knihovna1
Posloucháno v době Vánoc. Hezky načteno oběma herci. Ale povídky se mi líbily asi jen dvě. Nebyl to moc můj šálek kávy.
Opět napínavé a čtivé. Bavilo mě to a David sympatický, chytrý, trpělivý a odvážný. Těším se na další díly. A jdu knihu zvážit.
Tato autorka mě baví a její knihy se mi líbí. Kniha esejů doplněna hezkými ilustracemi.
Po přečtení první knihy jsem byla zvědavá na druhou, na pokračování a život pana doktora. Jsem ráda, jak příběh jde dál. Tolik bolesti, trápení, ale taky citu. Děkuji za tu zpověď.
Zajímavě pojata kniha, kde kniha je spojena s člověkem, jeho mezníkem, prožitky. Některé knihy mě zaujaly i jejich majitelé, čtenáři. Rozhovory se dobře četly. Napsáno s citem. Ale taky se stalo, že něco jsem přeskákala.
Tak to bylo pro mě snad nejlepší audio kniha roku. Kniha se mi moc líbila, děj, postavy, ta doba a k tomu dobře vybrané písničky. Přednes měl rytmus. Mělo to atmosféru té doby, část od 70sátek jsem poznala a vše sedělo. Dámu Almu jsem obdivovala a fandila ji. Bavila mě. Tato kniha byla druhá od paní autorky, co jsem četla a těším se na tu její nejnovější.
Knížka se mi líbila, ale pro mě moc postav, v kterých jsem se občas ztrácela. Pro mě poslech trochu náročný na pozornost. Často jsem vracela zpět. To je ale spíš moje chyba. M. Klevisová umí vypsat atmosféru, přírodu a lidičky. Motivů vražd je celkem pár. Není divu, že se opakují a nic nového se nevymyslí. Napínavý děj tady byl, ale až ke konci. Těším se na další knihy paní Klevisové.
Druhý díl, opět dobrý příběh. Detektiv čím dál víc sympatický a těším se na pokračování jeho osobní linky a další případ.
Taky poslech na Čro a líbilo se mi. Po dlouhé době setkání s knížkou pana Klímy a byla jsem překvapená, jak to bylo moderní, nadčasové a psychologicky dobře vystřižené.
Maja2712 pod mým komentářem napsala vše, co míním i já. Rozhovor byl kladně vyčerpávající, vše řečeno. Slovákům přeji to štěstí, že taky zažili a našli na svém Hradě poklad. Kniha po všech stránkách profesionální. Byla jsem velmi spokojená.
Poslechla jsem cd v podání paní autorky. Tentokrát jsem měla zvolit knihu tištěnou. Přednes pí. autorky mi knihu kazili, byl takový znuděný, otrávený. Asi to jinak neumí. Jinak kniha byla zajímavá i když taková utahaná zpověď, úvaha, vzpomínky. A ještě do toho covid. To je prostě život."Měj slunce v duši, jaro v těle, pošli trable do prdele!"
Knížku jsem si užila. Je dobře, že taková to literatura tady nechybí. Může někomu pomoci, který pochybuje o svých myšlenkách.
Moc se mi líbilo číst si a při tom poslouchat paní Olmerovou, která u nás nechyběla v obývacím pokoji v podobě gramogofon. desek. Takže naštěstí moc dobře vím, o kom jsem si četla pěknou knížku, takovou náladovku, můj šálek kávy. A při tom nezapomenout, co režim s lidmi napáchal.
Zajímavý poslech dějepravné knihy o schopných, šikovných a statečných ženách. Jsem ráda, že jsem poslechla, kniha se dá číst asi po kouskách, aby člověk vstřebal všechna ta data a fakta. Kniha přínosná pro školy a ty, kteří se chtějí dovzdělat.
Krátká jednohubka s dovolenkovou atmosférou dané doby a nejistou vdanou ženou, mámou. Nálady, myšlenky, analýzy, bilancování a pochybnosti, představy ty umí hlavu zamotat. Knížka se mi dobře četla i líbila.
Moc se mi kniha líbila. Byl to zážitek silný. Kniha měla spád ke konci i napínavá a jsem ráda, jak dopadly všechny postavy. Kniha se mi víc líbila než ta první. Těším se na další knihu od české nadané autorky.
Knížka se mi líbila a rezonuji s ní. Jsem cílovka, vrstevnice paní autorky. I jsem se pobavila někdy i dojala. Paní autorka píše hezky, čtivě.
Moc se mi knížka líbila. Hezky napsané. Osloví milovníky klasické hudby a hudebníky samotné.
Zajímavé, hezky napsané německou paní doktorkou. Zdůrazněné hormony a léčba jimi. Moc mě to překvapilo.