veronika8887 veronika8887 komentáře u knih

☰ menu

Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Opět skvělý příběh!! Hned od první stránky mě zaujal . Přesně ten typ knihy , kterou musíte dočíst. Děj plynul a byl víc a víc napínavý. Stephen King prostě umí .

25.04.2024 5 z 5


Exorcismus Anneliese Michelové Exorcismus Anneliese Michelové Felicitas Goodman

Dobře napsaný příběh na který , by se nemělo zapomenout. Psaní antropoložkou, která měla přístup k záznamům. Na konci knihy rozbor. Ať už tomu věříte nebo ne, stojí za přečtení.

31.03.2024 5 z 5


Lesní duch Lesní duch Graham Masterton

Tajmeno, astrologie,historie .
Ze začátku trochu nudná kniha , ale po pár kapitolách mě kniha dostala . Rozuzlení a konec byl smutný Doporučuji přečíst.

29.01.2024 5 z 5


Noční směna (20 povídek) Noční směna (20 povídek) Stephen King

Tahle knížka se řadí mezi nejlepší které jsem od Pána Hororu četla. 20 povídej jedná lepší než druhá. Za mě nejlepší povídky jsou Nekuřáci, Římsa a Muž který miloval květiny. Měla jsem obavu se do téhle knihy začíst, protože Bazar zlých snů mě tolik neoslovil. Nakonec mě kniha překvapila.

21.01.2024 5 z 5


Hřbitov Hřbitov Ed Warren

Takové lehké víkendové čtení. Knížka plná příběhu, které se staly v blízkosti hřbitova. Žádné "lekačky" ani pocit mrazení v zádech. Knížka pěkná, ale ....

07.01.2024 5 z 5


Zapomenutý pokoj Zapomenutý pokoj Lincoln Child

Pěkná napínavá četba. Trochu historie, vědy a tajemná. Ke konci kniha měla rychlý spád, že jsem nemohla přestat číst dokud jsem ji nedočetla. I když jsem nečetla celou sérii vůbec to nevadilo.

04.01.2024 5 z 5


Relikviář Relikviář Lincoln Child

Opět napínavá četba. Ke konci jsem se od knihy nemohla odlepil a musela jsem ji dočíst. Určitě budu v sérii pokračovat.

29.12.2023 5 z 5


Kniha mrtvých Kniha mrtvých Lincoln Child

Skvělá kniha. Stojí za si ji přečíst.

10.11.2023 5 z 5


Blonďatá stíhačka Blonďatá stíhačka Simona Monyová (p)

Oddychové čtení. Naivní ženská postava. Ale dá se to pochopit , protože autorka se do svých knih vypisovala.

03.11.2023 4 z 5


Pekelná síra Pekelná síra Lincoln Child

Náhodou jsem na tuhle knížku narazila v knihovně a jsem za to ráda. Zajímavý děj a postavy. Četla se dobře. Nádech tajemná a cesta do Itálie mě vtáhla do děje, že jsem ji musela dočíst. 460 stran mě ze začátku odrazovalo , ale po přečtení mi to ani nepřišlo. Určitě si přečtu další ze série.

29.10.2023 5 z 5


Zloděj příběhů Zloděj příběhů Andrew Pyper

Příběh byl zajímavý , ale určité pasáže mi dělali problém. Nenadchla , ale neurazila. Chvílemi jsem nevěděla jestli ji dočíst. Knížka na jedno čtení.

11.10.2023 2 z 5


Démonolog Démonolog Andrew Pyper

Knížka mě bavila od začátku. Jednoduché čtení, které mě zatáhlo do děje. Cesta za démony,záchranu dcery i sebe sama . Četla se dobře a než jsem se nadála byla jsem na konci. Ráda si ji za nějakou dobu přečtu znova

28.09.2023 5 z 5


Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Kniha mě bavila , občas se objevili pasáže které byli dlouhé. Film mě nikdy nějak nebavil , ale po přečtení se na něj dívám jinak. Některé úryvky byli vynechané a jiné změněné. Jsem ráda , že jsem si ji přečetla. Určitě budu číst i další.

03.09.2023 4 z 5


Zpověď inkvizitora Zpověď inkvizitora Michael Weber

Historický zajímavá kniha . Je smutné co se dělo a čemu všemu lidé věřili. A ve jménu církve a donucovacích prostředků dosáhnout svého. Já mít ruce v palečnici tak se taky přiznám ke všemu. co se knihy týká, je těžká na čtení a hodně jmen v krátkém období, že mi chvílemi dělalo problém se zorientovat.

04.08.2023 2 z 5


Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Jako první jsem viděla film. Knihu číst mě ani nenapadlo. Ale pokaždé, když jsem šla do knihovny jako by mě volala , abych si ji přečetla. Děj je schodný jako ve filmu. Některé pasáže byli v knize jinak a o tom to je. Krásně napsaná, zápletka se dal vinula a já pochopila o co jde. Nejhezčí část pro mě je ta o Máří Magdaléně a symbolů ženství. Určitě se ke knížce vrátím. Líbilo se mi jak je historicky propracovaná a vtáhla mě do sebe během chvilky. Vřele doporučuji a vůbec nevadí , že jsem viděla jako první film . Jako vždy kniha v sobě skrývá tajemství, které ve filmu nejsou .

23.07.2023 5 z 5


Příběh jednoho kmene Příběh jednoho kmene Cyril Gaja

Pěkně napsaná kniha. Děj mě v táhl hned po prvních větách. Příběh mě vtahnul a pomocí fotek jsem si mohla představovat jak to asi bylo. A když přišel konec bylo mi to líto, ale byla jsem ráda jak dopadl. Vřele doporučuji. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na bílé písmo na černém podkladu , ale za denního světla se četlo dobře.

09.07.2023 5 z 5


Divné počasí Divné počasí Joe Hill (p)

Moje první kniha od Joa Hilla a docela mě bavila. 4 různé povídky , které mě vtáhly do děje.

19.06.2023 5 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Knížku jsem začla číst z pohledu Jáchyma , začátek byl drsný , ale nakonec se to nějak rozjelo po čase mě popravdě začal štvát a přemýšlela jsem jestli ho dočtu nebo ne . Nakonec jsem to přečetla na doporučení. Z pohledu Veroniky byl dej lepší a i když jsem už věděla jak to bude. Takové oddechové čtení.

17.02.2022 4 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Moje první knížka Patrika Hartla. Musím říct , že jsem si ji půjčila na základě doporučení a jsem ráda , že nakonec nezklamala. Začátek knihy mě bavil a živé jsem si představovala hlavní hrdiny jak překonávají krizi středního věku. Oddechové čtení , určitě si přečtu i něco dalšího.

12.12.2021 5 z 5


Okno s dívkou a ptáčkem Okno s dívkou a ptáčkem Dagmar Digma Čechová

Po přečtení předchozí knih , jsem se nemohla dočkat , až ji začnu číst. Opět chytlavé . Děj který začal pozvolna a postupně se rozvíjel. Cesta Reného mě hodně bavila a živě jsem viděla jak sedí v londýnské restaurací a dostává se postupně tam kam chtěl. Radost se prolíná se smutkem a šok z rozuzlení!! Přečteno během jednoho dne

11.11.2021 5 z 5