Polib mě

Polib mě https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492199/bmid_polib-me-kOa-492199.jpg 4 489 110

Osobní strážce série

1. díl >

Ivy by nikdy nečekala, že hned první den na Floridské univerzitě přejde přes cestu svému muži snů. Ryan MacCain není jen sexy, drzý a tajemně potetovaný – k tomu všemu ho na koleji ubytují ve vedlejším pokoji… Každý pohled jeho zelených očí, každý náhodný dotyk jí rozbuší srdce. Ale stejně jako Ivy není ani Ryan tím, za koho se vydává. Jako bohatá dědička je totiž Ivy na univerzitě inkognito. A Ryan je její tajný osobní strážce.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy

Vydáno: , Red
Originální název:

Kiss Me Once , 2019


více info...

Přidat komentář

Blueberry.hd
03.04.2024 4 z 5

Náš život není přímá linka, která neustále míří vzhůru. Ne, život nás nechává spadnout, dokud se neroztříštíme o zem. A to se děje znovu a znovu až nakonec, až nakonec sestáváme jen z mnoha malinkých střípků, které nás dělají těmi, kým jsme. Bytostmi, které usilují o to, být zase celé.
Pěkné :)

jana1874
24.03.2024 5 z 5

Ivy se mi jako hrdinka moc líbila, byla správně praštěná, byla svá. Snažila se najít si vlastní cestu životem, přestože její rodiče jí to nechtěli dovolit, chtěli za ni o všem rozhodovat. Bylo hrozné, jak se k ní chovali. A Ryan? Byl taky moc fajn. Přestože zezačátku měl s určením své první práce problém, dělal všechno, co šlo, aby ji dělal na 100%. A pak začal dělat mnohem víc. Oba věděli, že spolu nemohou být, ale jejich city, které se projevily dřív, než zjistili, kdo ten druhý je, byly silnější. Jejich první setkání, chvíle, okamžiky - všechno bylo pěkné. A Jeff s Alexem ? Tak ti byli suproví.

Je tu náznak nebezpečí, odhalování nějakého toho tajemství, rozdíly mezi společenskými vrstvami. Byla to milá oddechovka, přesně to, co jsem po předchozích knihách potřebovala


Zuzíček77
14.03.2024 4 z 5

Kniha je hezky napsaná, chvilkama mi přišla zdlouhavá ale plná očekávání. Ivy jako bohatá dědička, která má studovat inkognito aby ji nikdo neobtěžoval. Je to vlastně dívka která chce trochu žít svůj život aniž by měla někoho za zadkem. Chce zjistit kdo vlastně je. Pak tu máme Ryana, bodyguarda který je pohledný ale vlastně musí tajit svou totožnost. Některé výstřelky Ivy mě rozčilovaly ale některé zase bavily. Kniha je ze série osobní strážci tak uvidíme jaké budou další díly. Ještě musím podotknout, že se mi líbí jak je zde znázorněná přitažlivost mezi lidmi kteří se vlastně neznají, což se opravdu stává. Další plus má obálka knihy ta je opravdu krásná.

monishek
18.02.2024 5 z 5

Jeee, tak to byl prijemny pribeh. Presne to jsem potrebovala. Romantika, laska a happyend. Tolik me bavila chemie a vztah hlavnich postav. Celkove pribeh byl velmi ctivy, vyhovovalo mi, jak se stridaji kapitoly z pohledu Ivy a Ryana. I kdyz byl vlastne namet jednoduchy, predvidatelny, tak jsem si ho uzila. Jako mila oddechovka, proc ne, urcite doporucuji.

Katy003
12.01.2024 5 z 5

Pohodová kniha. Stránky utíkaly jako voda. Příběh hezký, Ivy bych někdy pořádně propleskla, ale jinak klidné a oddechové čtení. Lákají mě i další knihy ze série Osobní strážce, ale trochu se obávám, že budou podobné jako tahle.....Ale doporučuju.

Lucyk01
10.01.2024 2 z 5

Máme tu recenzi na první dočtenou knihu v novém roce 2024, ale bohužel nebudu začít pozitivní recenzí. Knihu jsem konečně dočetla po dlouhých 10 měsících a jsem ráda, že je za mnou.

Hlavní postava Ivy mi vůbec nesedla, chovala se dětinsky, byla rozmazlená, že jsem každým odstavcem v jejím pohledu říkala, že to asi nedočtu. To se prostě nedalo. Naštěstí se to zklidnilo v době, kdy se začínala zamilovávat do svého osobního strážce Ryana. Ale do té doby byla nesnesitelná. Už dlouho jsem nenarazila na tak nesympatickou hlavní postavu. A Ryan byl zlatíčko, kterého jsem litovala.

Anotace knihy byla lákavá a Děj byl originální, ale musím říci, že hodně předvídatelný. Každou stranou jsem se do čtení nutila víc a víc. Ale nakonec jsem to stěží dočetla, ale měla jsem na malé. Několikrát jsem měla sto chutí knihu vyhodit z okna.

Autorčin styl psaní mi sedl, což je zázrak. Kdyby Ivy byla sympatická a ne chovala se tak hrozně, tak by se to četlo ještě snáz. Škoda. Musím uznat, že obálka se jim povedla, nápad kniha má, jen mě zklamalo zpracování a celkově postavy. Od knihy jsem očekávala víc, protože kolem ní bylo takové haló, ale bohužel já jsem hodně zklamaná.

Knize bych dala ještě nižší hodnocení, nicméně oceňuji krásnou obálku a zajímavý nápad, který bohužel nesplnil očekávání z anotace knihy.

Nicméně vím, že je 100 lidí, 100 chutí a každý si na tuto knihu musí utvořit svůj vlastní názor, ale za mě toto prostě NE

Eva_Skala99
01.01.2024 5 z 5

Čtivě napsáno, stránky vám utíkají pod prsty ani nevíte jak. Příběh má pointu, skvělý motiv zakázané lásky a vášeň také nechybí. Rozhodně doporučuji a uvítám další knihy od této autorky!

studentice
26.12.2023 2 z 5

Ta mě tuctový příběh. Asi jsem nebyla cílovkou...

mischa5364
17.12.2023 3 z 5

Potřebovala jsem jednohubku na jeden večer a to jsem taky dostala. Kniha se četla doslova sama. Řekla bych, taková pohodová kniha, protože tady žádný extra drama nečekejte.

Hlavní hrdiny tu máme bohatou holku Ivy, kterou jsem si mega oblíbila. Bylo vtipný sledovat jak holka z bohaté rodiny jde poprvé nakoupit. Člověk by řekl, že bude mít frňáček trochu nahoru, ale vůbec. Je to
holka co stojí nohama pevně na zemi a jen se snaží zjistit kdo doopravdy je.

A pak tu máme Ryana. Mladý potetovaný bodyguard se smyslem pro humor. Práce je pro něj vším a sledovat ho jak kvůli Ivy mění svoje zásady bylo krásný.

Navíc tu máme ještě vedlejší postavy a to úžasného Alexe a Jeffa. I je jsem si moc oblíbila a mega jim držela palce pro šťastný HappyEnd.

Příběh je psány z pohledu jak Ivy, tak Ryana. Což já mám prostě moc ráda. Kniha je určitě pro mladší čtenáře, ale to mi vůbec nevadí. Já tyhle love story totiž miluju. Navíc ta obálka ? Nádherná.

piskotjanicka
14.11.2023 5 z 5

Polib mě

Moc hezký příběh z prostředí boháčů a studia na vysoké škole. Hlavní postavy nebudou mít nic jednoduché. Příběh je o vzdoru, nepochopení, lásce, a složitosti vztahů s bohatými rodiči. Dokážou si mladí prosadit své přání a lásku i přes protesty vlivných rodičů či nikoli? No to už si musíte přečíst sami a já se těším na další díl .

Knihomolka_176
05.10.2023 3 z 5

Zezačátku jsem s touhle knihou docela bojovala. Jako první mi vadilo, jak autorka popsala vzhled Ryana, protože upřímně nejsem na kluky s dlouhými vlasy a piercingy všude po těle, nýbrž to je jen můj subjektivní názor, za to body nestrhávám.
Místy mi přišlo, že jejich vztah byl trochu přitažený za vlasy, aby byl "zajímavý". Některé reakce byly přehnané.
Co jsem si ale zamilovala, byly vedlejší postavy. A taky to, jak si Ivy navzdory přáním svého otce stála za svým.

Littlemonday
30.09.2023 3 z 5

Milá romanťárna s klasickým motivem “zakázané lásky. Rozhodně u knížky není třeba nějak přemýšlet, děj je velmi předvídatelný, ale to už tak u tohoto typu knih bývá.

Postava Ivy mě bavila, dívka ze zlaté klece byla dobře popsána a líbilo se mi, jakou měla i přes svůj původ povahu. Možná by nemusela chvílemi být za hloupoučkou.

Drsňák Ryan byl vykreslen jako týpek, který stojí za hřích, škoda jen, že si spoustu věcí myslel a málo mluvil. Hodně by to zrychlilo náš příběh.

Místy jsem se dobře bavila, děj mi ubíhal zhruba první třetinu. Bohužel pak přišla taková vleklá část, kdy jsem si říkala, že už bych to klidně ukončila.

Závěr byl opravdu hollywoodský, takové přehánění by mohlo konkurovat Osobnímu strážci.

Na dlouhé zimní večery asi fajn, ale minimálně o sto stran bych knihu zkrátila.

3/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

knihomolkaJani
25.09.2023 4 z 5

Bohatá dcerka a mladý pohledný bodyguard, to přece nemohlo dopadnout jinak.. nebooo? "Odpověď ´všechno jsem posral´ nebyla asi právě nejvhodnější."

Tohle je přesně ta kniha, kde si zamilujete jak hlavní postavy, tak i vedlejší.. Přestože zprvu nevíte, co si o nich myslet..
"Proč mě bolelo srdce už teď, když jsem se poznali teprve před malou chvílí?"
Ivy chce za každou cenu svobodu, vypadá jako volnomyšlenkářská slečinka, ale první dojem může klamat.. Za vším se skrývá mnohem víc.. Mnohem laskavější srdce..
"Poslyš, jsi opravdu tak blbej, nebo jen nenapravitelně arogantní?"
Ryan je kapitola sama pro sebe. Je hezkej a rozhodně to o sobě ví, ale každého z nás formuje naše minulost a někdo se s tím pere déle.
"Někdy jsou lidé, které nejvíc nesnášíme, právě ti, co nás dostanou nejdál."

Dočkáte se zde dost #slowburn romantiky. Příběh byl pro mě z části předvídatelný, ale stalo se i pár opravdu neočekávaných věcí a konec jsem tedy taky čekala úplně jinak.. Ovšem jako celek mě to moc bavilo. Kniha je dost obsáhlá, takže tu najdete i nudnější pasáže.

"Možná nedostaneme pokaždé to, co si přejeme, každopádně nás ale potká to, co potřebujeme."

Nuttelka
28.08.2023 4 z 5

Velmi příjemná odpočinková kniha z prostředí univerzity.. Mám tyto knihy ráda, ač je tato kniha spíše taková "slow-burn" romance, moc mě bavila. Co si budeme povídat, takového Ryana - bodyguarda mít každý den po boku, která by se nezamilovala :-) A ty jeho piercengy a tetování, skvělý to exemplář pro hříšné myšlenky :-)) Ivy byla skvělá, když vezmeme v potaz její rodinu, dokázala se postavit sama na své vlastní nohy. Jednou za čas tyto knihy jsou prostě zapotřebí, i když už dávno nejsem cílová skupina..

sidonka
24.08.2023 5 z 5

Super letní čtení z univerzitního prostředí, oba hlavní hrdinové neskutečně sympatičtí a jejich příběh vás nenechá knížku odložit

petulkapeta
18.08.2023 5 z 5

,,Možná nedostaneme pokaždé to, co si přejeme, každopádně nás ale potká to, co potřebujeme. Náš život není přímá linka, která neustále míří vzhůru. Ne, život nás nechává spadnout, dokud se neroztříštíme o zem. A to se děje znovu a znovu, až nakonec sestáváme jen z mnoha malinkých střípků, které nás dělají těmi, kým jsme. Bytostmi, které usilují o to, být zase celé."

Krásný příběh o tom,že penize ne vždy přinesou štěstí a nebo lasku. Ryana jsem žrala,takovy správný kus chlapa...

Petra38
17.08.2023 5 z 5

Skvělý příběh, takových je málo a mě neskutečně nadchl. Charakter obou postav byl tak sympacky ,že je mi lito ,ze je musím opustit. Stojí za další setkání!

Lucyeinstory
14.08.2023

Na tento titul jsem se neskutečně těšila, protože anotace zněla skvěle. A ta obálka? Ta je 10/10

Když mi knížka přišla, hned jsem se do ní pustila a odsunula všechny rozečtené tituly stranou. Už na prvních stránkách jsem věděla, že tohle bude super. Pak ale přišly určité kapitoly, a ty mě lehce (docela dost) nudily. Ale potom se příběh vrátil do zajetých kolejí a pokračoval předně tak, jak jsem chtěla. Ze začátku jsem se bála, že tu bude milostný trojúhelník společně s badboy tematikou, ale naštěstí se nic takového nekonalo.

Ivy s Ryanem byli super pár, který mě hlavně ze začátku dost vytáčel. Ivy byla taková naivka, ale to se postupně měnilo, takže . Ryan byl jak Hardin s lepším vychování a méně pošramocenou psychickou. Naprosto jsem chápala jeho dilemata a problémy, protože byly opodstatněné. Ivy jsem chápal taky, protože se chtěla dostat na vlastní nohy a konečně se odpoutat od rodiny. Byl mi sympatický i její strach z pavouků. Já ty potvory taky nesnáším. Ivyny rodiče bych nejraději nakopala.

Alex a Jeff byli naprostí miláčci a přirostli mi k srdci. Super kámoši a tak. Jelikož se snažím psát bez spoilerů, tak bych to tu nerada rozebírala.

lucisa.n
10.08.2023 4 z 5

Ivy pochází ze zámožné rodiny, které nikdy nic nescházelo. Ivy měla vždy, na co si ukázala. Nakonec si vydobyla i to, že odejde studovat na univerzitu daleko od domova. Rodiče ale mají podmínku, bude mít svého osobního bodyguarda, který ji bude všude doprovázet. Na hodinách ve škole, odpoledne s kamarády, dokonce na party. Opruz co? Jenže to by to nesměl být sexy idol všech mladých holek.

Od příběhu jsem neměla v podstatě žádná očekávání. V poslední době mě podobné knihy spíše zklamávají. Ale tady to bylo jinak, skvěle mi sedla do nálady. Už podle anotace jsem si představila Ivy jako klasickou zazobanou husičku, která bude mít nosík nahoru a ruce absolutně nepoužitelné. Ale ona je naprosto lidská a super holka! To v jejím postavení není vůbec samozřejmostí a velmi jsem to ocenila. Vztah mezi Ivy a Ryanem je sice dost předvídatelný, ale čtenáře určitě pobaví. Kapitoly se střídají z pohledu obou hlavních hrdinů, což mám úplně nejradši a příběhu to přidá na dynamice. Byla jsem překvapená, že v knize není úplně moc postelových scén. V mém hodnocení je to určitě k dobru, většinou to sex úplně zabije. Ve výsledku je to moc příjemná oddechovka, ideální třeba na letní čtení. Do dalšího dílu se ráda pustím.

Lofda
09.08.2023 4 z 5

Pohodové, romantické, trochu vtipné.. Asi určeno mladším čtenářkám, ale já jsem si to užila. Jedu teď na letní romantické vlně a přesně to tahle knížka splnila. Téma studentka a její bodyguard, zase trochu něco jiného..

Autorovy další knížky

Stella Tack
německá, 1995
2022  77%Polib mě
2023  73%Polib mě znovu
2023  87%Hraj o svůj osud
2024  78%Polib mě ještě jednou
2024  %Bojuj o své srdce

Kniha Polib mě je v

Právě čtených18x
Přečtených646x
Čtenářské výzvě88x
Doporučených20x
Knihotéce326x
Chystám se číst312x
Chci si koupit60x
dalších seznamech12x