Modrá jako safír přehled

Obálka knihy Modrá jako safír
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263473/bmid_drahokamy-modra-jako-safir-UWW-263473.jpg 4.5 2314 2314

Drahokamy série

Být čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem. Koneckonců mají oba s Gideonem docela jiné starosti. Například jak zachránit svět. Nebo se naučit tančit menuet (a ani jedno není vůbec snadné!). Gwen má sice po svém boku několik dobrých rádců, ale když se Gideon začne chovat tajuplně, je jí jasné, že musí své hormony co nejdříve dostat pod kontrolu. Jinak z toho, že láska nezná čas, nezbude vůbec nic!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název: Saphirblau - Liebe geht durch alle Zeiten, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrá jako safír. Přihlašte se a napište ho.

ElessaRiverbow
26.06.2025 2.5 z 5

Konečně jsem se po nějaké době pustila do pokračování této série. Mrzí mě, že se ke mně knížky nedostaly o nějakých osm let dříve, protože bohužel už jsem na ně moc stará. Všechno mi připadalo strašně naivní a chování hlavních postav mě vytáčelo. Gwendolyn a její zamilovanost mi drásaly nervy. Moc netuším, co si myslet o Gideonovi, on se pořád chová strašně divně. Skvělou postavou byl ale Xemerius. Mám za sebou první film, který mi přišel jako takový průměr, a snad v blízké době se pustím do poslední knihy.

saez
06.05.2025 4 z 5

Kdo by nemiloval Xemeriuse? Cílovka nejsem, ale jako vyklidňovač, jsou to skvělý knížky.

Princezna22
05.05.2025 5 z 5

Modrá jako safír byla skvělým pokračováním – možná ještě lepší než první díl! Děj se krásně rozjel, bylo víc cestování časem, víc napětí, ale taky víc emocí. Gwen se dostává hlouběji do celého toho složitého světa Strážců a začíná chápat, že nic není takové, jak se zdá. Její humor a vnitřní monology jsem si opět užívala a Gideon... no, s tím to bylo jako na houpačce, ale o to víc mě to bavilo. Oceňuju, že kniha nebyla jen o romantice, ale že se víc řešila i samotná záhada kolem kruhu a časové linie. Krásně svižné a čtivé, rozhodně mě to nalákalo hned skočit na poslední díl.

Související novinky - Modrá jako safír (0)

Koupíš mi kočku?

Kniha Modrá jako safír v seznamech

v Přečtených3 516x
v Mé knihovně832x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)