kingdog8900 kingdog8900 komentáře u knih

☰ menu

Bez srdce Bez srdce Marissa Meyer

Od spisovatelky už jsem četla jednu sérii Renegati a líbila se mi tak jsem sáhla po téhle(ne jenom kvůli autorce ale už jsem ji měla vyhlidnutou dyl). Knížka byla dobrá četla se skoro sama nebyla sice moc akční kromě konce ale ani mi to nevadilo. Z konce se budu ještě dlouho zapamatovavat protože au

11.03.2024 5 z 5


Supernova Supernova Marissa Meyer

(SPOILER) Hezké zakončení série Renegati. Jo knížka byla dobrá a cetla se taky hezky, asi nejvíc akční. Ja sem už od začátku fandila anarchistum(asi to není úplně dobře ale aceova původní vize nebyla tak špatna) no a samozřejmě potom byli zlí (nebo aspoň Ace), moje oblíbený postavy umřeli takže taky super. Bylo tam hooodne zvratů a věci co jsem teda vůbec nečekala až na tu Magpie s tou jsem něco tušila. Jinak celou sérii hodnotím pozitivně.

25.02.2024 4 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Jakoby jo knížka byla dobrá už sem ji měla vyhlidnutou delší dobu. Četla se hezky to ne že ne, ale je trošku taková přeceněna nevim jako jak už sem říkala byla dobrá ale trošku my tam vadil ten lidský svět mohla to udělat jako samostatný svět vím že to je složitější ale i tak. Jinak se mi líbila Jude byla statečná a ani moc nefnukala jak to u některých postav bývá(s těžkým dětstvím) nezdrahala se ani v zabíjení což je dobře(nebo jako není ale je to knížka zeo).

22.02.2024 4 z 5


Jsem zlomená Jsem zlomená Tahereh Mafi

Druhý díl byl také dobrý ale ne zas až tak. Hodne lidi tuhle sérii má rádo sice ještě úplně nemůžu posoudit ale zatím to nebylo až tak zdrcující, myslím že to je trošku over hype. Julitte v tomto díle furt jenom brečí a stěžuje si taková kňoura (jak uz zde nekdo na databazi napsal)jakože jo měla to těžký ale bro koho to zajímá. Naštěstí tam byl Aaron a Kenji kteří všechno vykompenzovali(teda hlavně Aaron).

10.02.2024 4 z 5


Nejchladnější dívka ve Městě chladu Nejchladnější dívka ve Městě chladu Holly Black

Knížku jsem si vybrala podle názvu a myslím že je dobře, že jsem na ni narazila. Myslím ,že moje první pořádná knížka o upirech. Četla jsem jako eknihu. Docela se mi líbila, musela jsem se prvně trochu prokousat, ale na konec to bylo super.

02.02.2024 4 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Za mě suprova kniha vážně se mi líbila. Prvních 150 stranák bylo celkem náročných na zorientovani v dokonale vystavěném fantasy světě. Postavy byli taky hezky propracované. Celkově se mi to moc líbilo Maasova prostě umí psát.

13.01.2024 5 z 5


Zpěv drozda Zpěv drozda Walter Tevis

Docela smutná kniha moje mamka mi řekla že bych si ji mohla přečíst, takže na doporučení a myslím že se dala. Tohle není zrovna můj typ knížek, které čtu ale tak dobrý na zpestření tohohle obzoru.

30.12.2023 3 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Knížka se mi moc líbila jenom bych uvítala vyšší věk u postav je to takové nereálné

06.10.2023 5 z 5


Návod na vraždu pro hodné holky Návod na vraždu pro hodné holky Holly Jackson

Můj první thriller a musím říct že mile překvapilo Pipa byla moc sympatická . Do konce jsem neměla páru kdo je vrah. Za mne i dobře psaná četlo se to skoro samo.

14.09.2023 5 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

(SPOILER) Na začátku mě to moc nebavilo tak jsem si řekla že to prokousu ale po cca 150 straně mně to docela chytlo. Kila mám teda ráda víc než Erika ale i ten mi nakonec přírůstek k srdci. Až na to že neměli žádnou love story.

07.09.2023 4 z 5


Princezna popela Princezna popela Laura Sebastian

Tahle kniha se mi líbila už se těším až si přečtu druhý díl. Knížka byla ve shrnutí dobrá jenom císař byl trochu moc ,,obyčejný"(tlustý,krutý,slizky) jinak se mi to moc líbilo.

04.09.2023 4 z 5


Království popela Království popela Sarah J. Maas

Poslední díl série skleněný trůn. Kniha bílá naprosto úžasná pobrecela jsem asi tak 3x. Je to moc hezky napsané.

24.07.2023 5 z 5


Osud Osud Aprilynne Pike

Krásné zakončení celé série křídla asi nejlepší díl. Knížka se četla dobře celkové sérii hodnotím pozitivně.

01.06.2023 5 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Tenhle díl byl zatím nejlepší.Kniha je čtivý super ,ale překlad je teda hrozný jsou tam chyby to mě teda naštvalo ale jinak super

28.05.2023 5 z 5


Aurora hasne Aurora hasne Amie Kaufman

Tehle díl byl super že začátku mě to moc nebavilo ale potom se to rozjelo.Konec miluju.

21.05.2023 5 z 5


Aurora plane Aurora plane Amie Kaufman

Na druhý díl jsem se moc těšila ,ze začátku jsem se musela trochu prokousat ,ale to tak bývá snad u každé knížky potom to byla jízda ,hlavně teda ten konec.

14.05.2023 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

(SPOILER) Knížka je super jenom mi je líto Sorschy(nevim jak se píše její jmeno) a Doriana.Pro mě je nejotravnesjsi Chaol hrozně me v knížce vadil celkové mi není moc sympatický. Jinak je to super

07.05.2023 5 z 5