Lov

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Říká se, že protiklady se přitahují. A nejspíš to je pravda, protože neexistuje žádný logický důvod, proč by mě měl přitahovat právě Colin Fitzgerald. Obvykle totiž neletím na potetované hokejisty, kteří si libují ve videohrách a jsou přesvědčení, že jsem povrchní a přelétavá. Jeho názor na mě mu vynesl první černý puntík. Nepomáhá ani fakt, že se kamarádí s mým bratrem. A jeho nejlepší kamarád se do mě zamiloval. Jo, a zmínila jsem se, že jsme spolubydlící? Na tom ovšem nejspíš nezáleží. Fitzy dal jasně najevo, že o mě nemá zájem, přestože to mezi námi jiskří tak, že by z toho náš dům lehl popelem. Nejsem holka, která by kluky lovila, a nehodlám s tím začínat. Mám dost práce s novou školou, úlisným profesorem a před sebou nejistou budoucnost. Takže až si můj sexy mlčenlivý spolubydlící uvědomí, o co přichází, ví, kde mě najde....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397194/big_lov-D4t-397194.png 4.31046

Komentáře (199)

Kniha Lov

JaSl
18. ledna

Upřímně jsem knihu ani nedocetla ale to možná proto, že už jsem ji někdy četla nebo byla některé podobná... Všechno je tak předvídatelně i když musím říct že u pár scének jsem se i zasmala ... Kniha je určena primárně pro mladší čtenáře a to je mi 30 (takže žádná vysloužila čtenářka) .... Každopádně kniha je až moc vyumělkovaná na můj vkus každý je tam nádherný, bohatý a úspěšný.... No jak říkám možná pro mladší čtenare.

Kacased
09. ledna

Kniha se četla dobře a věřím, že pro mladší čtenáře to musí být top. V mém věku už si nemyslím, že by se vše točilo kolem sexu a těch sexuálních narážek bylo moc. Přesto dávám 5 hvězdiček.

Terka18
16.11.2022

Krásný začátek úžasné série. Příběh plný romantiky, lehce okořeněný vtipem a i lehkým dramatem. Moc jsem se bavila a užívala si příběh po celou dobu čtení.

groula
08.11.2022

Asi už jsem na tohle starej. A některý tanečky kolem sexu mi přijdou strašně vtipný, ale možná sem před dvaceti lety byl stejně trapnej.
Kniha je určena asi primárně pro ženskou část čtenářů.
Ale dalo se to.
Možná je to až příliš dlouhý a místama zbytečně rozvlacnely....

zp87
31.10.2022

Elle Kennedy znám teprve 5 měsíců. Hned po přečtení Návrhu se vyšvihla na vrchol mého seznamu nejoblíbenějších autorů a každou další knížkou to potvrzuje.
Top pro mě sice zůstávají první tři díly Off Campus (Garrett, Logan a Dean), ale na špičce nemůžou být všechny knihy, že jo.
Pořád jde o luxusní čtení. A vtipné. Balíček romantiky, trochu vážnější linky se kterými se mohou mladí/studenti/ženy a dívky setkat, samozřejmě trochu sexu, zabalený ve velmi líbivém obalu s velkou dávkou testosteronu a navoněný Chanelem no. 5...
Fitz je další božský hrdina. Summer docela poděs, ale je to Deanova ségra, že jo. Deana bych tam mohla mít i víc. Celkově byla předešlá série asi propracovanější a určitě o chlup lepší, ale stejně... Skvěle jsem se bavila!

Zuzana215
23.10.2022

Summer nelze nemilovat, Fitz mě trochu štval...za mě zbytečně velký drahoty.
Byl to trochu jiný díl než ty ostatní..role se prohodily a to mě bavilo ..
Tuhle knížku jsem sháněla snad nejdéle..Poslední kus skladem byl někde v Moravských Budějovicích! Takže za nemalý peníz jsem uprosila paní, aby mi ji poslali :)..

Nermal
05.09.2022

Že je Elle jako spisovatelka tohoto žánru extratřída, o tom není sporu. Na druhou stranu se mi start této série nezdál tak dobrý jako Off-Campus.
Asi to bude tím, že už se jako čtenář nespokojím jen s rozložitým hrudníkem, břišáky a velkým pérem. Ale nezatracuju nikoho z těch mladších, kdo je z takových parametrů nadšený.
Příběhy předešlé série se mi zdají mnohem propracovanější, přestože erotiky v nich bylo možná ještě víc než tady.
Noví hrdinové jsou mladší a divočejší. Postavu Summer jsem si hned oblíbil - a nakonec i Fitzyho -, vždyť si vlastně pomohli navzájem. Ovšem od postavy Brenny, které si nešlo nevšimnout, si do budoucna hodně slibuju, takže od druhého dílu očekávám značné zlepšení děje.
Že je v Lovu obsažena spousta humoru, to už považuju u této autorky za standard.

Rapeh
03.09.2022

Volné pokračování série Off-Campus. Jako kniha na odreagování a odpočinek od učení splnila svůj účel. Přečetla jsem jí za dva dny.

1 ...