Nezapomenutelná
kniha od: J. R. Ward (p)
KoupitKoupit eknihu
Krásná hraběnka Grace a její osobní strážce – mezi těmi dvěma to jiskří od první chvíle. Půvabná, v lásce zklamaná žena, jež úspěšně řídí vlastní nadaci a hospodaří se zděděnými miliony, však musí řešit mnohem více problémů, než jen přitažlivost k záhadnému, drsnému muži, jehož pravé jméno ani nezná; je tu probíhající rozvod, nesnáze s matkou, problémy ve firmě – ale v první řadě sériový vrah, který si vyhlédl Grace jako jednu ze svých budoucích obětí. V románu Jessiky Bird nechybí ani tentokrát vášeň, napětí a poutavá dějová linie; mezi bestsellery se tedy řadí plným právem....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184147/big_nezapomenutelna-w0C-184147.jpg 4.1260Nezapomenutelná 1.
Žánr:
Literatura světová, Romány, Pro ženy
Vydáno: 2014, Baronet
An Unforgettable Lady, 2004
Komentáře (44)
Kniha Nezapomenutelná

Az na detektivni zapletku me to nejak nebavilo. Erotika nic moc a ten vztah hlavnich postav mi prisel vylozene pitomy. Vim, co je to za zanr, ale od autorky se mi libili jen Kralove bourbonu a Padli andele. Takze asi se s ni rozloucim a az budu mit naladu na tento zanr, zkusim sehnat jinou autorku.

Dostala jsem všechno, co jsem od knihy tohoto žánru čekala. Obvykle bývám kritičtější (a sama autorka si to ode mě už hezky schytala), ale tahle knížka mně asi zastihla v dobrém rozmaru. Hlavní hrdina byl přesně ten typ muže, ze kterého se mi podlamují kolena, hrdinka byla sebevědomá a nezávislá a sexuální napětí mezi nimi by se dalo krájet. Příběh je od samého začátku předvídatelný, ale víte co, vůbec mi to nevadilo. Celý příběh se nese v duchu "Chcete další nášup Pretty Woman? Tady ho teda máte a bon appétit!" Autorka se v knize o Pretty Woman párkrát sama otře a mě je to sympatické. Jo, tohle jsem si užila.

Jsem velice zklamaná od spisovatelky jako je Jessica Bird jsem čekala o hodně víc a ne tuhle splácanost které chybí zajímavé charaktery a pořádný děj.
V půlce knihy jsem musela překontrolovat jestli nečtu místo J. R. Ward náhodou Penelope Ward… k té by to sedělo (není myšleno zle ale takový typ knihy je proste její kategorie).

Jen typická červená knihovna a dosti plochá. Bohužel jsem očekávala víc po tak kladném hodnocení.
John byl robot a suchar v jednom, a Grace... ani nevím jak hodnotit dědičku obrovského majetku s nosánkem kapku nahoru. Ani jeden z nich mi nebyl dost sympatický.
Podle mě se to strašně vleklo a toho napětí tam bylo opravdu pomálu. Kdyby se to zkrátilo na polovinu, možná by se to četlo lépe.

Klasická červená knihovna s předvídatelným koncem. Jen v rámci daného námětu mi tam přišlo málo akce a napětí.

Takové příběhy mám ráda z jednoho důvodu, že nemusím příliš namáhat mozek :-)) ,podezření na vraha jsem začala tušit celkem brzy, ani nemusíte být velký detektiv...jinak chápu postoj Johna, byl příliš dlouho sám a taky má pro tenhle postoj dost důvodů,a tím jsou lidé, kterým kdysi dávno jak se říká,, šlápl na kuří oko,,... ale opravdu mu vydrží takový důvod dlouho???

Zvedl hlavu a zahlédl svůj odraz, který na něj zíral ze zrcadla nad
prádelníkem. Při pohledu na svůj obličej viděl muže, jemuž se stýská po
jeho ženě. Muže, který po ní dost možná bude navždy toužit. Muže,
který udělal chybu.
Měla pravdu. Miluje ji.
Tak co ho to sakra napadlo odejít?
Ale musím ji nechat být, říkal si v duchu. Aby zůstala v bezpečí.
Hlavou mu bleskla vzpomínka, jak ho Grace nazvala zbabělcem.
Nebo chce zůstat v bezpečí jenom on?
Neni to moje prvni kniha od autorky..mam ji cim dal raději a mam pocit že jsou tam zminěni z jine serie (kralove burbonu). Jinak se mi to libilo, nejvic asi to že jsem uhodla vraha a taky Grace byla skvěla žena a ne žadna nafoukana damička a jeji osobni stražce? No kdo by ho nechtěl...

První setkání a touto autorskou a asi nebude poslední. Opravdu pěkná kniha se špetkou napětí s velkou dávkou romantiky. Moc se mi líbila.
Štítky
láska sex osobní strážce bohatství rodinné vztahy vraždy
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2014 | ![]() |