Idol

Idol https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460544/bmid_idol-E68-460544.jpg 4 615 108

VIP série

1. díl >

Libby Killian se jednoho dne objevil opilý a rozvalený na mém trávníku. Byl domýšlivý a sexy, s obličejem, který by mu záviděl sám bůh, a nechtělo se mu odejít. A postupně se mi ten okouzlující a hříšný muž dostal pod kůži. Začala jsem chtít víc. Mohl by být můj, kdybych měla odvahu zabrat si ho pro sebe. Každá žena na světě si však myslí, že patří jen jí. Jak si svého idola udržíte, když vám ho chtějí všichni vzít? Killian Jako frontman nejslavnější rockové kapely na světě jsem prožíval svůj sen. A všechno se to po jediném osudovém rozhodnutí rozpadlo na kusy. Potom jsem poznal Liberty. Ta nabručená samotářka je docela roztomilá. Ne, škrtněte to. Kdykoli se jí dotknu, celá se rozpálí. Chci ji víc než stát na pódiu před stadionem plným fanoušků, kteří skandují mé jméno. Svět chce, abych se vrátil a koncertoval. Já ji však nechci opustit. Musím vymyslet, jak tu poustevnici dostat z její skrýše a udržet si ji. Protože s Libby se všechno změnilo. Úplně všechno.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Idol , 2016


více info...

Přidat komentář

adela2230
14.02.2024 5 z 5

Skvělá kniha, je dobře napsaná. Čte se v podstatě sama. Jsou tam i vtipné situace na odlehčení. Děj je rychlý a od knížky se skoro nejde otrhnout.

Katka7922
11.01.2024 5 z 5

Já je prostě miluji. Nechápu proč jsem se téhle sérii celou dobu vyhýbala (no možná vím - moc mě nezaujaly obálky). Ale jak se říká nesuď knihu podle obalu :-)
Liberty je dokonalá. Vesnická holka, která si z rockového boha na zadek nesedne.
Killian je prostě hvězda a ví to o sobě. Jen musí najednou řešit život nejen soukromí, ale i pracovní. Krásně je tu ukázáno, že mít kapelu a slávu není zas taková slast jak by se mohlo zdát.
Jejich společné pošťuchování a flirtování je prostě úžasné. Jsou spolu zábavní a bez sebe utrápení a člověk to z knihy cítí.
Písničky, které jsou všechny v knize vzpomenuty jsou prostě top a vřele doporučuji si je k tomu poslechnout.

Jax mi v tohle díle lezl neskutečně na nervy, ale vzhledem k tomu, že jsem si přečetla všechny dostupné anotace tak se moc těším i na jeho příběh.
Doufám, že brzy bude v češtině i Whipův díl, protože bude taky jistě oříšek k nakousnutí :-)


Lucyk01
02.01.2024 4 z 5

Na tuhle knihu jsem se dost těšila. Zaujala mě, jak obálkou, tak i anotací. Kniha má velikou výhodu a to, že je psaná v ich-formě a také se v knize vyskytují dva pohledy - Libby a Killiana.

Hlavní postava Libby mi přišla od začátku sympatická a přála jsem ji úspěch a aby si splnila svůj životní sen.

Zato Killian byl ze začátku taková ta namyšlená hvězdička, která si dost o sobě myslí. I když Libby neřekl, že je slavný, tak se trošku tak choval. Každopádně když jsem četla jeho pohled, změnila jsem názor a v průběhu knihy mi přirostl k srdci.

V knize je hezky popsaný showbyznys a jak to v něm chodí. Během čtení jsem prožívala všemožné emoce od smutku k lásce a smíchu, od strachu k naštvání. I když jsem někdy čekala jiný průběh děje, byla jsem spokojená.

Sex v knize nemohl chybět a a chemie mezi hlavními protagonisty byla až hmatatelná.

Ale, i když se zdá, že kniha je perfektní, necítím to tak, ale tento názor je čistě subjektivní. Nějaké pasáže byly nudné a já jsem měla problém se znovu začíst. Každopádně oceňuji, že zde nebyly žádná zbytečná dramata.

Knihu doporučuji všem, kteří mají rádi knihy z hudebního prostředí a zároveň chtějí projet horskou dráhu plnou emocí.

Nik0leta
25.10.2023 5 z 5

Tohle mě vážně bavilo. Děj rychle plynul, oba hlavní hrdiny jsem si zamilovala a fandila jim od samého začátku. Jednohubka na dva večery. Vřele doporučuju.

hlentilka
05.09.2023 3 z 5

Sex, sex a zase sex.

Knihotyna
14.08.2023 5 z 5

Miluju, když si zvolím knihu (a u Baronetu se mi to stává hodně často), kdy si přijdu, že jsem při čtení součástí děje, součástí té sociální skupiny, jako bych sledovala svoje kamarády a jejich pošťuchování a fandila jim snad na každé straně!

Idol je prvním dílem série VIP - zavádí nás do prostředí hudby - sledujeme svět jedné z nejslavnějších rockových kapel - její vnitřní uzpůsobení i rozpad, jejich problémy i život, radost i bolest.

Pokud jste měli rádi sérii V ringu od Katy Evans, doporučuji i tuto! V noci, kdy jsem knížku dočetla jsem přemýšlela, jaký z ní mám pocit a napadla mě právě série od Katy Evans, která ve mě kdysi vyvolala stejný pocit.

Co se mi líbilo:
- narážky, poznámky, vtipy - tady si hlavní hrdinové (i ti vedlejší) zkrátka sedli a smích nebyl nucený :)
- romantická linka byla na jedničku :)!
- prostředí hudebního průmyslu se mi líbilo - co se mi líbilo méně bylo to, jak všichni (krom kapely) zacházeli s Libby
- oceňuji playlist na konci knihy
- nastudované hudební prostředí - tady se opravdu fanoušci chytnou a poznají, že autorka si dala záležet, aby vytvořila prostředí, které je vtáhne do děje!

Romantický román nabitý láskou (ve všech směrech) i bolestí hlavních hrdinů, které spojuje více než hudba!

janaky
03.07.2023 5 z 5

Milujem knihy spisovateliek, ktoré si dopredu naštudujú pozadie príbehu. Bolo to zázračné čítanie, ktoré ma vtiahlo do deja a nevedela som sa odtrhnúť od knihy.

petulkapeta
07.05.2023 5 z 5

,,Klidně bych se mohla rozpadnout na kusy a Killian by je do jednoho posbíral a složil mě zas dohromady."

,,Jsi Liberty Bellová. Žena, jejíž hra na kytaru a hlas mě srazily na kolena. Jsi zrozená pro hudbu."

Miluju knihy z hubebniho prostředí. Seznameni Killa a Libb mě hodně pobavilo. A pak ta jejich laska a hudba,ktera je spojila a vyvedla z jejich temnych dnů. I zbytek skupiny jsem si moc oblibila.

Gaabii
07.04.2023 5 z 5

Knížka se mi moc líbila, mám ráda hudbu, takže mě bavila i tato dějová linka. Je to krásný příběh. Vřele doporučuji

Knihomol_ka
08.03.2023 3 z 5

Tohle je úplně moje první kniha od autorky a určitě není poslední. Zamilovala jsem si styl jakým autorka píše. Rozhodně oceňuji její smysl pro humor, protože u téhle knihy jsem se pořádně nasmála. Kniha se četla v podstatě sama. Hlavní postavy mi byly od začátku až do konce sympatické.

Killian je členem rockové kapely, která se na určitý čas rozpadne, jelikož Jax chtěl spáchat sebevraždu, díky tomu pozná velmi uzavřenou osobu jménem Libby. Společně se přivedou oba dva zpět k hudbě. Chemie mezi nimi je patrná od začátku a nejde jim nefandit.

Nebylo zde žádný zbytečný drama. Příběh byl krásný a úsměvný. Z prostředí celebrit jsem dlouho nic nečetla a tohle bylo opravdu krásný počteníčko.

Buchtičkajani
20.01.2023 3 z 5

Pohodová odechovka. Romantický, sladký příběh s předvídatelnym koncem. Ale to jsem podle názvu i obálky očekávala.

Leído
14.01.2023 3 z 5

Začátek se mi líbil, pak to na mě bylo moc sladké, až nudné. Žádný zásadní zvrat se nekonal, jen romantický příběh ze zajímavého prostředí. Bylo tam přespříliš sexu. Obvykle to vítám, ale tady mě to moc nebavilo.

Nermal
03.01.2023 5 z 5

Moje první knížka od Kristen. A hned musím říct, že styl jejího psaní mě uchvátil. Čte se to velice fajn a tudíž strašně rychle; až jsem se přistihl, že si ten příběh začínám podvědomě šetřit. Celá série je orámována světovou rockovou kapelou, ale mnohem důležitější je to, co se odehrává mezi těmi dvěma - Killianem a Libby. Postupná vzájemná chemie, humorné dialogy, ironie bez urážek, zkrátka radost to číst. I vedlejší postavy jsou dobře napsané. Asi neodolám a přečtu si pokračování celé série. To bych mohl stihnout, na obzoru už je čtvrtý díl.

Damonka12
24.12.2022 4 z 5

4,5 kniha se velmi dobře čte a sedl mi styl psaní autorky. Rockové prostředí se mi taky hodně líbilo. Kniha se zaobírá i vážnějšími tématy a to ji činí ještě lepší.

Šárka88
27.11.2022 4 z 5

Nevím, jak tohle hodnotit, dávám 3* za knížku a 1* za čtivost. Budu tu za blázna, když napíšu, že děj nic moc. Tajemství ze zákulisí skupiny a playlist písni super, ale číst v každé kapitole, jak Killian má v gatích Killiána a neustálé připomínání, má klacka jako macka a Libbi kundi……u jako rozteklou buchtičku, to už mi lezlo na nervy. V podstatě se vše točilo dokola, nic extra záživného. Ze začátku jsem čekala lepší koncert a konec, moc rychlí se znějícími svatebními zvony?Zajímá mě více Scottie, určitě si přečtu i jeho příběh a Jaxe taky.

alzbeta2843
08.11.2022 5 z 5

On bol stratený rocker, ona bola osamelá čudáčka a spojila ich náhoda a láska k hudbe. Príbeh sa mi veľmi páčil, hlavne milujem ak je v knihách spomenutá hudba a konkrétne skladby. Hneď som si našla niekoľko nových obľúbených piesní, ktoré mi teraz hrajú dookola :)

JanickaP
28.10.2022 5 z 5

Tady me to zacalo bavit,az kdyz byl Kill ostrihany . Nejak jsem se nedokazala smirit s tim,ze by mel dlouhe vlasy. Pak uz to bylo super. Toto je ma 2 . kniha od autorky a ona pise tak jemne,nezne. Tohle se mi proste líbí, zadna prehnana dramata. Urcite vezmu do ruky i jeji dalsi knizky. Opet byly vsechny postavy skvele,vsechny jsem si oblibila.

andreamrs
05.09.2022 3 z 5

Postavy jsem si oblíbila, ale bohužel ne natolik, abych jim po dočtení věnovala moc myšlenek. Nejvíce mě zaujal Jax, který má vlastní příběh, takže na ten se těším! Rozhodně dám dalším dílům šanci, i když nejsem z Idola zrovna nějak odvařená. Věřím, že si Manažera a Jaxe zamiluju mnohem víc.

První polovina knihy mě popravdě moc nebavila, na můj vkus se tam toho dělo dost málo a příběh vůbec neutíkal. Někdo má takové to poklidné tempo a velice #slowburnromance rád, ale mně to nesedlo. I když se mi postavy líbily, myšlenkové pochody Libby byly už pořád o tom samém a to fakt ráda nemám. Druhá část, kdy se čtenář dozví něco ze zákulisí koncertů, turné a obecně showbiznisu, mě bavila mnohem víc. V poslední době jsem četla několik takových knih a tohle prostředí se mi v knihách zamlouvá. Také se mi moc líbilo množství zmínek o hudbě, interpretech a dalších věcech, přidalo to příběhu na osobitosti.

Kristy.Seb
21.08.2022 4 z 5

Abyste věděli, kam míříte, musíte se občas podívat, odkud pocházíte.

Každý občas potřebuje pauzu.

Tak to s konci ve skutečném životě bývá. Nikdy nevíš, kdy k nim dojde.

Zvláštní, jak vím některá slova dokážou zastavit srdce, vzít dech a všechno kolem vás roztočit.

Nejhorší, co můžete v životě udělat, je ze strachu nepřijmout příležitost.

Jedna věc je váhat ze strachu a druhá je nejít do toho, protože nechcete.

O příležitosti vím jedno. Musíš si ji zařídit sama. Strach tě bude jenom držet zpátky. Může ti patřit celý svět. Stačí se po něm natáhnout.

Slova jsou jednoduchá. Skutečný život je mnohem zamotanější.

V životě není žádná jistota.

Člověk vidí, co vidět chce.

Občas jediné, co je v životě potřeba, je konečně ho přijmout. A všechno se změní.

Život je to, co s ním uděláte.

Láska ti zlomí srdce, úplně tě zničí - je to dokonalý, stravující chaos.

Muž se řídí svým žaludkem a penisem. Je jen potřeba poznat, co z toho potřebuje v danou chvíli uspokojit víc.

Milý příběh. Líbilo se mi, jak ji podporoval, aby vystoupila ze své ulity.

Jessybelle
14.08.2022 5 z 5

Pokud očekáváte romantický příběh tak trochu ala červená knihovna s erotickým nádechem, budete spokojeni. Já to brala jako oddechovku a kniha splnila moje očekávání.

Štítky knihy

erotika hudba

Autorovy další knížky

2021  82%Idol
2022  84%Drahý nepřítel
2022  88%Jax
2021  88%Manažer
2022  84%Sladký nepřítel

Kniha Idol je v

Právě čtených7x
Přečtených804x
Čtenářské výzvě23x
Doporučených32x
Knihotéce326x
Chystám se číst189x
Chci si koupit44x
dalších seznamech11x