Risk

Risk https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413421/bmid_risk-93J-413421.png 4 1004 172

Briar U série

< 2. díl >

Prý nejsem slušná holka. Je to pravda jen částečně – nenechávám se ovládat strachem a je mi jedno, kdo si o mně co myslí. Mám však jedno pravidlo – nikdy nespím s nepřítelem. Jsem dcerou hlavního trenéra hokejového týmu Briarovy univerzity, a proto si nesmím začít s hráčem našich rivalů. A přesně tím je Jake Connelly. Hvězdný útočník Harvardu je arogantní, neodbytný a až moc přitažlivý. Osud však umí být krutý – potřebuju jeho pomoc, abych získala místo na vytoužené stáži, a ten sexy zmetek mi to nehodlá usnadnit. Potřebuju, aby Connelly předstíral, že spolu chodíme. Za každé falešné rande chce však jedno skutečné. Což znamená, že mám problém. Vídat se s Jakem Connellym není dobrý nápad. Táta by mě zabil, jenže v sázce je moje budoucí kariéra. Přestože je Jakeovi s tím jeho sexy úsměvem těžké odolat, nemám v plánu se do něj zamilovat. Takový risk si nemůžu dovolit.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Dívčí romány

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Risk , 2019


více info...

Přidat komentář

Majuš333
18.02.2024 5 z 5

'Minulost nezměníš, nad přítomností nemá cenu brečet a z budoucnosti nemá cenu se nervovat! K ničemu to není, zvlášť litovat je zbytečný!'


'Risk' je u mňa zatiaľ na prvej priečke z oboch sérii! Každá stránka srší energiou a milujem, keď sú obe hlavné postavy drzé a sebavedomé! Medzi Brennou a Jakeom to po celý čas iskrilo, čo sa Elle naozaj podarilo a keď sa k tomu pridá preklad Zuzky Ľalíkovej, je to knižný orgazmus :)


Zastaví se u baru a podá číšníkovi dvacku.
"To by mělo stačit i na jeho pivo." Ohlédne se přes rameno. "Poděkuj mamče, Jakey."
"Děkuju." Věnuju jí přehnaně lascivný úsměv. "Taťkovi se líbí, když se o něj takhle hezky staráš."
Brenna si povzdechne. "Nesnáším tě."

IrenaMikerová
16.02.2024 5 z 5

Já prostě miluju, když je hlavní hrdinka silná, sebevědomá a drsná! Brenna mi hned sedla už v prvním díle. Už jen při prvním setkání to mezi nimi jiskřilo a ta chemie byla hned jasná. Jake Conelly to asi stačí ne? Kdo by ho nemiloval? Ne vážně ten si mě získal! Příběh mě tak strašně bavil a měl v sobě od všeho trochu. Elle Kennedy prostě umí psát.


jana1874
11.02.2024 5 z 5

,,Vypadá to, že mi Jake Connelly právě vyhlásil válku."

Uuu, tohle bylo skvělé. Na Brennu a Jaka jsem se hrozně těšila. Po jejich setkáních v jedničce bylo jasné, že to mezi nimi úžasně jiskří a jejich příběh bude super. A bylo to tak.

Líbila se mi povaha obou hlavních hrdinů, oba dva byli sebevědomí, nebo tak aspoň působili. Věděli, co chtějí a šli si za tím. Nic si nedarovali, ale zároveň bylo vidět, jak se oboum ten druhý dostává pod kůži. Jenže ti dva by se vůbec neměli stýkat, jelikož Brenna je dcerou trenéra briarského týmu a Jake hraje za tým soupeře, je tedy jasné, že se spolu utkají v zápasech, kde půjde o postup na mistrovství a rivalita je obrovská.

Děj je trochu zahalen oblakem tajemství ohledně jednoho z hrdinů a čtenář se později dozví o co se jedná. Zároveň je tu řečeno i pár vážných témat. Dál ukázka toho, jak rychle se může něčí život změnit rovnou o 360°, z hvězdy být najednou na dně. Co všechno se může stát, když mezi lidmi zůstávají některé věci, které jsou nevyřčené a přitom by se o nich nemělo mlčet

kirstinrau
31.01.2024 5 z 5

Instagram: @kirstinrau

Túto dvojicu som si strašne užila. Jej drzosť sa mi páčila od začiatku a to aj v prvej časti, kde sa spoznala so Summer. Jej život však nebol o nič jednoduchší a ja som si naozaj pri záverečných scénach poplakala s ňou. Opäť tu nájdete aj vážnejšie témy ako drogovú závislosť. Povedala by som aj viac, ale nechcem prezrádzať všetky tajomstvá. Len jedno poviem a to, že ja by som takého bývalého odstrihla dávno. Kapitán Jensen bol síce tvrďák, ale napokon sa aj on dokázal emočne ukázať v inom svetle a ja som ho chápala.

Jake Connelly bol skvelý a mne sa chémia medzi nimi páčila. Aj keď bol vykreslený ako arogantný kapitán Harvardu, bol rozvážny. Vedel kde sú hranice a aj keď spravil aj zlé rozhodnutia, snažil sa ich napraviť. Z jeho kamošky Hazel som nemala dobrý pocit už od začiatku, aj keď to nedopadlo až tak zle. Určite sa však aj nasmejete. O to sa postará aj Hollis. Je to fakt dilino. Ale také rozkošné dilino.

gattousti
23.01.2024

Tahle kniha se mi z cele serie libila nejvic. Od zacatku trosku pruhledny pribeh, ale cesta k vysnenemu konci byla trnita a dala ji zabrat. Moc rada tuto autorku ctu.

Books_by_Dee
13.12.2023 5 z 5

Tak tohle bylo úžasný a já si čtení neskutečně užila. Brenna mě sedla hned v prvním díle série (víc jak Summer) a tu chemii mezi ní a Jakem jsem cítila hned při jejich prvním setkání.

Brenna je dcerou trenéra hokejistů Briarské univerzity a Jake hraje hokej za jejich největšího soupeře za Harvard. Brenna ho nesnáší a je si jistá, že by se Jake ani nedotkla. Sní o práci ve sportovním televizním studiu, jehož šéf je však Jakeův velký fanoušek a tak jej Brenna požádá o jedno falšené rande, kde budou před šéfem předstírat, že spolu chodí. Jake souhlasí, ale za jedno falešné rande chce jedno pravé.

Brenna je holka podle mého gusta. Ono obecně jsou holky v knížkách Elle Kennedy silné holky, které se nebojí říct, co si myslí. Brenna je však jejich královnou. Jde si za svým přes mrtvoly.

Já ty předstíraný vztahy prostě miluju a tenhle byl skvěle naspaný. Zase bylo v knížce dostatek hokeje, nějaké zápasy a tréninky. Nebylo jen zmíněno, že je hokejista.

Obzvlášť v téhle knížce miluju scénu u Brenny v pokoji, kam za ní po okapu vyleze Jake (myslím celou tu scénu i s tou erotikou) a pak tu jak za ním jde na trénink na Havard a jsou spolu v promítací místnosti.

Bylo to vtipné, jak jsme u Elle zvyklé, ale zároveň byl tento díl protkán tajemstvím Brenny minulosti. Při objasnění situace jsem byla celkem zaskočená, avšak jsem byla ráda za společnou scénu s jejím otcem, kdy si vše vyříkali.

petraj30
20.11.2023 4 z 5

První díl se mi líbil o maličko víc, ale tenhle rozhodně špatný nebyl. Několikrát jsem se musela smát i nahlas. Dialogy byly skvělé, jen to bylo místy zdlouhavé. Těším se na další díl.
I když příběhy jsou určeny především pro puberťáky, mně se moc líbí.

Butterfly340
05.11.2023 4 z 5

Přiznávám, že mě druhý díl nebavil tolik jako ten první. Navzdory tomu, že Brenna i Jake mi jako postavy sedli. Problém byl, že jsem mezi nimi necítila takovou chemii. Většinu knihy to mezi nima bylo jen o fyzické přitažlivosti, až ke konci se to zlomilo. Z tohoto důvodu ubírám hvězdu.

Nicméně, příběh mě bavil. Člověk se začte už na první stránce a autorka v tempu pokračuje celou knihu.
To, co jsem pozitivně hodnotila u Lovu, můžu zopakovat i nyní. Je to vtipné, někdy jsem při čtení doslova vyprskla smíchy, protože ty slovní výměny byly fakt neskutečný :D Ale je tam i nějaký přesah v podobě Brennina "tajemství", ale i snahy získat vysněnou stáž u HockeyNetu. (Kdybych mohla, tak Edu Mulderovi jednu vrazím xd)
Postavy byly úžasné. Brenna je drsňačka, která by se ale pro své kamarády rozkrájela. A ke všemu miluje hokej. Takovou holku bych chtěla poznat xd A Connelly... Myslím, že kluka jako on by chtěla každá.

Co mě při čtení iritovalo, ale co není vina autorky, je překlad názvů hokejových týmů. Jako proč? Jsou to názvy a ty se prostě nepřekládají. Nedělá se to. Ještě když je ta terminologie zažitá... Navíc si připočtěme, že ne všechny ty překlady zní kdovíjak. Jo, takový Bruins ještě jdou. Medvědi, beru. Ale třeba Oilers, o kterých se tam hojně mluvilo, v překladu tedy Olejáři, mi zní jako jazykolam. A chudáci Nashville Predators. V češtině Predátoři. To nezní jak hokejový klub, ale jak účinkující V síti.

Každopádně, těším se na další díl!

Senza Jenka
05.09.2023 3 z 5

Začíná to trochu jako souboj dvou vůlí. Nejdřív se snaží vydrbat on s ní a dostane přes prsty - ta scéna v baru byla velmi povedená. Pak ona využije (zneužije) jeho jméno při svém přijímacím pohovoru na stáž. Na férovku mu to, ale přizná a požádá ho o pomoc. A tak vznikne jejich dohoda. Postupně zjišťují, že ona není taková drsňačka, jak se chová a on není až tak namachrovaná hvězda draftu, jak vypadá.

Lucie.285
05.09.2023 5 z 5

Elle Kennedy je pro mě sázka na jistotu. Opět neuvěřitelně čtivé. Tentokrát je děj o dceři trenéra Brenně a kapitánovi konkurenčního týmu Jakeovi. Brenna působí jako drsňačka, která má všechno na háku, ale co když opak je pravdou? Jake klasický sympaťák, kterého si člověk musí zamilovat. Jen musím říct, že až teď mi došlo, že v každé Elle knize každý spí s každým, možná to mi zde trochu vadilo, ale jinak opět perfektní romantický děj protkaný i erotickými scénami. Chemie mezi hlavními hrdiny opět na jedničku.

Ála1968
23.08.2023 5 z 5

Tak tohle bylo opravdu skvělé.O moc lepší než první díl.

Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Tuto knihu jsem začala milovat hned od začátku, stejně, jako její hlavní postavy.... jsem nadšená, že kniha mi tu lásku dokázala udržet až do konce. Fakt SUPER!

michaela5515
05.06.2023 5 z 5

Jake Conelly je nepřítel. Ale zatraceně sladkej. Není divu, že mu Brenna podlehla. Příběh je svižný, vtipný a hodně čtivý.

Boby17
23.03.2023 4 z 5

Knížku jsem si vybral pro splnění 7. úkolu ČV 2023. Musím předeslat, že rozhodně nejsem cílovou skupinou čtenářů. Vše se točí kolem hokeje, ale pro přiblížení tématu zakázané lásky použiju naše fotbalové reálie: kapitán Baníku si začne s dcerou trenéra Sparty. Tož tak nějak. Všechno má svůj vývoj a jak to dopadlo, to si přečtěte sami. Tři hvězdy se mi (vzhledem k žánru) zdají ve výsledku málo, tak nakonec hodnotím za čtyři.

Michelleee
28.01.2023 5 z 5

Brenna a Jake Connelly a jejich zakázaná láska. Dvě různé školy, dva různé hokejové týmy a Brenna je dokonce dcera trenéra Briaru. Moc se mi to líbilo. Slečna s rudou pusou mi je opravdu sympatická, mnohem lepší než díl první.

zp87
19.01.2023 4 z 5

Pořád skvělá Elle, opět skvělý příběh, a samozřejmě skvělý Jakie. Jen zkrátka Off-campus byl o chlup lepší.
Tak nějak mám potřebu tento díl odlišit od těch, ze kterých jsem byla víc hotová (výše zmíněná série, Hodnej kluk, i On a My mě asi strhly víc).
A mně teda Brenna nesedla na 100%. Je to věc vkusu jak komu sednou postavy (např. na základě podobnosti se sebou samým/s tím, jaké povahové rysy jsou nám sympatické, kdo nám naopak připomíná neoblíbenou kolegyni...) A to jediné asi ubírá v mém pohledu tomuto dílu asi půl bodu. A taky mám pocit, že se tady trochu šetřilo na erotice... Nebo jsem možná už rozmlsaná.
První díl této série (o Summer) mi také přišel zábavnější, vtipnější i erotičtější. A Fitz mě taky bral víc než Connely... Fitz měl zkrátka takovou auru sexy tiché a rozvážné síly a sebevědomí. Connely je víc frajírek.
V předešlém díle se taky setkáváme a Deanem a lehce s kluky z Off-Campus, tady už jen velmi vzdáleně. Mám ráda setkávání s postavami, které znám z předešlých dílů a sledování jejich vzájemného štěstí.
A jen taková zmínka na závěr - trochu mě Elle štve tím, jak pořád zdůrazňuje, že Fitz má potetované paže (my víme, jakože fakt jo, fantazie mnoha čtenářkám jede při čtení těchto knih na plné obrátky), Brenna má na rtech rudou rtěnku, protože je to jako její brnění, dodává jí to sebevědomí (ano Elle, opakuješ se už po sedmé...) Elle knihy mám přečtené vždy během 1- 3 dní (asi jako každý, protože to prostě musíte číst), takže nepotřebuju každých 40 stran opakování určitých faktů. A myslím že to nikdo... Toto nejsou právě knížky pro seniory s výpadky paměti...
Ale tak je to Elle Kennedy, takže fajn, odpouští se.
Pořád je boží.

Miška935
25.12.2022 5 z 5

Hokej miluji a i tento díl byl naprosto famózní. Daleko lepší, než první díl

Misshell1
30.10.2022 5 z 5

Miluji hokej, takže tohle se čte s radostí. Brennu si z prvního dílu představují jako drsňačku, ale přece jen jakmile se s postavou seznámíte, tak má svá tajemství. A Jake? No prostě úplný playboy miláček s rozumem v hrsti.

Zuzana215
23.10.2022 5 z 5

Bí neboli Brenna Jensenová, dcera trenéra Briaru, drsňačka s rudou rtěnkou...na druhé straně Jake Connely, rival z Harvardu..zakázané přátelství, vášeň i láska...MOŽNÁ..
Další z nejoblíbenějších dílů!

Terka18
09.10.2022 5 z 5

Úžasný příběh, který mě chytil za srdce a nepustil až do konce. Jake byl takové hokejové zlatíčko a drsňák v jednom, že jsem si ho nemohla zamilovat. Hokej mám ráda a příběh se mi tudíž četl sám. Ráda se k němu zase za nějaký čas vrátím.