O knize Smlouva s ďáblem

Možná není ďábel, ale pracovat pod ním je pro mě peklo. I když je to jen na šest týdnů. Hayes Flynn je arogantní blbec známý především svou zálibou ve skotské a ženách, přičemž si s žádnou neužije víc než jednou. Je to ten poslední člověk, pro kterého bych chtěla pracovat, jenže má tvář, od níž nedokážu odtrhnout oči, a čím déle jsme spolu, tím těžší je ho nenávidět. Pod tím samolibým zevnějškem se totiž skrývá zraněné srdce. Jedna moje část mu ho chce zahojit… Ale dokážu to, aniž bych si přitom zlomila to své?

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší zábavný příběh s prvky romantiky a humoru. Hlavní postavy, Tali a Hayes, se vyznačují vtipnými dialogy a sarkasmem. Čtenáři si chválí čtivost a oddechový charakter knihy. I když příběh obsahuje známá klišé, je napsán s lehkostí a šarmem, což mnohé oslovuje. Někteří čtenáři však očekávali více originality a napětí. Více v komentářích.

Komu by se kniha Smlouva s ďáblem mohla líbit?

• Fanoušci romantických komedií
  • Čtenáři, kteří ocení sarkastický humor
  • Milovníci příběhů o zakázané lásce
  • Ti, kdo hledají oddechové čtení
  • Čtenáři, co mají rádi silné ženské postavy

Kniha Smlouva s ďáblem v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně255x

Nevýhodou dlouhodobých vztahů je, že během jejich trvání přesvědčíte samu sebe, že vám to stačí.

... "podle mě dospělost znamená předstírat, že máte život srovnaný, ačkoli je opak pravdou."

Související novinka - Smlouva s ďáblem

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi