Andělé a démoni přehled
Robert Langdon série
1. díl >
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu hardvardského symbologa Roberta Langdona, který se pak znovu objevuje ve světovém bestselleru Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy, k jejímuž objasnění může přispět díky své znalosti v oboru kódů a šifrování a dějin tajných společností. ISBN 978-80-7203-787-2 (dotisk 2007)... celý text
Originální název: Angels & Demons, 2000
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha je naplněná napětím a čtivostí. Hlavní postava, Robert Langdon, se vyznačuje výjimečnou inteligencí a pamětí, což mu umožňuje řešit složité situace. Autor Dan Brown umně kombinuje konspirační teorie s historickými prvky, což čtenáře vtahuje do děje. I při opakovaném čtení si příběh zachovává svou atraktivitu a schopnost překvapovat. Vzrušující zápletka a detailní popis prostředí Vatikánu dodávají knize na zajímavosti a hloubce. Čtenáři se mohou těšit na akční jízdu plnou zvratů a napětí, která je provede fascinujícím světem historie a víry. Více v komentářích.
Komu by se kniha Andělé a démoni mohla líbit?
- Fanoušci napínavých příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi konspirace a tajemství
- Milovníci historických románů
- Ti, kdo ocení detailní popisy míst
- Čtenáři, kteří hledají akční a dobrodružné příběhy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělé a démoni. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 612 komentářůSouvisející novinky - Andělé a démoni (1)
Sama mezi muži, Taková jsem teď a další knižní novinky (37. týden)
07.09.2025
„A celou dobu stále hlásáte, že církev je zaostalá. Kdo je ale zaostalejší? Člověk, který nedovede vědecky definovat blesk, nebo ten, který nerespektuje jeho ničivou moc? - Camerlengo Carlo Ventresca“
„„Věda mi říká, že Bůh musí existovat. Můj mozek mi říká, že Bohu nikdy neporozumím. A srdce mi říká, že k tomu nejsem povolána.“ - Vittoria Vetra“
všech 4 citátů najdete u autoraKniha Andělé a démoni v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 69x |
| v Přečtených | 10 134x |
| ve Čtenářské výzvě | 374x |
| v Doporučených | 601x |
| v Mé knihovně | 2 241x |
| v Chystám se číst | 894x |
| v Chci si koupit | 191x |
| v dalších seznamech | 27x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy zfilmováno americká literatura Řím thrillery katolická církev věda a víra Vatikán Ilumináti Evropská org. pro jaderný výzkum CERN americké rományDan Brown také napsal(a)
| 2018 | Počátek |
| 2013 | Inferno |
| 2010 | Ztracený symbol |
| 2025 | Tajemství všech tajemství |
| 2008 | Anatomie lži |

73 %
87 %

"Jsme zničený, šílený živočišný druh, který kráčí cestou zkázy."
Moje první kniha od autora a byla jsem překvapená, jak rychle ubíhá. Moc mě to bavilo a těším se na další díl.