sonča94 sonča94 komentáře u knih

☰ menu

Poháry touhy Poháry touhy Markéta Harasimová

Dobrá kniha, líbila se mi. Skvěle se četla, krátké kapitoly. Děj napínavý. Doporučuji

06.06.2018 5 z 5


Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Ze začátku je kniha na čtení těžká. Je potřeba se hodně soustředit. Dokonce u prvních pár stránek jsem se musela nutit do čtení. Ale překousala jsem se tím. Mám ráda a líp se mi čte, když má kniha krátké kapitoly což tohle tady nebyl problém. Napínavý děj při kterém se už domníváte jak to teda bylo ale nakonec se to vše přetočí o několik stupňů. Za mě skvělá kniha, kterou doporučuji si přečíst. Opravdu TOP THRILLER! Těším se na podzim jak to bude zfilmováno.

28.05.2018 4 z 5


Mesačné svetlo na Nightingale Way Mesačné svetlo na Nightingale Way Samantha Young

Kniha fajn, ale už to bylo moc ohrané. Jelikož šestý díl teto série je šestý díl... a defakto všechny ty díly mají velkou část stejnou. A při téhle knize mě to už docela nudilo a nečetla jsem to jedním dechem jako několik prvních dílu.
Ale určitě si nemyslím, že to byla špatná kniha. I tak si zaslouží hodnocení 5ti hvězd. Takže jako samostatná kniha za mě dobrý, ale už jako by to bylo psané přes kopírák ale zárověn nějaké změny tam byly.

21.05.2018 5 z 5


Než odejdeš Než odejdeš Clare Swatman

V životě hraje roli osud. Tato kniha to jen potvrzuje. Kniha mě od začátku bavila, fajn krátké kapitoly což mám u knih ráda. Občas mi tam připadalo moc plácání, a omílaní pořad věci dokola. Ale za mě super, u konce knihy jsem měla husí kůži. Určitě doporučuji a stojí za to si tuto knihu koupit.

11.01.2018 5 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Super napínavá kniha, od které se nešlo odtrhnout. Krátké kapitoly které byly zajímavé tím že se to střídalo a v jednu chvíli vyprávěla Emma a v jednu Jane i když ze začátku jsem měla problém se v tom zorientovat. Konec mě překvapil, protože nakonec nabral úplně jiný spád.

31.12.2017 5 z 5


Život ve dvou Život ve dvou Nicholas Sparks

Musím říct, že ze začátku mi tato kniha připadala jako průměrná, docela i zdlouhavá a trochu nudná. Ale potom jsem se začetla. Konec byl hodně smutný a dojemný. Autor nezklamal. Mám ráda Sparksovky ♥

23.12.2017 5 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Na začátku mi chvíli trvalo než jsem se do příběhu začetla. Hlavně ta první část, nebyla až tak záživná krom vyprávění z deníku o Anie. Ale jakmile v druhé části přišlo na řadu vyprávění babičky Minky, kniha mě pohltila a začetla jsem se. Neuvěřitelný příběh, při té představě běhá mráz po zádech, co si lidé museli prožít. Jaké hrůzy se děly na světě. A konec knihy, doslova posledních pár stránek kde Sage zjístila, že Josef nebyl Reiner mě hodně překvapilo. A zalíbilo se mi jak ten konec autorka obrátila. Takže co dodat? Knihu určitě doporučuji a hodnotím jako velice dobře napsanou. Bylo tam napětí, příběh co se v době holokaustu dělo, nenávist, bolest, strach o rodinu, příbuzné a strach co se odehraje další den. Ale kniha taky byla s příběhem o lásce.

20.11.2017 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Od autorky Collen Hooverové jsem četla už několik knih. A jako ty přechozí, i tuhle hodnotím kladně. Kniha mě moc bavila, byla napínavá a nejvíce se mi líbily ty písničky k tomu. Hodně dobrý nápad.

22.10.2017 5 z 5


Láska v prachu hvězd Láska v prachu hvězd Krystal Sutherland

Tuto knihu hodnotím jako knihu která mě nebavila a nezaujala. Zdála se mi moc natáhla zbytečnostma. Dokonce jsem knihu odložila a řekla si, že ji dočítat nebudu...ovšem pak jsem si řekla že se skusím přes to dostat, třeba ten konec bude zajímavý. No, ale začnu začátkem, na začátku asi tak 30 stranek kniha až tak špatná nebyla, poté jsem se přemáhala do cca 120 stránek, kde mě to opravdu nudilo a přeskakovala sem věty, i třeba stránku jak se tam jednalo o školním článku, opravdu nudné, a poté se to střídalo. Ke konci to docela bylo dobré. Ale i tak posledních 20 stranek jsem zase přeskakovala věty a stránky. Ale někomu se líbit může :)

11.10.2017 odpad!


Zahradnictví Zahradnictví Petr Jarchovský

Kniha byla super. Docela jsem se obávala jestli se začtu, ale vubec jsem stím neměla problém a začla mě bavit hned od prvního dílu. Každopádně třetí díl byl nejlepší. Občas mi dělalo problém se zorientovat v těch postavách, bylo jich tam hodně. Knihu byla hezká i na pohled jak přebal tak deska, a co bylo skvělý dodatek fotografie jak z filmového tak z archivu. A teď jsem zvědavá už jen na filmy.

18.09.2017 5 z 5


Všechno nebo nic (I+II) Všechno nebo nic (I+II) Eva Urbaníková

Dávám 5 hvězdiček i přesto, že poprvé se mi líbil více film než kniha. A film jsem viděla jako první až potom jsem četla knihu.
Ale po začtení do knihy, netrvalo to dlouho se mi začala líbit i kniha. Ale přišlo mi, že to bylo až moc natahnuté s tím Jakubem, skoro až únavné.
Ale četlo se to rychle, skvělá oddechovka. Krátké kapitoly což to je úžasné a obálka se mi taky líbila. Takže nelituju koupě knihy a všem i přes ty vytky určitě doporučuju.

08.09.2017


Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Nemůžu hodnotit jinak než kladně. Od prvního dílu Dublin Street až po Scotland Street byla kniha po knize skvělá. Nejvíc se mi líbilo to, že v první díle se začly objevovat hlavní hrdinia tahlo se to snima i v těch dalších dílech i když tam byli jen malinko zmínění.
Takže všem doporučuju, kdo si chce oddechnout, a zapojit fantazii a přenést se do světa v těchto knihách .

23.08.2017 5 z 5


Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Ani tuto knihu nebudu hodnotit jinak než dobře. Třetí kniha ze série a super, jsem zvědava na ty další dvě poslední :)

12.07.2017 5 z 5


London Road London Road Samantha Young

Jak už jsem hodnotila kladně Dublin Street, tak tuto knihu taky chválim. Fajně se čte, a líbilo se mi že se to pořád točí v kruhu těch lidí co v Dublin Streetu, pořád stejné postavy akorát zase o někom dalším vyprávění. Už ted jsem zvědavá o kom bude Jamaica Lane na kterou se těším.

29.06.2017 5 z 5


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Knihu hodnotím kladně. Už od první stránky mě kniha pohltila, a jak jsem četla víc a víc tak sem knihu skoro nemohla odložit. Dobře napsane, děj byl napínavý a vzrušující, a u konce i dojemný. Mužu vřele doporučit, a jsem zvědavá na další knihy :)

21.06.2017 5 z 5


Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Perfektní, četla se sama..

21.05.2017 5 z 5


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Skvělé napsáno. Četlo se to jedním dechem, určitě všem doporučiji přečíst. U mě emoce jako smutek, vzrušení a touha se dozvědět jak to nakonec zkončí. Jsem zvědavá na další dva díly :)

12.05.2017 5 z 5


Ve tvých očích Ve tvých očích Nicholas Sparks

Doporučuji, dobře napsané. Četlo se to sama, a bylo to zajímavé. Za mě super.

02.04.2017 5 z 5


S láskou, Rosie S láskou, Rosie Cecelia Ahern

Kniha S LÁSKOU ROSIE mě nadchla. Jelikož jsem prvně viděla film a pak za nějaky čas sem se pustila do čtení knihy tak jsem malinko přirovnávala, hlavně tedy na začátku kdy u filmu bylo jasne kdo je kdo a tak, ale u knihy jsem měla zmatek v tolika jmenéch najednou. Ale po chvíli se to ustálilo, a do knihy jsem se začetla. Musím říct, že i jak to bylo psané formou dopisu, že se to četlo dobře a kapitoly taky nebyly dlouhé, což mám ráda krátké kapitoly. Takže hodnotím jako TOP kniha!

14.03.2017 5 z 5


Psí cesta Psí cesta W. Bruce Cameron

Úžasná a dojemná kniha, vřele doporučuju. Obě dvě knihy se moc povedly.

25.02.2017 5 z 5