Levianka Levianka komentáře u knih

☰ menu

Černá čarodějka Černá čarodějka Laurie Forest

Proč jsem si nepřečetla, že to bude mít 5 dílů??? A u nás jsou zatím jen 3. Po první 70 stránkách jsme tomu propadla a prostě musela jsme číst dál a dál ... dneska si rezečtu hnedka 2 díl a moc se na to těším. Knížka je opravdu boží, pořád se tam něco děje a drží Vás v jejich světě a nechce Vás pustit :) za mě doporučuji a když čtu tuto knížku ...tak se mi příběh odvíjí před očima...

25.04.2022 5 z 5


Na viděnou příští léto Na viděnou příští léto Elin Hilderbrand

Tak tenhle příběh :) byl úplně reálný, krásný , prostě přesně taková jaký píše opravdový život :) a může se doopravdy stát. Za mě příběh byl opravdu moc krásný , smutný zároveň ....ale takový život přeci je, tak si ho nenechme proklouznout a uvědom me si co je na světě nejdůležitější :)

14.02.2022 5 z 5


Vrány Vrány Petra Dvořáková

PRO MĚ - jedním slovem - WAU. Tolik emocí, co nám tady tato kniha nabízí a dává PÁNEJO ... opravdu mnoho, já když píši něco ke knížkám tak většinou nepíši co se v ním odehrává od toho máme přeci anotaci, ale to co mi ta kniha dala, jak se citím po dotčení ... a tady to byl masakr, vlastně je to úplně obyčejný příběh, ale nabitý EMOCEMI. Úžasný fakt doporučuji, knihu neodložíte dokud nedočtete (jo a asi bych to nedoporučovala maminkám co jsou na pokraji emočních sil)

07.02.2022 5 z 5


Ulice Zlodějů Ulice Zlodějů Mathias Énard

Kniha má vážné téma, to určitě ano, ale za srdce Vás moc nechytí(ale jako měla by) Kniha je vlastně o úplně obyčejném klukovi, a tam kde se člověk narodí tak se musí nějak přizpůsobit, ale ten kluk bojuje za svůj lepší život - hrozný je, že čím víc se snaží tím snad mu to jde hůř a hůř....Člověk si nevybere KDE a KOMU se narodí, že?Jen se prostě snaží nějak přizpůsobit .... Knihu jak tu píše někdo níže není moc čtivá, ale přeci jen ji chcete dočíst a zjistit jak to s tím klukem vlastně dopadne.Myslím, že nás se to nedotkne na správném místě tolik, jelkož se nás tato problematika a toto myšlení ,,tolik,, nedotýká ..a navíc ty naše předsudky, že?

26.01.2022 3 z 5


Hygge a polibky Hygge a polibky Clara Christensen

Ta obálka úplně láká :), že ??? ano ano je to taková nenáročná romantika , která je trošku předvídatelná , ale jako oddychovka - můžu jedině doporučit :)

26.01.2022 4 z 5


Kdo se postará o Annu Kdo se postará o Annu Kateřina Pantovič

Tak to bylo skvělé, vážně :) Hltala jsem každé slovo! pro mě originální , zároveň smutné i úsměvné ... bavilo mooc :)

15.12.2021 5 z 5


Dilema Dilema B. A. Paris (p)

(SPOILER) Tato kniha se buď líbí a nebo nelíbí - odehrává se v jednom dni, ale i přesto se v knize vracíme do vzpomínek. Mě se líbila a musím, říct, že jsme v ní i listovala, protože jsme byla teda zvědavá jak to dopadne s jednou z postav. Kniha je čtivá a mě se líbila. Není to žádný wau, ale nenáročná knížka to je :)

22.11.2021 4 z 5


A na nebi čekají hvězdy A na nebi čekají hvězdy Lori Nelson Spielman

Tato kniha byla skvělá - ze začátku jsme měla pocit, že se to bude točit kolem jednoho pocitu furt a furt dokola , ale ono vlastně taky, že joooo , ale kam až to dostalo hlavní postavy :) bylo skvělé, použila jsem i kapesník, ale i úsměv na tváři :) Kniha je hlavně o citech pocitech a možná, že si z ní odnesete jednu nejdůležitější věc a to je komunikace mezi námi a našich pocitech (ať už krásných nebo naopak těch smutných) ...Doporučuji

18.11.2021 5 z 5


Růže bílá, černý les Růže bílá, černý les Eoin Dempsey

Příběh, který Vás chytne za srdce, ale úplný achhh :) chybělo. Knihu doporučuji, líbílo se mi to moc.

10.11.2021 4 z 5


Bez šance Bez šance Neal Shusterman

(SPOILER) Zajímavá kniha rozhodně byla a OMG toto si musíte přečíst - doporučuji a ještě mě zajímá jak to spisovatele vůbec mohlo napadnout?? Který rodič by nechal svoje dítě rozpojit ???

08.11.2021 4 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Ale jooo , čtivá kniha byla, Líbí se mi styl psaní autorky, ale u této knihy já strašpytlík se vůbec nebála :)

08.11.2021 4 z 5


Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

Tato kniha byla strašně propagovaná a byla vidět úlně VŠUDE. Ano je to čtivé a zajímavé, ale asi jsem právě čekala, že mě úplně odrovná a to se nestalo.

08.11.2021 4 z 5


Kdy? Kdy? Victoria Laurie

Tak tudle knihu jsem přečetla za jeden večer. Osobně se mi moc líbila a příběh mi hezky plynul před očima. Osobně se mi TÉMA knihy moc líbílo. Není to nic pro náročného čtenáře - řekla bych taková hezká oddechovka.

08.11.2021 4 z 5


Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Velmi orginální příběh, který Vás nutí číst dál a dál. A nutí také k zamyšlení co bych udělala asi já na kdybych byla v kůži hlavní hrdinky??? nooo co by jste kdi udělal???

04.11.2021 4 z 5


Měsíční údolí Měsíční údolí Melanie Gideon

Tak todle byla naprostá bomba - fakt! Navíc jsme koupila knihu velmi levně :) Ale byla skvělá, kolikrát jsme se za tu dobu co jsme ji četla dojala :) knihá má snad vše - lásku, přátelství, rodinu, dvě dějové linky, čas, budoucnost, přítomnost, minulost a hustou mlhu :) za mě TOP!

04.11.2021 5 z 5


Možná v jiném životě Možná v jiném životě Taylor Jenkins Reid

Trošku mi popis dějě připoměl ten film Srdcová sedma , takže jsem si ji koupila a je to takové nenadchne a ani neurazí. Knížka má dvě dějové linky. Jedna dějová linka se mi líbila více, ale to hlavní co jsme si odnesla je to, že ať se rozhodnu jakkoliv tak už to nezměním a možná, že ať se rozhodnu tak či onak vždy se dostanu k tomu pravému konci... SNAD :)

29.10.2021 3 z 5


Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

(SPOILER) Moc moc se mi kniha líbila, čtivá a napínavá a stále člověk může hádat kdo to teda je ??? Ikdyž , když se nad tím člověk zamyslí hned na začátku tak je to přeci jasné :)

29.10.2021 5 z 5


Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Todle teda bylo něco, kniha je skvěle napsaná - dost reálně a já ji baštila po celou dobu čtení a navíc, když jdu teď na houby tak si na ni vzpomenu. Doporučuji

29.10.2021 5 z 5


Návnada Návnada Kent Messum

Knihu jsem si koupila na doporučení *knihankov a mě se teda líbila , mohli bychom se možná dozvědět více o hlavních postavách , ale možná to byl záměr autora. Ale jo kdo miluje vyvražďovačky tak jo

29.10.2021 4 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Skvělé, tak čtivé, nemohla jsme se odtrhnout. Moc doporučuji, třeba i tomu kdo začíná číst, protože po této knížce budete chtít číst dál a dál dál :)

29.10.2021 5 z 5