Eponka Eponka komentáře u knih

☰ menu

Dlouhé ticho Dlouhé ticho Patricia Briggs

Líbí se mi že zavítali do Prahy ️. Ale za mě trochu slabší díl tak uvidíme co další.

27.11.2022 4 z 5


Spát v moři hvězd. Kniha II. Spát v moři hvězd. Kniha II. Christopher Paolini

Určitě zajímavější než první díl. Je to čtivé zajímavé a hlavně občas i zábavné. Uvidíme jestli nás čeká ještě jeden díl. Rozhodně doporučuji začít knihu číst až si přečtete dodatek který je na konci knihy pak všemu více budete rozumět. Škoda že to bylo na konci a já si toho dříve nevšimla.

15.07.2022 5 z 5


Poutník, čarodějnice a červ Poutník, čarodějnice a červ Christopher Paolini

*hvězdy protože vas to akorat namlsalo a bylo to moc krátké. Bez serie Eragon to nejde ani moc pochopit. Určitě bych byla moc ráda za pokračování toho co se napsalo v poslední větě ️. Tak snad se dočkáme.

21.06.2022 4 z 5


Moreta - Paní pernských draků Moreta - Paní pernských draků Anne McCaffrey

Přečetla jsme celou serii Drakeni z Pernu a k této knížce jsem se dostala až o 12let po tom a musím říct že škoda že není těch knížek více je to velice zajímavé čtení a čte se to samo. Draci a příběhy jejich jezdců jsou zase velice čtivé a zajímavé.

01.06.2022 5 z 5


Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Musím říct že druhý díl byl snad ještě lepší než ten první. Rozhodně byl zábavnější. Ale furt mě trochu dráždí jak potenciál knihy je dost bržděn. Za mě velké plus je chrlič Xemerius bez něj by polovina děje byla nuda.

22.04.2022 5 z 5


Jasným plamenem Jasným plamenem Patricia Briggs

Charles a Anna moje oblíbená dvojka, která mě vždy pobaví a hlavně hltám každé slovo. Čte se to samo a hlavně příběh byl jako vždy originální a zajímavý. Baví mě že autorka to píše tak aby se její knihy a sérii propojovali tak že jsou tam připomínky nebo i návaznosti na Mercy, kterou mám moc ráda.

02.12.2021 5 z 5


Ohnivá krev Ohnivá krev Elly Blake

Asi první díl byl pro mě o trochu lepší. V tom to díle mě zas bavili ty zkoušky a nový svět ohnivých. Autorka to píše čtivě a ten to žánr mě vždy dokáže nadchnout. Určitě si přečtu i další díl a jsem zvědavá jak to vše dopadne.

02.12.2021 4 z 5


Dcera hvězd Dcera hvězd Michaela Burdová

Je to žánr co mám ráda četl se lehce a rychle. Spíš mě vadí že uplynulo dost let a zatím další díl nikde. Začátek byl takový vlažný ale čtivý. Teprve ke konci to začalo být více bojovné a pár zvratů. No uvidíme co další díl. Nejhorší na tom ale celém bylo je materiál knížky tyhle měkké knihy nemám ráda nedá se to vůbec pohodlně číst. To je za mě velké mínus.

02.12.2021 5 z 5


Kdopak je ta zrzka? Kdopak je ta zrzka? Alice Clayton

Za mě velice slabá knížka od autorky vůbec nevím jestli chci číst další díl. Grace je sice 33 ale tím jak se furt chválí a chová a mluví mi přijde tak na 15 :/ což není nic moc. Jinak od poloviny knihy jsme se musela nutit abych to vůbec dočetla. Za mě velká nuda a zklamání.

10.11.2021 1 z 5


Posedlost Posedlost J. R. Ward (p)

Trochu změna od autorky ale bylo to hezké čtení ze začátku trochu za mě nuda ale pak se to od poloviny rozjelo a bylo to i z detektivního hlediska zajímavé.

06.08.2021 4 z 5


Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Po delší době zas kniha která se čte sama zápletky příběh ano je to podobné lehce knížce Rudá královna ale jenom lehce. Tenhle žánr i příběh mám ráda dobře se to četlo až jsem si říkala proč to má tak málo stránek. Když se tam něco vysvětlovalo nebylo to nudné ale krásně stručné a zábavné. Ani chvilku tam nebyla pasáž kdy jsem se nudila což velice oceňuji je to těžký dar psát knížku aby měla obsah a nebyla ani trochu nudná. Postavy za mě byli velice dobré a zajímavé. Uvidíme co přinese druhý díl.

15.06.2021 5 z 5


Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Lechce už za mě nudnější čtení než předchozí kniha. Ale je to fajn odechovka.

03.06.2021 2 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Dobré počtení pohodička která je moc dobře napsaná a nechybí ani sexuální podtext a pár svalovců. :D Je to napsané čtivě, vtipně a má to i zajímavou zápletku. Jsem ráda když narazím i na knížku co mě pobaví a třeba i lehce vzruší. Mám ráda když se napíše i něco chytrého o sportovcích že to nejsou jen tupé hlavy. Tak že za mě vřele všem doporučuji.

21.04.2021 5 z 5


Spát v moři hvězd. Kniha I. Spát v moři hvězd. Kniha I. Christopher Paolini

Serii Eragon jsme dokázala přečíst během měsíce je to tím jak to bylo napsané a hlavně i tím že miluji draky. Tohle je o vesmíru a divných galaktických bytostech po pravdě vůbec to není můj šálek kávy. Ale doufala jsem že to bude aspoň tak dobré na čtení jako Eragon no čekala jsem víc ale i tak jdu do dalšího dílu a uvidíme co s toho bude. Postavy sami o sobě jsou zajímavé a dělají to zábavnější.

04.04.2021 3 z 5


Lov Lov Elle Kennedy

(SPOILER) Za mě super čtivé a zajímavé. Zápletky jak mají být a doplňky ohledně mody jen velký bonus. :) Trochu mě štve konec že byl tak useknutý čekala bych více třeba o tom jak Fitz vezme novou práci a jak to bude probíhat. A ohledně Huntera ráda bych taky věděla jak to mezi všema dopadne jestli se vážně usmíří. Tak že doufám že další díly to přiblíží více. Jinak Kennedy se drží podobného scénáře hezký holky namakaný kluci a často pikantní sexuální scény, které umí napsat velice podrobně. Knížka u které můžete vypnout mozek a nechat se unášet představami o sexy hokejistech co nemají úplně v hlavě nasr..o. :D

10.02.2021 5 z 5


Válečná smršť Válečná smršť Victoria Aveyard

Dobře se mi to četlo a bavilo mě to doufám že bude další díl konec byl pro mě dost otevřený.

31.01.2021 5 z 5


Rubínový kruh Rubínový kruh Richelle Mead

Prostě tyhle knížky se čtou sami ❤️☺️.

25.12.2020 5 z 5


On On Elle Kennedy

Tak poprvé jsem četla erotickou knihu kde jsou dva muži a můžu vám říct bylo to moc fajn počteníčko :D . To že jsou ještě k tomu hokejisti byl bonus. Vážně se to moc fajn četlo a po erotické stránce to bylo perfektní. Gayové mi nevadí ale nečekala jsem že mě to bude tak bavit. Zas něco jiného. Jsem zvědavá na další díly.

17.08.2020 5 z 5


Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stephenie Meyer

Dobré čtení, jen se nesnažit furt porovnávat s originálním Stmívání. Konec se mi moc líbil brala bych klidně další pokračování proto že si myslím že by bylo úplně jiné aspoň trochu :).

17.08.2020 5 z 5


Jen jeden rok Jen jeden rok Gayle Forman

Půlka knihy vlažná za mě dost nudná. Po půlce se to změnilo napralo to na zajímavosti a je fajn to vidět z druhého pohledu.

21.03.2020 3 z 5