Blonďatá stíhačka

Simona Monyová (p)

přehled

Víte, že i hodné holky mají rády sex? Že chlapů, kteří by stáli za hřích, je jako much, ale jen stěží lze najít takového, kvůli kterému má smysl se vdát ? A že když už ho najdete, stoprocentně bude v ložnici hlasitě chrápat, a usínat mnohem dříve než Vy? Přečtením knihy Blonďatá stíhačka výrazně snížíte riziko přehmatu při výběru životního partnera! Všichni nevhodní muži totiž prošli právě jejím životem …... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří ji považují za slabší dílo autorky, s nevýraznou hlavní postavou. Jiní oceňují humor a oddechový styl, i když se objevují i kritiky na stereotypy. Celkově se zdá, že příběh nenabízí nic výjimečného, ale pro někoho může být příjemnou relaxací. Zklamání se objevuje u těch, kteří očekávali více. Více v komentářích.

Komu by se kniha Blonďatá stíhačka mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechové příběhy
  • Milovníci humoru a nadsázky
  • Fanoušci autorky, kteří znají její předchozí díla
  • Ti, kteří mají rádi příběhy o vztazích

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Blonďatá stíhačka. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Víla
08.03.2025

Někdy psala napínavě, tohle však tu šťávu docela postrádalo a už to byl jenom brak.

všech 81 komentářů

Související novinky - Blonďatá stíhačka (0)

Měla bys jít k psychiatrovi, ty krávo! plivl mi štiplavá slova do obličeje langur a suše dodal, že si Irenu hodlá vzít, tak až je laskavě nechám na pokoji. Odešli zavěšeni do sebe, sen se rozplynul. Být krávou v Československé socialistické republice bylo přece jen poněkud silné kafe. Tolik jsem toužila být aspoň krávou v Indii! Posvátnou krávou, která je ctěna a zbožňována. Až o mnoho let později jsem si doplnila příslušné informace. Uctívání v Indii je synonymum pro volnost. U nás připínáme čtyřnohým miláčkům vodítka, nutíme je spát s námi v posteli a krmíme je zbytky ze stolu. Mnohdy se tak chováme i k jejich lidskému ekvivalentu. Miláček jako miláček. Šup s ním na vodítko, přivázat ho ke svému tělu jako k telegrafnímu sloupu, a nesvobodu přejmenovat na lásku. Tehdy jsem si vzala z indické kultury ale jiný, neméně důležitý, příklad: Zahalené ženy. Indická žena ukazuje jen to, čo ji dokáže s mužem navěky spojovat: Úsměv a oči. Tělo, jehož podoba je dočasná, umně zakrývá do dlouhých sárí. Indka ví, že na pěkné telo lapit lze, udržet však nikoliv. Indka ví, že tajemství probouzí fantazii, že vzácnost probouzí touhu.

Kniha Blonďatá stíhačka v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně182x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Simona Ingrová také napsal(a)

Simona Monyová (p)
česká, 1967 - 2011
2011  77%Srdceboly
2003  82%Tchyně a uzený...
2006  76%Sebemilenec
2005  81%Krotitelka snů
2004  77%Ženu ani květinou...