Zrcadlový muž přehled

Lars Kepler

Detektiv Joona Linna série

Mladá dívka zmizí cestou ze školy. O pět let později se její tělo objeví na hřišti v centru Stockholmu. Díky bezpečnostním kamerám se Joonovi Linnovi podaří najít očitého svědka, jenže se ukáže, že jde o psychicky nemocného muže. Z toho, co viděl, si vůbec nic nepamatuje. Joona se proto spojí s hypnotizérem. Pomůže mu odhalit pravdu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2020 , Host
Originální název: Spegelmannen, 2020

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší napínavý a brutální příběh, který čtenáře vtáhne od první stránky. Autorské duo Kepler opět dokazuje své mistrovství v budování atmosféry a napětí. Hlavní postava Joona Linna se potýká s morbidními případy a psychicky narušenými postavami. Zápletka je promyšlená a překvapivá, což zaručuje, že čtenáři zůstanou v napětí až do konce. Tato série je ideální pro milovníky severských krimi a thrillerů, kteří hledají intenzivní zážitek. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zrcadlový muž mohla líbit?

• Fanoušci severských krimi románů
  • Čtenáři, kteří mají rádi napínavé thrillery
  • Milovníci psychologických zápletek
  • Ti, kdo ocení brutální a temné příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrcadlový muž. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

blebuska
29.01.2026

Tak tohle byl snad nejlepší díl série... Tentokrát jsem byla hodně brzy přesvědčena, že vím.... Ale věděla jsem prd.... Velké překvapení,, doporučuji

všech 552 komentářů

Související novinky - Zrcadlový muž (12)

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

10 nejprodávanějších eknih (leden)

24.02.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2020 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)

Kniha Zrcadlový muž v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených3 583x
v Mé knihovně838x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi