Vládci chaosu

Vládci chaosu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518003/bmid_vladci-chaosu-2QJ-518003.jpg 4 98 18

Půlnoční běsnění série

< 4. díl

Lidé ze strachu jeho jméno šeptali. Já jsem ho křičela nahlas, když byl mezi mými stehny. Cartier byla esem v rukávu a oni s ní sehráli tu největší hru ze všech. S elegancí ji vymodelovali z popela temnoty. Znuděnou princeznu Půlnočního běsnění zapojili do tajného projektu a trénovali ji na post nejvyšší. V boji, sexu, intrikách. Pro Bratrstvo z Kizniče však Cartier není víc než rozmazlený spratek, který vždycky dosáhne svého. Je pro nich sestrou, o kterou nežádali, ale nakonec ji potřebovali. Zejména on. Milovat Keatona Cicera není nic snadného. Sídlí v něm démoni, které je těžké přijmout. Celé roky ji bratři chránili a domnívali se, že je v bezpečí, jenže byli oklamáni. Všechno, co si myslí, že vědí, brzy shoří na popel. Cartier chránit nepotřebuje, oni však ano.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

In Chaos We Regin , 2022


více info...

Přidat komentář

Domča153
24.04.2024

Teď vážně jsem jediná kdo se v těch knihách ztrácí, neví kolikrát která bije a přijdou mu proste strašně zmatený? Přeskakuje se z místa na místo z děje do děje a já vážně kolikrát nevím co se vlastně děje - jak kdyby mi kus knihy chyběl. Knihy této autorky asi vážně nebudou pro mě.

VeBruLove
18.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Uff je 23:33 a já dočítám poslední (poslední?) díl. Asi už mi z toho všeho solidně hrabe, protože já to fakt nechápala. Všechny předešlé tři díly měly jasné zápletky, jasné postavy atd. Ale tady?

Jako jo, bylo to čtivé, i když jsem spoustu řádků četla několikrát, protože jsem prostě nechápala co se děje. Určitě si milovníci dark romance, mafiánského čtení a zvráceného prostředí přijdou na své. Ostatně to jsem i já, ale asi už to bylo moc. Moc všeho, abych řekla pravdu.

Velká část Knihy pro mě byla: počkej co? O kom mluví? Kdo to je? Cože? Takže kdo je táta? Zase není mrtvá? Proč všichni vstávají ze hrobů? Aha takže ona měla pozměněné vzpomínky? Ne, oni měli a ona měla, ale zase jinak a kdo je sakra tohle?

No větší zmatek jsem za x knih co jsem přečetla neměla.

Nakonec když si připustím, že mám vlastně víc otázek než odpovědí, tak jsem to přečetla rychle a konec byl moc hezký. Ovšem další díl už asi vynechám. Za mě nejlepší trojka a vlastně doslova trojka Lillith, Kyrin a Eli. Miluju.


MAU256
18.03.2024 4 z 5

Tohle je rodina. A láska. A nenávist. A nepředstavitelné množství trpělivosti. Je to mír se špetkou chaosu, hněv a kejkle, křik a ticho. Tomu všemu chaoticky vládneme. Předvádíme před cizími lidmi šílené kousky, po úderu půlnoci se převlékáme za netvory, ale na konci noci, když se opona zatáhne a show skončí, jme to prostě my. Půlnoční běsnění.

No tak to byl tedy chaos, spojený s šílenstvím. V jednu chvíli jsem se v tom pěkně zamotala, až jsem si část musela přečíst znovu. Před autorkou smekám, protože tohle vymyslet.... Rozhodně byla celá série čtivá a musím souhlasit s komentářem "PetraLI" - to chce panáka :-) ...

DreamerX9
06.03.2024 2 z 5

Připadá mi, že si autorka do děje zapsala až příliš totožných postav a tak je díl od dílu méně originální a scény i děj se velmi opakují jen jména jiná. Autorka už se tolik nezabývá prostředím jako spíš vztahy ale ty jsou neméně totožné s předešlými.

petraLI
11.02.2024 4 z 5

Masakr! Tato série je jeden velký chaos.. Zamotané to je takovým způsobem, že to snad ani není možné. Ta pošahaná D. s prostřelenou hlavou si vesele žije? To jako fakt? Příběh je nereálný, postavy jsou tak vyšinuté, až jsem si chvilkami říkala, že to už je přes čáru. Amo nepatří zrovna mezi mé oblíbené autorky, ale tahle série byla poutavě napsaná. Nakonec proč ne?! Jdu na panáka :D

Ann98
05.02.2024 2 z 5

Amo Jones a její šílenství v každém řádku. Její styl psaní, příběh, zápletka .. Dost často se pozastavuji, jestli je to opravdu tak, jak jsem to pochopila. Je to prostě šílená jízda.
Většinou je to dost napínavé a příběh obsahuje plno překvapivých tajemství, ale tady jsem se ztrácela. Většinu věcí jsem nechápala a nedávala mi smysl. Kdo s kým a všechny ty zvraty čtyřech otců.. Možná kdybych četla všechny díly po sobě a nemusela vždy čekat na další díl a půlku informací mezitím nezapomněla, asi by to bylo lepší.
Upřímně další díl, který by měl být pravděpodobně o Dove a Kohenovi, mě nijak neláká. Ti dva mě během série nijak nezaujali.

Martinak478
21.01.2024 5 z 5

Z celé serie, tohle je nejlepší díl. Už se moc těším na závěrečnou knihu o Kohenovi. Tak jako vždy bylo v knize od Amo vše co mohlo být. Mám dost přečtených románů a na jejich knihach se mi líbí zvraty dějích a hlavne jsou dost napínavé nedaji se odhadnout co se stane na další strance, na rozdil od 70% ostatních románů Nemate někdo tip na podobnou Dark romanci? Díky

Majuš333
01.01.2024 5 z 5

'Když někoho milujete, dovolíte mu, aby se vám dal. Slibujete mu, že ho nezlomíte.'

Úprimne? Po tejto časti mám v hlave totálny magľajz, asi si z toho všetkého zopakujem EKK :)
Ľutujem, že som sa nepozrela, čo má Amo ešte za lubom, neklikla na jej stránku skôr a mylne si myslela, že 'Vládci chaosu' zakončujú 'Půlnoční běsnění' :(
Na Harley a Jokera si asi ešte dlho počkáme, keďže na gr kniha stále nie je...

'Když vyrůstáte s netvory, naučí vás, jak mezi nimi existovat.'

Jita160
10.11.2023 5 z 5

Když se mě tento díl dostal do ruky tak jsem ho ještě dlouho odkládala. Na Amo se musíte připravit a dostat se do té správné nálady. Protože její knihy jak sama popisuje jsou obcésní ,krvavé ,z násilnými scénami, vraždami ,sexuálním napadením a prvky BDSM.
Jo byl to velký chaos kde už se odkrývá spousty tajemství ,ale nová se navalují.
Keaton jeden z bratrů je vrah s zvrácenými choutky a Cartier je taková malá psychopatka.
Miluji se protože ona má ráda jeho zvrácenou mysl a doteky zabijáka a on má potřebu ju neustále ochraňovat a zároveň trestat. Jejich láska nemůže být dokonalá ,protože je propletená lží a vymýváním vzpomínek.
Její knihy buď milujete a nebo nesnášíte,každý si holt hledá to své.

keiko33
19.10.2023 5 z 5

Znovu typická Amo. Násilie, sex a samozrejme láska aj nejaké zmŕtvychvstanie sa objaví. Jediné čo mi vadí sú väčšie prestávky medzi knihami a tak trvá dlhšie kým sa zorientujem a spomeniem si na predchádzajúci dej.

katasokolov
11.10.2023 4 z 5

3,75/5*

“Když vyrůstáte s netvory, naučí vás, jak mezi nimi existovat. Nebojím se jich. A to až v nepřirozené míře.

“Tohle je rodina. A láska. A nenávist. A nepředstavitelné množství trpělivosti. Je to mír se špetkou chaosu, hněv i kejkle, křik i ticho. Tomu všemu chaoticky vládneme. Předvádíme před cizími lidmi šílené kousky, po úderu půlnoci se převlékáme za netvory, ale na konci noci, když se opona zatáhne a show skončí, jsme to prostě my. Půlnoční běsnění.

Tenhle díl mi přišel hodně zmatečný, jelikož autorka dost skákala v čase a mezi jednotlivými postavami a situacemi. Děj se prolíná s knihou minulou a dostáváme se na kobylku mnohým aspektům, jenž se dotýkají Eliho a jeho činů. Poznáme nové tváře, ale dozvíme se o nich jen pramálo a dějové linky rozhodně nejsou uzavřené. Hraní s myslí našich hrdinů je na denním pořádku a autorka si zase hraje s naší vlastní myslí. Co je pravda, a co ne ? Už si myslíte, že víte a na dalších stránkách jste vyvedeni z omylu.

Keaton je zádumčivý, striktní a smrtonosný, Cartier zase odhodlaná, krásná a tajnůstkářská.
Oba tvoří velmi zajímavý pár a jejich postelové hrátky jsou trochu jinačího rázu než u ostatních párů a jednoho tria z Půlnočního běsnění.

Kniha baví a fanoušci temných, peprných a syrových příběhů si přijdou na své. Na překombinované příběhy je Amo expert!!!!!

A doufám, že všechny nitky se rozpletou v posledním pátém díle, kde budou hrát prim náš Joker a naše Harley, protože ti dva jsou tak skvěle nečitelní a střelení.! Doufám, že jejich motivy pro konání finálního čísla se vyjasní, protože po tomhle díle dost tápu.

TerryDee
10.10.2023 4 z 5

Na tento díl jsem čekala. Měl by nám totiž zodpovědět všechny naše otázky. Ale jak to už u Amo bývá. Nikdy není nic takového, jaké bychom chtěli. Přes jedno tajemství, se dostáváme k dalšímu a tak dále. Opravdu chaos. Až jsem si říkala, zda to není moc. Ani ne, i tak si ten chaos užíváte.

Carrtier je mladší sestra Kyrina. Je všemi milována a chráněna. Nikdo by na ni neměl sáhnout. A to ani Keaton. Nicméně, jemu nic nezabrání,naby si od ní vzal všechno, počínaje jejím tělem a konče jejím srdcem. Ti dva jsou k sobě přitahováni jako dva magnety. Cítíte tam napětí, sexualitu a temnotu. Hodně temnoty. Jejich společné chvíle jsou hodně žhavé. Jako wau!

Popravdě, s touhle sérií se nechci loučit. Tuhle bandu jsem si neskutečně moc oblíbila. Bavilo mě o nich číst a prožívat jejich příběhy. Ke všemu to byl můj začátek s Amo. Z čehož se nakonec stala láska a zavislost. Zbožňuji její tvorbu. Naštěstí mi ještě zbývá dočíst pár dílů z EKK, takže aspoň můžu ještě pokračovat v téhle šílené jízdě.

Doufám, že se dočkáme dalších přeložených knih od Amo Jones . Neboť by byla velká škoda přijít o takovouhle autorku. Protože ona je královna.

"Tohle je rodina. A láska. A nenávist. A nepředstavitelné množství trpělivosti. Je to mír se špetkou chaosu, hněv i kejkle, křik i ticho. Tomu všemu chaoticky vládneme. Předvádíme před cizími lidmi šílené kousky, po úderu půlnoci se převlékáme za netvory, ale na konci noci, když se opona zatáhne a show skončí, jsme to prostě my. Půlnoční běsnění."

miloslava3256
01.10.2023 5 z 5

U nás poslední kniha Amo, uf!! vážně ona si umí pohrát s vaší myslí. Celá druhá serie co jsem četla, fakt hodně dark ... žádné sladké jednoduché zápletky, nebo děje, ale tvrdé intriky, tajemství, krev, drogy, sex ...

tady se vracíte a přemýšlíte - cožeto???- Vládci chaosu opravdu odpovídají i chaosu, ale tento styl tak nějak k autorce patří a je to nekolikátá kniha. Hlavně miluji ty zápletky a zvraty.

Pouštím se do poslední serie v CZ, ale udělala jsem jednu chybu, koukla na názvy sérii v originále, sakra já asi začnu číst v ENG

hana1039
23.09.2023 5 z 5

Nó,tak teď nevím, jestli nám nakladatelství přeloží ještě nějaké od Amo nebo už mám tuhle knížku považovat za poslední :-( i když vše směřuje k pokračování - nebo snad né ??...zmatek nad zmatek, zrady, intriky, překvápka, které tam nesmí chybět, prostě Amo si s naší myslí absolutně pohrává... já jen doufám, že její knihy se budou dál překládat !!!

anna7852
23.09.2023 5 z 5

Další dokonalá pecka. Nádhera, doufám,že bude další dil. Jako Králové se mi líbili hodně,ale Půlnoční běsnění vede na plné čáře.

Matri
18.09.2023 5 z 5

(SPOILER) "Proč se vždycky objevím zpátky u tebe?"
Otřu mu poslední stopu krve ze rtu.
" Protože i když se ocitneš v nejtemnějším okamžiku, víš, že ke mně můžeš vždycky přijít."

Čítať Amo je pre mňa vždy oriešok. Mám pocit, že niektoré knihy môžem čítať aj 3x a stále nepochopím úplne všetko. Je to miestami úplne psycho!
EKK bola pre mňa akoby len ochutnávka, a v Pulnočnim besnení autorka ukázala čo vie... je to tak zvrátené! Jej knihy jednoznačne nie sú pre každého! Aj ja si niekedy vravím, že autorka je hádam na drogách, keď dokáže dať niečo také na papier.. A to myslím samozrejme len v dobrom, lebo ja jej to naozaj žeriem!

Štvrtý diel je opäť úplne iný, ako predošlé! Tak mätúci, plný zvratov, podrazov, krvy, tajomstvo za tajomstvom, zároveň úplný maindfuck a do toho sexuálne scény, ktoré teda boli naozaj všelijaké :-o
Od knihy sa nedalo ani odtrhnúť a ja som stále musela čítať ďalej!
Ani si neviem vybrať, ktorá časť sa mi páčila najviac. Totálne vyvážená séria a ja ju vrelo odporúčam!!! Ale opakujem.. NIČ pre konzervatívnych čitateľov ;-)

A ja dúfam, že sa dočkáme aj ďalších kníh od autorky!!!

"Tohle je rodina. A láska. A nenávist. A nepředstavitelné množství trpělivosti. Je to mír se špetkou chaosu, hněv i kejkle, křik i ticho. Tomu všemu chaoticky vládneme. Předvádíme před cizími lidmi šílené kousky, po úderu půlnoci se převlékáme za netvory, ale na konci noci, když se opona zatáhne a show skončí, jsme to prostě my.
Půlnoční běsnění."

KajinaH722
14.09.2023 5 z 5

Jsem opět nadšená s další knížkou od Amo Jones. Bylo to super čtení od kterého se nedalo odtrhnout, Bylo to dost napínavé a i plno překvapivých tajemství.
Byla jsem i překvapená, že konec byl naznačen, že bude pokračování s Dove a Kohen. Snad to nebude za dlouho.

ptavichripkaa
09.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Nevím proč, ale miluju knížky od Amo Jones. Tenhle díl skvělé dotahuje celé Půlnoční běsnění. I když podle poslední věty v knize tahle jízda ještě nekončí.