Domča153 Domča153 komentáře u knih

☰ menu

Vládci chaosu Vládci chaosu Amo Jones

Teď vážně jsem jediná kdo se v těch knihách ztrácí, neví kolikrát která bije a přijdou mu proste strašně zmatený? Přeskakuje se z místa na místo z děje do děje a já vážně kolikrát nevím co se vlastně děje - jak kdyby mi kus knihy chyběl. Knihy této autorky asi vážně nebudou pro mě.

24.04.2024


Exodus Exodus Kate Stewart

(SPOILER) "Milujeme deštivé dny, viď, zlato?"
To mi zlomilo srdce a úplně změnilo pohled na knihu. Číst bez oblíbené postavy sérii je těžké. Stále jsem doufala, že je to nějaký trik havranů ale bohužel ..to byla pravda a Dominik odešel.

Některé části knihy jsem už opravdu jen prolétla, 20 stran řeči o pocitech a 2 strany akce. Série by se podle mě vešla do 2 knih a již od začátku tam mohl být pohled i ze strany někoho jiného než Cecílie.

02.03.2024


Vysněný cíl Vysněný cíl Kate Stewart

(SPOILER) Můj problém s celou sérii je ten, že jsem byla fanoušek Dominika. Když ho autorka zabila, můj zájem o knihu byl spis už z pohledu “jak to dopadne, než cokoliv jiného.

Co bych velice ocenila kdyby i v předchozích dílech bylo alespoň pár pasáží z pohledu jiných osob než Cecilie.

Celkově hodnotím sérii kladně ale nevidím důvod se k ni v budoucnu vracet.

02.03.2024


Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Nějak se mi nedařilo dostat do děje neproběhlo tam to vtáhnuti kdy žiju s postavou.
Hayden mi jednoduše z nějakého důvodu nesedla a Chris byl fajn ale moje oblíbená postava se z nej rozhodne nestane.

Příběh mi přišel takový neucelený, rozházený.. neslaný nemastný

18.09.2023 3 z 5


Šílená posedlost Šílená posedlost Danielle Lori

Knížky jsem se trochu bála jelikož Gianna mi v prvním díle zrovna k srdci nepřirostla.
Musím ale říct, že knížka je super, příjemná oddechovka. Rozdělení na 2 části muže nejprve někoho vyděsit ale skvěle si to v knížce sedne.

03.07.2023


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Od Colleen Hoover mám přečtenou většinu jejich knih a u téhle jsem se musela ujistit, že ji napsala opravdu Colleen. Dle komentářů, jsem čekala pecku jak to Colleen umí ale upřímně jsem z knihy spíše zklamaná. Nevím proč, knížka mi přijde skoro bez děje, nedotažená. Nevýrazné postavy, toxická hlavní postava a mužská postava vlastně bez hlubšího charakteru (nic o něm celou dobu nevíme)

03.07.2023 2 z 5


Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Nebylo to špatný, mohlo to ale být mnohem lepší.

29.03.2023


Karmín Karmín Sharon Page

Přečetla jsem přesně 15% knihy a víc asi nezvládnu… nesmyslný děj.. vlastně to ani nemá děj. Autorka jen potřebovala vyplnit sex něčím jiným, tak tam dala pár náhodných scén.
Pokud jste to někdo dočetl dejte vědět jestli má cenu přežít ten začátek. Zlepší se to pak?

27.02.2023


Nezapomenutelná Nezapomenutelná J. R. Ward (p)

Jsem velice zklamaná od spisovatelky jako je Jessica Bird jsem čekala o hodně víc a ne tuhle splácanost které chybí zajímavé charaktery a pořádný děj.

V půlce knihy jsem musela překontrolovat jestli nečtu místo J. R. Ward náhodou Penelope Ward… k té by to sedělo (není myšleno zle ale takový typ knihy je proste její kategorie).

26.10.2022 1 z 5


Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Za mě na Colleen určitě podprůměr. Chápu hlubší sdělení co se depresí týče ale jinak oproti jiným jejím knihám které jsem četla slabota.. přišlo mi to spis jako příběh pro náctileté, snažilo se tam narvat kde co: gay bratr, obtěžování sourozencem v dětství, smrt partnera, nevěra, nefungující matka atd .. za mě bych takový příběh čekala od začínající autorky né od kapacity jako je Colleen..
Trochu to působí jako kdyby si řekla ze už musí něco rychle vydat dala tam klasicky nějaké hlubší něco (deprese a jejich možné projevy a ze jsou “v pořádku” a ze vždy každá mince má dvě strany) a konec..

08.10.2022 1 z 5


Dej šanci mně Dej šanci mně Whitney G. (p)

Mě upřímně Penelopa moc nesedla. Bez svého nejlepšího kamaráda se pomalu nebyla schopná ani obléct ale jakmile měla partnera hned ho odkopla, rušila mu schůzky ale hned co ji neodepisoval se mohla zbláznit….

Docela jsem čekala ze se bude jednat o sérii a že další díl bude o Trevisovi a Tatiane?

06.10.2022


Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Kdyby autorka šetřila na věčném popisováni toho jak je Aiden obrovský a raději víc do hloubky rozvedla vztahy hrdinů s jejich “rodinou” popřípadě tam dala nějakou zajímavou zápletku, více nám představila Aidna a jeho vztahy nevztahy s týmem apod.
Aiden za mě navíc působí jako člověk co má nízké IQ jak nechápe většinu věci - asi to má evokovat že je jen tak namyšlený/cílevědomí na mě to ale proste působí jakože je to “hloupý sportovec” alespoň na začátku knihy.
Příběh alá musíme se kvůli něčemu vzít ale nakonec se fakt zamilujeme je již docela známí… tenhle vypadal nadějně na začátku silná hrdinka která měla vtipné chvilky ..bohužel se z ni stala klasická potrebuju muže jinak nepřežiju snídani holka..
Přijde mi škoda ze se víc nerozvíjel příběh Diany myslím ze by bylo zajímavé dát ji dohromady se Zacem..

05.09.2022 3 z 5


Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Tak tohle byla oproti sérii začít znovu opravdu slabá série … vlastně i proti jiným seriím jiných autorů. Vše furt dokola, hrozně roztahaný příběh kterému by stačila jedna knížka a pak by to mohlo být dobrý. Některé části jsem musela přeskakovat… do jedné knížky slušný příběh ale tohle bylo špatný.

07.07.2022


Dalších 365 dní Dalších 365 dní Blanka Lipińska

(SPOILER) Za mě nejlepší díl série.
Povaha Massima je jasná už od prvního dílu - agrese, kontrola. Je vidět ze je tam něco hodně špatně. Z Nacha udělala zase autora až moc cukrovkou vatu. Laura je 70% času pod parou…
Takže agresivní Massima, cukrový Nacho a opilá Laura = děj knihy.
Knížka je hodně mimo realitu. Na druhou stranu to byli i předchozí díly.
Mám raději delší epilog než jaký proběhl v této knížce. V závěru se dozvíme ze je Massimo v rámci možností hodný a stará se o synovce… trochu mi chybí pohled z jeho strany.. ten vývoj dál, například jestli šel zase na terapii apod.
Nemyslím si ze někdo tak egoistický a posedlí kontrolou by jen tak nechal odejít svoji ženu - ještě k jinému “bossu” aby ho ztrapnila před “obchodními partnery”.
Každopádně i tak je to nejlepší díl série. Na druhou stranu je otázkou jestli to poukazuje na slabost série po které mi díl přijde dobrý nebo na určitý vývoj autorky.

04.05.2022 2 z 5


Šíleně bohatý Šíleně bohatý Kylie Scott

(SPOILER) Za mě zklamání. Knížku jsem přečetla během večera, furt jsem čekala na pořádný zvrat a ono nic.
Charakter postav mě nijak nezaujal. Co říct, Back se ukázal jako docela hajzlík
Upřímně jsem si myslela, že ten zvrat bude v tom, že se hlavní hrdinka dá dohromady s Ethanem. S tím jak se k ní choval a soudil mi to tam nějak sedělo…ze skončí nakonec spolu, hlavně mi Back přišel jako takový hajzlík - že ji tam chtěl tak moc kvůli něčemu (například dohoda že si musí najít ženu jinak nebude dědictví). Což tak ale nakonec není.

27.04.2022 1 z 5


Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

(SPOILER) Knížku je složité hodnotit. Jelikož zde máme dva příběhy. Jeden má byt vedlejší a přesto zasahovat do hlavního, avšak ten vedlejší a to Rosie a Dean ve mě nechali víc emocí než Luna a Knight.
Tento díl je pro čtenáře Hříšníků, nebo alespoň pro mě, bolestivý a smutný.
Dean byl má oblíbená postava, zbožňovala jsem jeho pošťuchování s Rosei jejich chemii. A v tomto díle o Rosei přijdeme. Tato událost na sebe strhne veškerou pozornost z tohoto dílu. Luna a Knight nebyli špatní. Jen mě tolik nezaujali.
To že by měl byt Dean s Dixie se mi nějak zvlášť nezamlouvá a to že Rosie byla vyškrtnuta z pořadníku na plíce ? Pardon ale s tím jak jsou hrdinové v knize bohatí, jakého známe z předchozích dílů Viciouse …to mi neříkejte ze by nezvládl někde koupit/sehnat plíce ? Rozumím, autorka dala Rosie víc let než je s tímhle onemocněním běžné. Ale mohla vymyslet lepší alternativu - třeba ze se plíce neuchytila..z dílu jsem jednoduše rozpolcená a smutná.
Přála bych si aby se autorka vrátila ke psaní v kombinaci dospívání/dospělost.

17.04.2022


Hříšná noc Hříšná noc Elle Kennedy

Já to snad ani nezvládnu dočíst. Jsem přesně v půlce knihy a musím se do dalších stran nutit.
Hrozně jsem se těšila na další “nabušenou” sérii od Elle a přišlo bohužel zklamání.

02.03.2022


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Knížka sama o sobě není nějak špatná , Tristan byl skvělý ale Claire mi chvilkami už lezla na nervy.

07.12.2021 3 z 5


Zběsilost krve Zběsilost krve J. R. Ward (p)

Jsem jediná koho Romina zajímá víc do hloubky ? O co s ní přesně šlo/co na sebe prozradila ?

Knížka mi přijde taková trochu osekaná. Jak kdyby toho bylo hrozně moc co říct a nebyl prostor. Z ničeho nic postavy v jednom místě skončili a objevili se jinde… bez jakéhokoliv přechodu.. skončila debata a bum jsou jinde a jde uz o jiný děj. Nebo s někým mluvili a ten rozhovor v knížce vůbec nebyl pouze byla pak zmínka že si promluvili a cca o co šlo…

Knížka je jako vždy dobrá jen mi to přijde trochu nedotažené v některých místech.

27.11.2021


Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Myslela jsem si že to bude podobné jako kniha Visious.. na začátku dětské hašteření a následný přesun do dospělého světa. To se bohužel nastalo. Neříkám že kniha byla špatná, tyhle americké války ze střední mě ale bohužel moc neberou - bylo to na můj vkus až přehnané a hlubší smysl to ztratilo někde v polovině.
Dále mi tam chybělo zapojení starých hrdinů - Vic, Dean ale hlavně jejich poloviček (chápu ale ze si to asi autorka nechává do knih o jejich potomstvu). Uvidíme co přinesou další knihy z této série.

21.09.2021 3 z 5