Zlomený rytíř

Zlomený rytíř https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485924/bmid_zlomeny-rytir-vUK-485924.png 4 420 78

Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná. Ale pod tím se skrývá holka, která přesně ví, co chce – a je to jeden kluk z dětství, který ji naučil nadávat ve znakové řeči. Který ji naučil se smát. Žít. Milovat. Knight Cole je všemi zbožňovaný fotbalista. Nádherný. Silný. Slavný. Prolhaný. Jenže Luna už není tím, kým bývala. Teď už nepotřebuje, aby byl jejím rytířem, jejím ochráncem. Je načase, aby si uvědomil, že ne každý rytíř musí být taky hrdina.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Broken Knight


více info...

Přidat komentář

Ewe291
12.04.2024 5 z 5

No teda to bola jazda. Nie pri vsetkych knihach placem, ale tu som plakala. Pribeh mi zo zaciatku liezol na nervy ale postupne som sa do toho dostavala a teda (nebudem nic prezradzat) autorka to vie pekne zamotat. Uz asi aj viem preco som knihu teda knihy odkladala malo to tak byt a teda bola to jazda ... Emocionalna jazda

Pája699
04.03.2024 5 z 5

Zlomený rytíř byl na můj vkus zlomený až dost a choval se jako idiot, ale druhá stránka pohledu...byl to zlatíčko :-)

Jako vážně se takto dneska získává dívčí srdce? Dělat ze sebe děvkaře, být závislý na kde čím a pak si dělat naschvály.....Docela se divím, že mám všechny zuby v pořádku....skoro celý příběh jsem jimi skřípala, jak mě ty naschvály rozčilovaly :-D

Ale je pravda, že i přesto všechno mě to nutilo číst dál a dál. Je to peckovně napsaný příběh......autorka to ani jinak neumí!

Jednu hvězdu určitě přidávám za kapitoly Rosie a Deana......tak krásný, silný, dojemný a zároveň smutný příběh, který vás dohání až k slzám.

I přesto všechno, knihu ráda doporučím .-)


Nermal
15.02.2024 4 z 5

Nejsilnější byl začátek a konec příběhu, zejména odcházení Rosie. Uprostřed jsem měl dojem, že Luna se chová nerozumně, jiná holka by Knighta dávno opustila. Ale věděla svoje a byla zamilovaná, nakonec jí to s Knightem vyšlo a nic nebylo tak, jak to zpočátku vypadalo.

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

“Co když zítřek nikdy nepřijde? Tahle věta v mojí hlavě zůstane asi navždy i když ani nevím proč mě tak zaujala, ale stalo se. Tenhle příběh miluju! Knight doslova zlomený rytíř a zlatíčko, který je celý život zamilovaný do své nejlepší kamarádky. Já ho miluju! Líbilo se mi jak autorka vytvořila pro Knighta v podstatě stejný problém jako pro jeho tátu Deana. Problémy s matkou a alkoholem. Luna tichá květinka, která si musela najít svůj vlastní hlas. Nevím co říct, na tuhle knížku jsem se tak těšila a měla v sobě všechno co jsem chtěla. Rosiinu smrt a pohřeb jsem probrečela a číst si Deanův pohled bylo teda něco, ale bez toho by to bohužel nebyl tak silný příběh.

Silvisek
28.11.2023 3 z 5

Knizka se mi docela libila, az na to ze Knight me unavoval tim jeho detinskym chovanim. Celkove ke stval jak se choval. U konce mi ukapla slza ohledne maminky Knighta. Ale konec byl super

JanickaP
11.08.2023 5 z 5

Uz nepatřím do generace středoškolaku ci vysokoškoláků, ale tohle me opravdu chytlo. Krasny a tezky příběh.

Papimami
05.08.2023 5 z 5

Kniha mě chytla hned v prvních kapitolách. Postavy se vyvíjejí a dospívají, celkové má příběh příjemný spád. Bonusem pro mě je, že je příběh uzavřený.

Dizzy3
30.06.2023 5 z 5

Wau!! Vyrazila mi dech, zejména posledních několik kapitol. A kromě emocionální horské dráhy jsem si taky pěkně poplakala.. Jedna z nejlepších od Shen..

AnnaNes
29.04.2023 2 z 5

Nedokázala jsem se dost dobře začíst..
Další knihy už od autorky pravděpodobně číst nebudu, zatím mi žádná vyloženě nesedla a jsou i lepší.

Knihožroutka23
23.04.2023 5 z 5

Tuto knihu jsem si strašně užila. Příběh Luny mě zajímal od první stránky když se objevila v knize jejího táty: Moc moc doporučuju. :)

wielka
22.04.2023 4 z 5

Priznam sa, ze Luna a Knight mi asi do tretiny knihy isli mierne na nervy, pretoze ich spravanie bolo take zvlastne - ani k sebe, ani od seba. Potom sa to zmenilo a fandila som im, fandila som tej ich spolupatricnosti, ci skor tomu, ako Knight Lunu ochranoval, aj ked bol na nu nahnevany. Joj, bolo tu vsetko. Autorka nas previedla roznymi emociami. Skoda, ze Rosie a Dean sa museli rozlucit - toto bolo pre mna asi najsilnejsie.

Mamka_cte
15.04.2023 5 z 5

Druhý díl série Hříšníci: Nová generace. Musím říct, že autorka prostě umí psát a číst toto, když uspávám malého mi neskutečně vyhovuje! Díky za e-knihy!

Neskutečně silný příběh, který je protkaný láskou, zradou, tajemstvím, smrtí, ale i plno sexu a emocí. Při čtení to byla neskutečná horská dráha emocí a ne jednou jsem brečela jako želva.

Romantická linka mezi Lunou a Knigtem byla úplná pecka. Jiskření jelo na plné obrátky. Ale to, než oba pochopili, že k sobě cítí totéž, to byla teda doba!

Líbilo se mi, jak postupem v knize Luna odhazovala svoji stydlivost a strach. Neskutečná bojovnice.

Knight byl prostě rytíř ve zbroji, připravený kdykoliv Lunu ochraňovat, ale i on měl mnoho vnitřních bojů.

Kniha nebyla jen o Luně a Knightovi, ale i o nevlastních rodičích Knighta. Rosie a Dean. Tady jsem nebrečela, ale úplně řvala!

Skvěle napsaná kniha a já se těším na další uspávání a třetí díl série!Jednoznačně doporučuji!

Wajny
11.03.2023 5 z 5

Zlomený rytíř je druhý díl série Hříšníci - Nová generace. Předchozí sérii Hříšnici, která je o jeho rodičích, jsem četla už v roce 2021 a musím se přiznat, že si ji moc nepamatuji (hlavně detaily). Mám teda velkou chuť přečíst si ji celou znova...ale kde brát ten čas?

Úžasný příběh, který byl neuvěřitelně čtivý. Byl plný lásky, sexu, bolesti, zrady, smrti i odpuštění - tolik emocí na jednom místě jsem už dlouho nezažila. Autorka se nebojí ponořit do hloubky a postavy i vás úplně emočně oddělat.

Knight rozhodně není dokonalý a skvěle ho vystihuje název knihy. Miluji na něm, jak se za každou cenu snaží ochraňovat Lunu. Líbí se mi, že i přestože jsou jeho city jsou silné, tak když s nimi začne bojovat, tak mu to vůbec nemám za zlé, protože v některých situacích jsem se mu vůbec nedivila. Luna byla milá, obětavá a hodně se mi líbí postupná změna s trochu ušlápnuté holky na silnou osobnost, která si jde za svým. Ten přerod byl skvělý. Taky se mi líbí, že oba dva mají podobný osud a právě díky tomu mají k sobě blíž.

Romantická linka byla skvělá. Mezi Lunou a Knightem to jiskřilo, ale hlavně mezi nimi byla opravdová láska a porozumění. Když teda ti dva chtěli, protože v některých situacích byla jejich komunikace na facku.

Příběh má i své mouchy. Na mě v některých situacích toho bylo opravdu moc - moc bláznivé, moc syrové, moc drama a někdy až absurdní. Ale pokud s tím do čtení jdete, tak si příběh užijete!

Doporučuji pro všechny romantické duše, který si chtějí pobrečet. A hlavně si přečtete i sérii Hříšníci, protože postavy z nich se vyskytují i tady.

Instagram: Nikmakbooks

Knihomol_ka
27.02.2023 4 z 5

Tenhle příběh mě dostal na kolena. Byla to neuvěřitelná jízda. Polovinu příběhu jsem probrečela jak to bylo emocionální pro mě.


Knight není dokonalý, ale je zlomený. Naprosto jsem ho chápala a bylo mi ho tak strašně líto.
Mile mě překvapilo jak strašně moc byl zamilovaný do Luny. Jestli si dobře vzpomínám říkal, že je do ní zamilovaný už od čtyř let.

Luna si mě získala hned. Jak pomalinku se dostávala ze své ulity. Jsem na ní pyšná kam až se dostala a co všechno pro Knighta i ostatní udělala.

To pouto mezi nimi bylo dokonalý. Tenhle příběh měl několik spádů … Nevěděla jsem čím se zabývat dřív, ale naprosto jsem tomuto propadla. Rozhodně tohle doporučuji všem.

red_marionette
18.02.2023 5 z 5

Skvěle napsáno. Po dlouhé době jsem u knihy brečela.

Michelleee
11.02.2023 5 z 5

Tak to bylo super. Mnohem víc se mi to líbilo, než předchozí díl. Stydlivá Luna, která musí používat znakovku a Knight Cole. U jeho vypravování jsem se nasmála.

avalonek
27.01.2023 5 z 5

Knihu jsem si fakt moc užila,ale většinu času jsem chtěla Knighta nakopat mezi nohy,jak přemýšlel a jak se choval.Ale jinak mi čtení uteklo jako voda a moc jsem si ho užila..

Lee7
17.01.2023 5 z 5

Pro mě byl druhý příběh velmi těžký, hodně emotivní a nic jiného jsem od nich nemohla čekat.. byl perfektní a spisovatelka ví, jak postupně naservírovat dezert a pomalu ho nechat vychutnávat.

MAU256
06.11.2022 5 z 5

Krásný příběh plný všeho - lásky, sexu, bolesti, zrady, smrti, odpuštění. Knight nebyl dokonalý, byl zlomený, chtěl Lunu tak moc ochraňovat, chtěl pro ni být vším, fandila jsem mu hned od začátku, kdy bylo jasné, že jí má nejen plnou hlavu, ale hlavně srdce. Jenže se choval úplně jinak, tak jak to ona měla vědět? Luna byla silná, milá, obětavá, se srdcem na správném místě, které bylo celé jen jeho. Jenže měla stále strach, když se choval tak, jak se choval, nebylo se čemu divit. Srdce mi krvácelo pro Deana a Rosie, přála bych jim "na věky", jenže někdy to prostě nevyjde.

"Já jsem se s Knightem nerozešla. Dali jsme si pauzu, zatímco řešil věci daleko důležitější než náš vztah. On je můj. Vždycky byl můj. Ne Poppyin. Ne tvůj, Arabello. Ničí A pokud ti to ještě nedošlo, tak ti to řeknu jasně: zničím každého, včetně tebe, kdo o něm řekne jedno křivý slovo."

Bylo to krásně čtivé, mohu jen doporučit.

Holubicka1
25.10.2022 4 z 5

U Zlomeného rytíře jsem váhala jestli ho budu číst a dlouho jsem ho odkládala. Někdo knížku miluje a někdo ne,je to emotivní jízda, která vás zničí. L.J.Shen nás nešetří a dala nám nádherný, syrový příběh bez nějaký příkras,který vám zlomí srdce ale postupně ho dá po částech dohromady.
Život není jednoduchý a člověk by si měl užívat každou vteřinu jako by byla jeho poslední.
Knight není dokonalý, má spoustu chyb,ale já ho přesto všechno miluju. Úplně mě dostal a jeho city k Luně jsou tak syrové a tak silné, že ho nutí dělat někdy bláznivé věci. Jeho věrnost k ní byla neochvějná i když se to tak nemuselo zdát. Vždy tam pro Lunu byl, stál při ní, bránil ji. Je to zlomený rytíř ,s ránami ale se srdcem na správném místě. Fandila jsem mu od začátku az do konce. Jeho bolest, utrpení ale i láska z něj byla cítit hned od začátku a člověk jen doufal aby to zvládnul.
Na Lunu jsem byla hodně zvědavá a překvapila mě. Moc jsem si ji oblíbila,je sympatická, chytrá, hodná a silná. Musela se postavit na vlastní nohy a nespoléhat se na ostatní. Překonat strach, který získala v dětství nebylo pro ji jednoduché,ale ušla dlouhou a ne zrovna jednoduchou cestu,aby mohla byt silná pro sebe a všechny které miluje
Knight a Luna mají podobný osud a díky tomu k sobě mají možná blíž než ostatní. Spojuje je pouto, které nikdo nedokáže rozbit ani oni sami. Jsou to spřízněné duše, které když jsou bez sebe tak trpí a jsou ztraceni ,jen spolu jsou tak silní, že se dokážou poprat se vším co si na ně život přichystal.
Osud Rosie a Deana mě zničil, člověk by jim přál aby spolu zestárli a odešli spolu,ale život se s nima nemazlil ,ale alespoň spolu mohli prožít nějaký čas, který si užili plnými doušky a myslím, že nepromarnili jedinou vteřinu. Nemyslím, že by se Dean pohnul dál,jen je v knížce alespoň pro mě naznačeno, že to nějak zvládnul a snaží se žít i přes ztrátu životní lásky.