Sss708

Tak jsem se dostala až na konec a v závěru musím říct, že jsem spokojená.Celou sérii jsem přečetla za pár dní.Bylo tam hodně akce, tajemství,lásky,přátelství.Erotické scény mě nezaujaly,tak jsem je přeskakovala.Ayla se posunula z vyvržence na super hrdinku,ale tak nějak jsem jí to přála .

Kniha se mi četla dobře, je to trochu předvídatelné,ale našly se věci,co mě zaskočily.Erotické scény mi přišly přitažené za vlasy,ať už jen z důvodu nezkušenosti hlavní postavy i nevkusnosti.

Celá série byla originální, taková pohádková ,velmi čtivá, trochu moc zamotaná. A myslím, že by si zasloužila ještě aspoň nějaký doplňkový díl.

Možná je to trochu předvídatelné, fantasy to taky moc není. Ale mě se to moc líbilo. Kniha je čtivá,plná akce, napětí.Romantici si příjdou taky na své. Už se těším na druhý díl.

Bylo to zajímavé, pohádkové, místy smutné i poučné. Hlavně v tom, jak stačí jeden člověk, jedno špatné slovo a lidé se obrátí i proti tomu, koho znají celý život.

Chápu, že některé může začátek knihy odradit,ale je to jen pár ,,zvláštních" stránek. Já jsem si seznamování s Auren a její zlatou klecí užila. Kniha je čtivá,zajímavá,ke konci přibývá více akce i napětí.

Mě se to líbilo, bylo to čtivé, tajuplné. Místy strašidelné, ale nic dramatického. Jen těch otázek na konci zůstalo ještě dost.

Po prvním dílu,který mě sice nadchnul,ale díky jeho konci jsem měla pocit , že kniha bude předvídatelná.Ze začátku snad,ale poté mě opět chytla a já si čtení užila.Je tu spoustu zvratů, tajemství,hned jdu na další díl.

Kniha mě chytla hned od začátku,ani u jedné stránky jsem se nenudila.
Jen ten konec,ten mě doopravdy zaskočil,nebyl v knize málem ani náznak a pak toto...
Celkově se mi kniha velmi líbila.

Moc se mi do knihy že začátku nechtělo.I když mám přečtenou sérii hříšného království,která se mi líbila.Ale jsem ráda, že jsem se do toho nakonec pustila.Invidův a Camillin příběh je plný tajemství,závisti a erotických scén,ty jsem trochu přeskakovala.Další díly si ráda přečtu.

Pro mě to byl nejslabší díl série,chvílemi se to táhlo. Výsledný vztah, i když jsem jim od začátku fandila,mi přišel málo uvěřitelný,přeslazený. Celkově hodnotím sérii kladně a doporučuji pro náctileté,pro které jsou i knihy určeny.

Kniha se mi moc líbila,jen ten konec,nebo spíš rozuzlení příběhu mi přišlo zvláštní,možná trochu uspěchané.

Bylo to úžasné čtení.Chvíli mi trvalo se opět sžít s příběhem a možná za to mohlo prvotní chování Ilan,ale pak už jsem jen nadšeně otáčela stránky.Mrzí mě,že jsem sérii neobjevila až za pár měsíců,nebylo by pak čekání na další díl tak dlouhé...
Smekám před paní Stehlíkovou za její skvělou tvorbu.

Z této série jsem nadšená!Skvěle se to četlo,děj byl napínavý a rychle ubíhal,hlavní hrdinové sympatičtí.Nejvíce mne bavila první a druhá kniha.Poslední kniha mi přišla uspěchaná,se spoustou nedořešených otázek.Celkově ale super, určitě doporučuji.

Skvěle napsaná kniha o domácím nasílí,díky ní si člověk více uvědomí, že vše není jen černobílé a ten epilog...

Určitě tuhle sérii doporučiji.Sice jsem ubrala jednu hvězdu,a chvílemi mi kniha připadala trochu jako fantasy telenovela.Ale všechny knihy se mi četly velmi dobře,bavila jsem se,smála a nebyla nouze i o napětí a chvilky smutku.Hlavní postavy byly všechny moc sympatické a konec kouzelný, i když trochu otevřený.

Je to taková fantasy romantika.Moc jsem se bavila a určitě si přečtu pokračování.