela jsem to zvládal – dokud jsem nezaslechl, jak se přiznala, že se cítí stejně osamělá jako já. Že potřebuje, aby se jí někdo dotkl, objal ji, uspokojil. Chci jí to všechno dát. Přesvědčil jsem ji, že to bude jenom sex, jen vzájemné uspokojení a nic víc. Sotva se mi však poddala, začal se kolem ní točit můj svět. Nikdy neměla dobrý důvod mi věřit, chci Brenně však dokázat, že spolu nám bude lépe, než kdybychom byli každý sám.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Exposed , 2021


více info...

Přidat komentář

Schalli
15.02.2024 5 z 5

Tahle série je skvělá. Určitě doporučuji přečíst :)

Kacased
14.02.2024 5 z 5

Krásná, čtivá série. Bylo to moc milé.


keiko33
03.02.2024 5 z 5

Predchádzajúce diely som čítala už dávnejšie, takže som si na postavy musela pomaly spomenúť. Mám rada keď je najprv medzi postavami napätie, ktoré časom vybuchne. Aj keď v tomto prípade to trvalo desať rokov. Na druhej strane hlavné postavy stihli dospieť a zistiť, čo naozaj chcú. Rye bol taký veľký neškodný macko, ktorý sa snažil držať na uzde, lebo to Brenne sľúbil. Aj keď ho to vo vnútri zožieralo, bol to správny chlap. Brenna si zo svojho detstva niesla ťažké okovy, ktoré ju zväžovali a bála sa sklamania v láske. Pre dieťa nieje nič horšie, ako keď ho vlastní rodičia podceňujú a tým bránia, aby sa dieťa rozvíjalo a potom trpí menejcennosťou. A pritom to pramení z pocitu vlastného zlyhania. A aj napriek tomu sa stala z Brenny úžasná a úspešná žena. Za mňa krásny príbeh.

Katka7922
02.02.2024 5 z 5

Pro mě určitě nejlepší díl ze všech. A to se mi i předchozí díly moc líbily.
Oblíbila jsem si Brenn už v předchozích dílech a tady je prostě boží.
Láska mezi nimi je mezi řádky skoro hmatatelná :-) Vůbec mi nevadilo, že se tolik nehašteřili jako v předchozích dílech. Vývoj jejich vztahu je prostě nádherný.
Bylo moc fajn, že jsme na jejich první sexík nemuseli čekat až do třetí třetiny knihy.
Rye mi byl sympatický už v předchozích částech a teď taky je božský. Moc se k sobě s Brenn hodí.
Prostě je miluji a je mi moc líto, že zatím není Whipův příběh.

adela2230
24.01.2024 5 z 5

Skvělá kniha. Velmi dobře se čte, příběh upoutá a nepustí.

Michelleee
23.01.2024 5 z 5

Brenna a Rye, tak na jejich knihu jsem se těšila. Ráda jsem se vrátila k předchozím hrdinům a celkově hodnotím tuto série VIP kladně. Doufám, že se dočkáme i dílu o Whipovi. Fakt povedené, čtivé.

Ála1968
19.01.2024 5 z 5

Miluji tuhle sérii.Podle mě nejlepší zatím byl příběh o Scottim a Sophii -Manažer a teď tento o Brenn a Reyovi.Jinak celá série je myslím dost povedená.Bude ještě díl o Whipovi? Doufám, že ano.

Lucie.285
09.11.2023 5 z 5

Za mě se řadí tento díl mezi nejlepší knihy, které jsem letos četla. První polovinu jsem ani nedýchala, jak neuvěřitelně čtivé to bylo. Ani mi nevadilo, že tam jejich vzájemného hašteření není více, protože to jsme se užili v předchozích dílech. Střídá se nám zde děj z obou pohledů. Rye neměl chybu. Moc jsem jemu a Brenně fandila. Máme tady hate to love linku a tajný vztah. Moc doporučuji.

Nik0leta
25.10.2023 5 z 5

I když pro mě z celé série zatím nejslabší díl, ráda se vracím k předchozím hrdinům, takže jsem knížku zhltla během tří dní. Autorka píše čtivě a přesně tak, že člověka chytne a nepustí.

petraLI
16.10.2023 3 z 5

Nebylo to špatné, ale čekala jsem trochu více dobírání a hašteření. To všechno bylo moc uspěchané. Příjemná oddechovka, určitě neurazí.

Evaho73
02.10.2023 5 z 5

A mne sa naopak tento diel páčil najviac. Príbeh bol hravý, vtipný so známymi ústrednými postavami, z ktorých vyžarovala neskutočná chémia. Tým, že sa obidvaja aktéri objavovali naprieč celou sériou, už som poznala ich " vzájomnú averziu" a rozmýšľala, ako sa autorke podarí ich dať dokopy.

Šárka88
24.07.2023 4 z 5

Příběh jako z cukrárny, jedním slovem sexy pohádka.
Román o Brenně a Ryeovi se mi četl ze všech dosud nejlépe. Stránky ubíhaly velmi rychle-svižným tempem. Rye na mě působí jako nej sympaťák z celé kapely, Brenna ač svým způsobem dle mě nevěděla, co vlastně vůbec chce ve svém životě, to nakonec vyřešila tím nejlepším způsobem.
Upatláme se spolu? To jako vážně? :D Některé části v knížce mi přišlo trochu dětinské ( taťka a mamka), ale myslím, že to bylo součástí děje a celé charakteristiky knížky a jejich dvou aktérů. Snad se dočkáme příběh posledního člena kapely Whipa.

avalonek
12.07.2023 5 z 5

Tohle se mi moc líbilo.Na jejich příběh jsem se těšila už dlouho,ale stálo to za to.Krásná chemie,super,že jsou tam staří známý přátelé a prostě celé to hezky do sebe zapadá a hezky se to čte. A teď ještě bych si chtěla přečíst příběh Whipa

Lofda
27.06.2023 5 z 5

Já nevím, možná to tentokrát není na plný počet, ale já "zaokrouhlím" nahoru a těch 5** dám, protože.. Protože Brennu a Rye jsem si oblíbila už v minulých dílech a moc jsem se na jejich příběh těšila. A protože mě čtení zase pobavilo, rozesmálo i rozladilo.. Prostě vyvolali tihle dva (a celá parta v pozadí) nejednou spokojený úsměv na tváři, to mám na čtení ráda, jen si prostě užít příběh. Sérii jako celek rozhodně doporučuji, tihle dva by sice dostali nejspíš pomyslnou bronzovou, ale pořád medaili ;-)
Budou další díly? Prosím!

Kukicka
25.06.2023 5 z 5

Tahle serie je uzasna. Nezklamala me ani jedna kniha. Vsechny pribehy byly krasne a mrzi me, ze uz dochazeji clenove kapely, protoze uz nas zrejme ceka jen jeden, max. 2 dily, pokud by Jules mela samostatny pribeh.

anna7852
10.06.2023 5 z 5

Další krásně napsaný příběh,miluju seirii VIP. doufám že další dil bude o Wiliamovi. Už se tesim

tereza9371
05.06.2023 4 z 5

Série VIP se rozrostla o další, už čtvrtý díl. A protože mám lidičky od Kill Johna ráda, po knize jsem samozřejmě sáhla.

Začátek knihy byl pro mě boj, vůbec jsem se nemohla začíst. Po pár kapitolách se to naštěstí zpravilo a já si příběh začala užívat.

Brenna s Ryem si svoji knihu zasloužili. Mezi těma dvěma to vždycky jiskřilo. Nikoho určitě nepřekvapí, že skončili v jedné posteli, což se jim (zcela nečekaně) vymklo kontrole.

Kromě svého vztahu-nevztahu se museli potýkat s problémy okolo kariéry a také s rodinou. Naštěstí jejich "druhá rodina" jim byla připravená přispěchat na pomoc.

Tahle parta lidí je úžasná. Navzájem se podporují v jakékoliv situaci. A ty jejich pravidelné "rodinné" večeře jsou topovka. V příběhu se se všemi samozřejmě setkáváme, nicméně na můj vkus trochu málo.

Žádné velké drama, jen sladký příběh plný romantiky. No a ten konec!

Za mě je kniha nejslabším dílem z celé série. I přesto se mi líbila a určitě doporučuji k přečtení. A nezapomeňte - co se škádlívá, rádo se mívá.

IG: vesnicka_knihomolka

kacenka6144
02.06.2023 4 z 5

Po Idolovi a Manažerovi jsem byla celá nažhavená do dalších dílů. Ale cítím trošku zklamání. Nebylo to špatné, ale něco mi tam přesto chybělo. Uvidíme, jestli se dočkáme ještě alespoň jednoho dílu a jaké to bude.

Verresa
30.05.2023 5 z 5

Jednoduché a pro něj nečekané přiznání . Děj se mi líbil od začátku do konce. Každý z nich se potýkal se svými trablemi, potížemi a starostmi. Jak už to, ale bývá, tak ve dvou se to lépe táhne. Celá série je skvělá a tento díl byl parádní.

Jita160
20.05.2023 5 z 5

,,Nic osobního ,jsme chlapi. Poděláváme to protože nemáme tucha co si počít když k někomu začneme něco cítit"

Někdy máte pocit že příběh je tak boží,že chcete aby nikdy neskončil. A ten jsem měla u Přiznání.
Tato hudební banda mě neskutečně baví. Každý jsou jiný, ale jedno mají společného lásku k hudbě.
Brena a Rey jsou dva znepřátelené tábory. Ona je energická vzrušující a plná ohně.Rey je vtipný sexy a hlavně nic nebere úplně vážně. Nemaji se rádi,to nemůže nikdy fungovat.
Ale jak už se říkává co se škádlívá to se rádo mívá????
Pecka dvojka ...moc se mě to líbilo.

Autorovy další knížky

2021  82%Idol
2022  84%Drahý nepřítel
2022  88%Jax
2021  88%Manažer
2022  84%Sladký nepřítel

Kniha Přiznání je v

Právě čtených4x
Přečtených345x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených10x
Knihotéce201x
Chystám se číst137x
Chci si koupit37x
dalších seznamech7x