Teressa Teressa komentáře u knih

☰ menu

Střípky hvězd Střípky hvězd Tereza Janišová

Osobitý styl autorčina psaní opět nezklamal. Erilian má v sobě něco, co v zahraničních knihách nenajdete.

25.05.2014 5 z 5


Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

Tento díl mě opět okouzlil, myslím, že je snad ještě lepší, než je první díl. A i ten jsem bez váhání ohodnotila pěti hvězdičkami!

25.05.2014 5 z 5


Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Tato kniha splňuje všechny parametry nezapomenutelného čtení: napětí, čtivost, sympatické postavy i skvělý příběh!

25.05.2014 5 z 5


Wicca Wicca Cate Tiernan (p)

Ačkoliv jsem na knihu četla převážně negativní recenze, musím s nimi nesouhlasit. Věřte mi, že už jsem nějaké ty knihy přečetla, a Wicca patří k těm nejlepším! Skvělý nápad, úžasný příběh a dokonalé zpracování - přesně to je pro mě Wicca. Na další díly se neskutečně těším a všem knihu doporučuji!

01.05.2014


Večeře s vampýrem Večeře s vampýrem Abigail Gibbs

Patrně jsem tu jediná, ale mě tato kniha velice zklamala. Celou dobu jsem čekala, kdy se konečně začne něco dít, a ono nic....Chování postav mi připadalo nepřirozené a až přehnaně "drsňácké", někdy to hraničilo až s trapností. Podle mého názoru se tato kniha nepovedla, dokonce si troufám tvrdit, že je to děsný brak, za který se nevyplácí dávat peníze.

12.04.2014


Cinder Cinder Marissa Meyer

Od samotného začátku mi bylo jasné, kdo vlastně Cinder ve skutečnosti je, myslím, že to muselo dojít i čtyřletému dítěti. Co se týče dějě, abych řekla pravdu, nic úžasného. Další díl si nekoupím.

12.04.2014


Ptačí zpěv Ptačí zpěv Meagan Spooner

Nepovedená slátanina! Autorka si nejspíš myslela, že napsala další skvělou knihu typu Divergence a Hunger games, to se však spletla. Kniha je nudná, nezajímavá a ....zvláštní, ale rozhodně ne v dobrém slova smyslu. Mám zní divný pocit.

29.03.2014


Outsider Outsider Kristina Čechová

Opravdu skvělá knížka, překvapila mě! Jen nechápu, proč téměř všichni mladí čeští autoři dávají svým postavám zahraniční jména. Nevím, proč je teď nenávist k naší vlasti tak moderní a všichni si myslí, že čím víc američtější, tím lepší, každopádně tohle se mi prostě nelíbilo. Jinak ale výtky nemám, protože to byla úžasná kniha!

16.03.2014


Město ze skla Město ze skla Cassandra Clare (p)

Tato kniha si zaslouží potlesk ve stoje!

02.01.2014


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Nejlepší young-adults série vůbec! Vztah mezi Jacem a Clary je nádherný a já věřím, že se to celé nějak vysvětlí a oni budou spolu. Ostatní young-adults série jsou většinou založeny na řešení milostných vztahů dospívajících a fantasy nebo kterýkoli jiný příběh odsouvají do pozadí. Tady je to jiné, promyšlenější. Není to jeden příběh roztahaný do více dílů, jak velí dnešní trend kvůli penězům, ale více úžasných a dechberoucích příběhů v jednom.

02.01.2014


Za zrcadlem Za zrcadlem Alina Bronsky

Moc pěkná knížka. Vtáhne vás do děje a přitom se moc hezky čte. Rozhodně patří mezi nejlepší (není-li vůbec nejlepší) knihy slovanských autorů. S chutí si přečtu druhý díl!

02.01.2014


Příběh draků Příběh draků Rachel Hartman

Abych pravdu řekla, kniha mě zklamala. V příběhu se nevyskytovala téměř žádná akce a často jsem nechápala, o co vlastně postavám jde. Navíc mi vadilo chladné chování, který navzájem projevovaly hlavně členové Serafíniny rodiny. Ještě ke všemu ve mně autorka vzbudila pocit, že Serafína a všichni míšenci jsou zakrnělé zrůdičky, což mě sice mrzelo, ale nemohla jsem si pomoct. Ale abych jen nekritizovala-musím uznat, že svět, který Rachel Hartmanová vytvořila, byl vskutku kouzelný a světlé stránky pro mě znamenala také královská rodina.

02.01.2014 1 z 5


Nekonečnost Nekonečnost Rachel Ward

Super, úžasné, skvělé, ohromující! Tato série je prostě bezvadná.

06.08.2013


Chaos Chaos Rachel Ward

Skvělá a naprosto úchvatná knížka! Celá tato série se velice povedla, bravo!

06.08.2013 5 z 5


Na útěku Na útěku Rachel Ward

Tato kniha byla naprosto skvělá! Neskutečně mě bavila.

06.08.2013


Drakie Drakie Sophie Jordan

Tato kniha sice není úplně nejlepší počin, co jsem kdy četla, ale ujde. Každopádně si ji přečtěte, protože další díly jsou boží!!!!

15.07.2013


Útěk Útěk Sophie Jordan

Skvělá kniha, lepší než první díl. Doporučuji!!!!

15.07.2013


Oheň Oheň Angie Sage

Knihu jsem už dočetla. Oheň je velkolepé a úchvatné završení celé této kouzelné série! Úžasná kniha. Vřele doporučuji!!!!

03.07.2013 5 z 5


Návrat z temnoty Návrat z temnoty Liz Coley

Skvělá knížka s překvapivým koncem.

21.06.2013


Darke Darke Angie Sage

Nejlepší díl! Jsem nadšená!

21.06.2013