Manažer

Manažer https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474748/bmid_manazer-uf1-474748.jpg 4 544 90

VIP série

< 2. díl >

Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led. Je manažerem nejslavnější rockové kapely na světě Kill John, legenda ve svém oboru a arogantní chlap, který na mě pohlíží spatra. Myslela jsem, že mu dám během našeho letu co proto, vůbec jsem však nečekala, že se mi zalíbí. Nečekala jsem, že po něm zatoužím. Nejvíc mě však překvapilo, že i on chce mě. Jen ne tak, jak bych čekala. Pokud jeho nabídku přijmu, nejspíš se zamiluju do muže, s kterým mě žádná budoucnost nečeká. Chci mu na to ale kývnout. Protože skutečný muž, jenž se skrývá pod dokonalým oblekem a ledovou maskou, je možná to nejlepší, co mě v životě potkalo. Dokážu ale rozpustit led, který svírá jeho srdce?... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Managed , 2021


více info...

Přidat komentář

adela2230
28.02.2024 5 z 5

Velmi dobrý díl. Je zábavný, plný vzájemných sympatií a k tomu vtipný. Vůbec nevadí, že je tam sex až ke konci. Autorka opravdu umí zaujmout.

Katka7922
15.01.2024 5 z 5

Tohle byla zase BOMBA.
Přesto, že byl sex až v poslední třetině knihy, tak to bylo tak moc sexy a úžasné, že nemám slov.
Autorka je fakt skvělá ve vymýšlení vtipných hlášek. Špičkování ze strany Sophie muselo roztavit i to nejzatvrzelejší srdce manažera. Gabriel tedy odolával neskutečně.
Scéna v koupelně s kalhotkami mě dostala, smála jsem se jako blázen a bylo to fakt žhavé.
Miluji tuhle bandu a už se moc těším na Jaxe.


Nik0leta
25.10.2023 5 z 5

Tenhle díl mě bavil ještě o kus víc než první a to už z prvního jsem byla nadšená. Prostě Scottie je miláček a Sophie k němu dokonale sedla. Škádlení a chemie mezi postavami byla parádní.

JanickaP
23.09.2023 5 z 5

Manazer ala Gabriel je moc povedena kniha. Krasna romantika, skvělé postavy a chemie hrdinu. To vse tu najdete a nebudete chtit prestat cist. Presto,ze jsem se na Scottieho moc netesila (v prvnim dile me moc neoslovil), tak me mile prekvapil :)

Kacased
17.07.2023 5 z 5

Mě se to líbilo o fous více než první díl. Takže se těším o to více na trojku. Romantika na léto,nic náročného. Psáno velmi čtivě, doporučuji.

alzbeta2843
27.06.2023 5 z 5

Knihu som prečítala na jeden záťah, pretože mňa totálne dostala. Prvú knihu som si tiež veľmi užila, avšak príbeh mrzutého Gabriela (Scotieho), ktorému do života vstupi veľmi zhovorčivá a oslunujúca žena Sophie, ma dostala ešte hádam viac. Veľmi sa mi páčilo postupné zbližovanie hlavných hrdinov a odkrývanie tajomstiev a svojich strachov. Najviac ma bavili kapitoly z pohľadu Gabriela, pretože nám to ponúklo nahliadnúť do jeho hlavy a pochopiť jeho chovanie. Ja sama som bola však prekvapená koľko mal rokov. V minulej knihe som totiž predpokladala, že je o mnoho starší než ostatní chalani v kapele a ja som si ho v svojej hlave i tak predstavovala. Najviac ma však bavili dejové linky s ostatnými chalani, kde sa vyskytovali ich dialogy :D To som sa naozaj smiala a teším sa, že sa s nimi postupne stretneme viac v iných knihách.

P.S.: Záver knihy som už musela preletieť, pretože to mi prišlo už veľmi vyhrotené, ale našťastie mi to nedokázalo pokaziť celkový dojem z knihy :)

petulkapeta
08.05.2023 5 z 5

,,Vratila jsi mi do života teplo."

,,Kdykoliv mi zmiziš z očí, chci tě zpátky ta, kde na tebe uvidím."

Tak trochu bych tvrdila že je dala dohromady Brena, nebo se o to aspon zasloužila. Gabriel se hodně dlouho držel zpátky, než pochopil, že láska je silnější a Sohpie je na tom stejně. Tuhle partičku mám ráda.

Čtenářka368
27.04.2023 4 z 5

Tuhle knihu jsem od autorky četla jako první. A jelikož mě přesvědčila, že si mám přečíst i další, tak splnila svůj účel. Hlavní postavy jsem si ale nezamilovala, i když sympatické mi byly . Občas na mě byla Sophie moc vulgární a šla na to zhurta. Četlo se to příjemně a příběh je zapamatovatelný, nicméně autorka má i lepší knihy. Znovu už bych knihu číst nemusela přesto jako letní oddychovku doporučuju.

Gaabii
07.04.2023 5 z 5

Snad ještě lepší než první díl. Autorka má výborný smysl pro humor. Kolikrát jsem se smála až mi tekly slzy. Knihu doporučuji a určitě si jí zase někdy přečtu. Bavila mě od první stránky až do poslední.

Jessybelle
29.01.2023 4 z 5

Dobré to bylo, dostala jsem, co jsem očekávala. Romantika s erotikou, nicméně občas bylo "přepenisováno". Nejlepší bylo první setkání a jejich špičkování- to jsem si užívala po celou dobu, potom doba než na to vlítli, konec předvídatelný, jak už to v tomto žánru bývá.
Před dalším dílem si dám oraz.

Šárka88
11.01.2023 4 z 5

Přeslazená romantika, která se čte jedním dechem. Začátek celkem vtipný a pohodový, přidrzlá Sophie se ujme pana božského Gabriela S. a pomáhá mu pomalu otevírat třináctou komnatu. Jen tedy bych brala takovou práci taky, začít fotit kapelu a pak svému šéfovi usínat cudně v náruči, projet se ve Ferrari a pracovat na italské chatě :-D a mnoho dalších aktivit. Dokonalá pohádka, že Sophie z toho zapomene pracovat a fotit členy kapely. Konec byl jak káva se smetanou a deseti kostkami cukru s velkým nádechem erotiky. Uvidíme co nám přinese Jax.

Nermal
10.01.2023 4 z 5

Sladká romantika, v níž je všechno, co se očekává - humor, postupně se rozvíjející cit, erotika.
Jediné, čemu se dalo těžko věřit, bylo to společné noční tulení, aniž k něčemu došlo. Ale nevadilo mi to, protože to bylo krásné. Taky proto si tyhle knížky kupujeme, ne?

Kačí137
03.01.2023 5 z 5

Pěkná romantika, která mě pobavila a určitě si ji ještě někdy přečtu. Jax byl také dobrý, ale musím říct, že Idol mě moc nebavil. Ale tady jsem se i zasmála. Oddychové čtení.

Kristy.Seb
22.08.2022 4 z 5

Láska je to, čemu se v životě věnujete.

Láska je ten, komu se v životě věnujete.

Nikdo z nás nezmění svoji minulost. Máme jenom přítomnost.

Když po ničem netoužíte, nemůže vás to zklamat.

Některým věcem se těžko odolává, jakkoli se snažíš udržet si od nich odstup.

Neovlivníme, co udělají ostatní. Nikdy. Můžeme ovlivnit jen to, co děláme my sami.

Nikdy nevíte, co mate, dokud k to nepřijdete.

Začátek dost zajímavý. Hezký příběh.

Artep071
07.08.2022 4 z 5

Opět podařený příběh, který určitě pobaví a potěší čtenáře ... musím z vlastního pocitu, ale říct, že Idol a Jax mě bavili o hvězdičku víc :)

MAU256
13.07.2022 5 z 5

Krásný příběh pro romantické dušičky. Gabriel, který se bojí létání a nikoho k sobě nechce pustit. Sophie, která mu nejen se strachem z létání pomůže. A do srdíček se pomaloučku ale jistě vkrádá láska. Knížku mohu jen doporučit.

ardeas
01.07.2022 2 z 5

Prvú knihu som čítala asi pred rokom a napriek prostrediu, ktore mam rada, neohurila. Tu, chladný Gabriel, mi zo začiatku nebol vôbec sympatický. Sophie mi zas na začiatku sadla. Paradoxne ale ako som sa preluskavala knihou, obratilo sa to. Gabriela mam rada a ju nemôžem vystáť... jeho vyvoj mi príde normálny, jej "inteligentné" zvasty ma unavovali.
Jedno veľké mínus autorky, ze nedokáže pre mňa správne gradovat zapletku a vyvrcholenie. Rovnako som to mala aj pri 1.knihe. Holt, je to umenie vedieť to postaviť tak, aby to nebolo klišé a malo to svoj originálny a nepateticky zaver.

Luciska13
26.06.2022 5 z 5

Zase jednou knížka, kterou jsem přečetla jedním dechem. Hromada romantiky, škádlení a úsměvů, ale ani nějaké to drama nechybělo. Už se těším na další díl.

biki
07.06.2022 4 z 5

Tak jsem se konečně dostala i ke druhému dílu série. Přece jen ale asi trochu vadilo, že jsem Jaxe přečetla dřív, takže vyústění Gabrielova příběhu nebylo tak překvapivé (ne že bych tedy nějaký jiný závěr čekala). Stejně jako v obou dalších dílech je moc pěkná úvodní část se seznámením obou hrdinů, jejich postupné sbližování a také sbližování s ostatními členy kapely. To jde autorce fakt perfektně - je to vtipné, má to spád. Ale i zde je další část děje statičtější, Gabriel a Sophie kolem sebe jenom tak krouží, jeden krok sem, jeden zpátky, oba si hledají důvody, proč do vztahu nejít, i když je to k sobě táhne. V této části mě také překvapil Scottův způsob řešení frustrace - zrovna od něj bych to opravdu nečekala. No a v závěrečné části nechybí roztržka, která je o něco dramatičtější oproti druhým dvěma dílům.
Úroveň dosavadních třech dílů série se mi pak jeví srovnatelná (i když Jaxe možná stavím o malinko výš) a rozhodně patří do té lepší části žánru moderní romantiky.

TerezaMondeková
05.06.2022 5 z 5

Bomba! S čistým svědomím můžu říct, že kniha je nádherná! Za mě v knize nic nechybělo... překvapení, napětí, zvrat, pravé přátelství, nechyběly dojemné chvíle, u kterých tekla slza. Nechyběla ani láska, bolest, zklamání, důvěra a naděje.
Ta touha a chtíč mezi hlavními hrdiny byl neuvěřitelný. Napjatě jsem čekala, co se mezi nimi stane a kdy. Dokonce jsem byla tak nedočkavá, že jsem taky měla chuť zakřičet "tak už na to konečně vlítněte". Ale zároveň to i oceňuji, protože kniha takhle nebyla jenom o sexu, ale i o přátelství, sbližování, budování důvěry. O tom, jak těžké pro někoho je pustit si toho druhého do života.
Ani tentokrát (díky bohu) autorka nevynechala svůj úžasný smysl pro humor. Od začátku, až do konce knihy jsem měla na tváři úsměv... vlastně jsem se smála jako měsíček na hnoji. Jsem neskutečně ráda, že i v tomhle díle jsme se setkali s celou kapelou a přáteli, bez kterých by ten příběh nebyl tak zábavný a záživný.
Sophie mi okamžitě přirostla k srdci. I když moc nemusím ukecané lidi, tak Sophie byla úžasná. Líbilo se mi, jak měla na všechno odpověď, nebála se projevit, co si myslí, co cítí, každému pomohla. Navíc to byla taková bláznivka, která se radovala z každé maličkosti.
Scottie... do toho jsem se asi zamilovala. I když to byl úplný protiklad Sophie, tak mi k sobě skvěle pasovali, doplňovali se. Ale jak se říká... protiklady se přitahují. Ale když se pak začal projevovat, ukazoval jaký pod tou slupkou chladnosti a odtažitosti je, tak můžu upřímně říct, že jsem hlavní hrdince záviděla. Pod vší tou slupkou byl citlivý, bolavý, upřímný, ochranitelský... svým způsobem i zábavný. Měl své bolístky, kvůli kterým se bál si někoho pustit k tělu, i když šlo o lidi, které miloval. Ale co mě mrzí je, že v knize nebyla více popsaná minulost hlavního hrdiny.
P.S. Láska je ten, komu se v životě věnujete!