Jax

Jax https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485922/bmid_jax-Ocu-485922.jpg 4 454 80

VIP série

< 3. díl >

Moje první setkání s Jaxem Blackwoodem nedopadlo zrovna nejlépe. Na svou obranu chci ovšem říct, že jsem netušila, že je to právě Jax Blackwood – kdo by taky čekal, že v supermarketu potká legendárního rockera? Navíc se mi chystal přebrat poslední kelímek mátové zmrzliny s kousky čokolády. Asi jsem to měla nechat být, jenže mě domýšlivě vyzval, ať si tu zmrzlinu vezmu. A tak jsem ho políbila a kelímek mu obratně vytrhla z ruky. Jasně, bylo to ode mě trochu pod pás, ale zoufalé časy… Znáte to. Nečekala jsem, že se z něj vyklube můj nový soused. Zdůrazňuju, že pěkně otravný soused, protože ho bavilo připomínat mi, že mu dlužím zmrzlinu, a zároveň neodolatelný soused, který moc rád hraje ve svém obývacím pokoji na kytaru dočista – a nádherně – nahý. Měla bych se mu vyhýbat, jenže vyhýbat se Jaxovi dost dobře nejde – ne když mě dokáže rozesmát i rozpálit. Jsme jen sousedé a ani jeden z nás na lásku nevěří, mohli bychom však být mnohem víc. Mohli bychom mít jeden druhého.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Fall , 2018


více info...

Přidat komentář
Katka7922
Katka7922
25.01.2024 4 z 5

Tento příběh se mi nelíbil tolik jako předchozí dva, ale i tak to celé patří k mým oblíbeným. Fakt si moc užívá to špičkování a škádlení mezi všemi. Docela hodně mi v tomto díle chybělo víc Killiana. Vzhledem k tomu, že jsou kluci nejlepší přátelé tak jsem myslela, že ho tam bude o dost víc.
John i Stella se hledali až se našli. Ta prvotní scéna se zmrzlinou byla prostě TOP.
Už se těším na poslední zatím vydaný díl o mém nejoblíbenějším pár B + R.

Iva B.
Iva B.
12.01.2024 5 z 5

Miluju tuhle sérii od první knihy! Tuhle jsem vdechla ani nevím jak! Těším se na na další příběhy členů skupiny.


Damonka12
Damonka12
25.12.2023 4 z 5

4,5 kniha se čte moc dobře a chemie mezi hrdiny fungovala vážně skvěle. Do příběhu jsem se hned dostala a na konci se od něj nemohla odpoutat.

Nik0leta
Nik0leta
25.10.2023 5 z 5

Moc hezky zpracované téma depresí a pokusu o sebevraždu jako následek slávy. Do toho romantická linka, která byla uvěřitelná a moc milá, v prvních dílech jsem Jaxe moc ráda neměla, ale tady jsem mu fandila.

Ála1968
Ála1968
25.09.2023 4 z 5

To bylo skvělý.Všechny díly zatím jsou bezva,Jax i Stella Knoflíček byli na sebe krásně naladění.Úžasný příběh.I když musím říct,že Manažer-Scottie vede

Šárka88
Šárka88
22.06.2023 4 z 5

Hodnotím 3+1
Děj celkem nebyl špatný a sem tam jsem se pousmála, ale co mi celkem vadí v těchto knížkách , jak popisují dokola svoje ptáky a čičinky jednou nebo dvakrát dobrý, ale pak už je to otravný. Hlídání celebritám zvířátka a nastěhovat se k nim do domu/bytu , hned tu práci beru :-D . Jinak taková klasická romantická pohádka, jako předešlé díly, bez napětí a zápletky.
Hvězdu přidávám za čtivost a oddechovku a jsem zvědavá na VIP4 a co nám taky přinese Whip?

Silvisek
Silvisek
10.06.2023 5 z 5

Musim rict, ze kniha se mi moc libila. Bylo to vtipny a romanticky.

petulkapeta
petulkapeta
12.05.2023 5 z 5

,,Nemůžeme svoje milované chránit, můžeme jim jen dát najevo, že pokud spadnou, pomůžeme jim opět vstát."

Jax,no co o něm říct...kluk,ktereho trapi minulost se zakouka do holky co mu ukradne polibek. A Stella byla holka co se svetem protloukala sama a měla zajimavy koníček to se mi libilo..a jednou se ji vyplatilo jit do obchodu pro zmrzlinu...

LenkaNovotna32
LenkaNovotna32
08.05.2023 3 z 5

(SPOILER) Kniha sa cita celkom dobre,len je to dost dlhe citanie bez neakej zapletky.Nepride mi realne jej povolanie,je mila, vtipna, atd... Kde sa ocitne tam ju všetci zbožňujú a ona si nedokaze nájsť priateľov?uff a to s jej otcom bola zbytocna kapitola, ktoru mohla autorka max. využiť ,začiatok fajn ale niečo tomu postupne chybalo. Kniha nema ten správny spád a neake napätie.skoda cakala som viac

Čtenářka368
Čtenářka368
27.04.2023 4 z 5

Hodnotím s odstupem času cca měsíce a musela jsem si připomenout děj anotací. To znamená, že ve mě kniha zanechala příjemný pocit, ale to je tak všechno. Bezva oddechovka, chemie fungovala. Lepší z knih autorky, ale ne nejoblíbenější. Tou je v tuhle chvíli Přiznání.

Leído
Leído
08.04.2023 2 z 5

Někdy mám pocit, že jsem četla úplně jinou knihu, než všichni ostatní. Nevím, jak moc to ovlivňuje momentální rozpoložení, nebo (ne)nadšení z předchozí knihy, ale mě to vůbec nebavilo. Jax byl fajn, i přes svoje problémy, nebo možná právě kvůli nim. Ale Stella byla tragická. Copak si někdo tak úžasný, milý a empatický nenajde v životě jedinou kamarádku? Její "povolání" byl naprostý úlet. Navíc to bylo podáváno jako něco běžného, nikdo se nedivil, spíš jim to přišlo milé. Přitom je to v rozporu s pravou podstatou přátelství. A v příběhu z toho ústily za mě dost trapné momenty. I přes zajímavý začátek chyběla mezi hlavními postavami chemie a jejich jednání mi často přišlo doslova divné.

Prostředí rockové kapely mi přijde blízké. Četla jsem několik podobných knih a vždycky se mi líbily. Tahle autorka ale moc tlačí na pilu v tom smyslu, že obyčejná dívka se stává osudovou ženou slavného, bohatého, talentovaného, nádherného, komplikovaného muže, ze kterého se stane zamilovaný beránek. Plytká romantika mě nebaví. Sérii jako celek hodnotím jako průměrnou.

Gaabii
Gaabii
08.04.2023 5 z 5

Mně se to moc líbilo. Tahle autorka prostě umí. Minulý díl byl vtipný, tenhle byl zase více vážnější, ale moc povedený. Doporučuji

bezzink
bezzink
12.03.2023 1 z 5

Hmm, PROKLATE! To byl ale preklad! AVSAK a VSAK miliardakrat. Prdi si na rty?!
Proc chlap ma klasicky penis, ptaka, pero a zena musi mit perlicku, muslicku, jeskynku, cicinku a cicu?!! To nekomu prijde sexy? Nechapu.
A ted jeste ten popis, Jax je samozrejme alfasamec, krasny, vymakany, sexy.
No a co Stella? Ta je porad cervena, ruzova, zrudnuta, spocena s vecne spocenym zatylkem a vlhkymi vlasy. Fakt si ji predstavuju jen jako chodici rajce.
Pribeh slaby, chemie diky otresnym popisum nulova.
Za me ne. Dalsi dil snad nekdy.

Jeanine8
Jeanine8
01.03.2023 3 z 5

Mě tento díl asi bavil nejméně, knihu jsem četla na více etap….

Nermal
Nermal
15.01.2023 5 z 5

Hezky napsaný romantický příběh Johna a Stelly. Žádné velké dějové zvraty se nekonají, můžete si v klidu vychutnat vyprávění o lásce, které je velice čtivé a není nudné. Líbilo se mi to kupodivu víc než Manažer, protože Scottie byl až příliš dokonalý.
Celá série VIP se dobře čte a já jsem objevil další dobrou autorku.

Miška935
Miška935
05.01.2023 5 z 5

Autorka si s knihou opravdu pohrala. Moc pěkný příběh, který byl i dojemný. Kniha je ctiva a opravdu doporučuji všem co chtějí zažít knižní romantiku :)

petraLI
petraLI
06.11.2022 4 z 5

Příběh se mi líbil. Vzájemné popichování bylo vtipné. Jejich vzájemnou přitažlivost a škádlení autorka popsala opravdu realisticky. Scéna u Hanka na gauči mě dostala. Jediné co bych vytkla bylo téma deprese. Myslím, že to autorka vzala opravdu jen okrajově, ale chápu to. Zde se jedná o román a ne o zdravotnickou literaturu. Za mě tedy povedený, příjemný příběh.

tefree
tefree
31.08.2022 3 z 5

Asi tu půjdu proti proudu, ale mě kniha až tak neoslovila. Začátek mě bavil, líbilo se mi, jak se hlavní dvojice seznámila i jejich vzájemné popichování. Jenomže pak se příběh začal táhnout a bylo v něm na můj vkus až moc hluchých míst. Bohužel nerada knihy odkládám, tak jsem ji přelouskala až do konce.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
26.08.2022 4 z 5

Kdyby mé oči odhalovaly mou duši, všichni by při pohledu na můj úsměv plakali.

Jen blázen něco odmítá z pouhého strachu.

Domov je tam, kde je láska.

Člověk, který žije upřímně, není nikdy bez chybičky. Ti dokonalí lidé? Často žijí ve lži. Na veřejnosti nasazují upravenou masku, za níž skrývají to ošklivé.

Dokonalost neexistuje. Lidé dělají chyby. Největší chyby dělají ti, kteří mají pocit, že jsou úžasní. Hlavní je úmysl. Udělal chybu na základě nenávisti, sobeckosti nebo morální zbabělosti? Odpuštění si nezaslouží. Ale chyba způsobená dobrotou srdce je něco dočista jiného.

V lásce jsme všichni blázni.

V životě nastanou chvíle, kdy si uvědomíte, že se všechno brzy změní.

To, co milujete, byste si měla vychutnávat každý den.

Odpírat si každodenní radosti je jako žít jen napůl.

To, co pro někoho představuje risk, může jinému přinášet útěchu.

Co chceme a co dostaneme, není vždycky totéž.

Všichni si občas připadáme, jako bychom se topili. Všichni chceme vzduch.

Život nefunguje vždycky tak, jak chceme.

Čas je jediná věc, kterou nikdo nezastaví.

Občas věci nedopadnou, jak chcete, i když si to vážně moc přejete.

Strach je jen iluze.

Přátelství je jako špatně padnoucí šaty, za které se v jednom kuse popotahuju.

Nikdo z nás nebude mít nonstop pocit, že je náš život dokonalý.

Zlomenou nohu vidíš, ale to, co se člověku honí v mozku, nemáš jak vidět.

Pokus omyl. Přežije jen nejsilnější.

Pýcha je zvláštní. Někdy nechce naslouchat logickému vysvětlení.

Když někoho miluješ, musíš být ochotný přijmout ho i se všemi jeho chybami.

Velmi silný příběh s pohledem na deprese. Skvělý!

Artep071
Artep071
07.08.2022 5 z 5

Skvělý příběh .. vtipný, romantický, vášnivý a silný ..udělal na mě dojem ..umět do příběhu vložit hrdinům depresi nebo jakoukoliv formu bipolární poruchy je vždy na hraně zda to autor přepískne nebo se s tím popasuje a zde Kristen zaválela ...Já jsem to Johnovi věřila a bylo mi ho sakra místy tak líto ..uf ... v jeden moment se mi do očí draly slzičky .. opravdu se tento příběh autorce neuvěřitelně povedl a všem je doporučuji :)

Autorovy další knížky

2021  82%Idol
2022  84%Drahý nepřítel
2022  88%Jax
2021  88%Manažer
2022  84%Sladký nepřítel

Kniha Jax je v

Právě čtených5x
Přečtených584x
Čtenářské výzvě35x
Doporučených23x
Knihotéce269x
Chystám se číst107x
Chci si koupit40x
dalších seznamech6x