Scotland Street
kniha od: Samantha Young
KoupitKoupit eknihu
Shannon MacLeodová měla odjakživa slabost pro drsňáky. Jenže když se do nějakého zamilovala, obvykle skončila se zlomeným srdcem. Mezi jejími nepodařenými vztahy byl zatím nejhorší ten poslední, který málem skončil katastrofou. Když si Shannon najde práci v tetovacím salonu, kde pozná Colea Walkera, nejradši by se otočila na patě a utekla. Je potetovaný, sebevědomý, sexy, okouzlující – a pro ni naprosto nepřijatelný. Cole jí dává od začátku najevo, že ho uhranula, ale Shannon o tom nechce ani slyšet. Přesto ale musí postupně uznat, že pod drsnou slupkou se neskrývá další násilník, ale muž, který si její důvěru zaslouží....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255790/big_scotland-street-t7l-255790.jpg 4.4818Dublin Street 5.
Žánr:
Literatura světová, Romány, Pro ženy
Vydáno: 2017, Ikar (ČR)
Echoes of Scotland Street, 2014
Komentáře (124)
Kniha Scotland Street

Co se romantické četby týče takový slabší průměr, trochu tam skřípala logika v chování postav (až jsem měla pocit, jako by autorka byla náctiletá nanynka), ale hrdinové byli sympaťáci a nechyběla ani špetka humoru, takže jako nenáročná oddychovka dobrý :-)

Na Colea jsem se hodně těšila a nezklamal. Byl to nejlepší díl. Oba byli moc fajn. Jediná výtka by byla k tomu, ( mini spoiler ) co Shannon v závěru při jedné žádosti udělala, ne co řekla. To gesto bylo divný, zvlášť před dalšími lidmi…No ale to je mini drobnost, hop nebo trop…odvaha :)
Už jsem nechtěla číst další díl, už toho jsem trochu přesycená, ale…ten Logan mě zajímá :D

Dala bych 3,5, ta půlka jen kvůli Coleovi. Shannon byla divná a nesympatická. Nějak mi nesedla. Četlo se to dobře, stejně jako předchozí díly. Takové jednohubky na odreagování. Uvidíme co další díl. Určitě sérii dočtu do konce.

Moc me to bavilo cist. Konec me trochu stval. Ale jsem rada ze se to vyjasnilo a dopadlo to dobre! Tesim se na dalsi dil teto serie

(+ SPOILER) Mně se to líbilo od začátku moc. Pěkný start, sympatický Cole. Shannon jsem si sice neoblíbila tolik jako mužskou hlavní postavu a pořád mě trochu mrzí, že kniha nebyla psaná právě z jeho perspektivy, ale budiž.
Konec mě dost zklamal. Ta žádost o ruku. ACH JO. Tohle “velké gesto” mě dost šokovalo a těžko bych asi vymýšlela pitomější konec.
A přitom to mělo potenciál být tak sakra dobré.

Samantha myslela ve své sérii i na nejmladší generaci, a tak napsala příběh Colea z tetovacího salonu, který je velice zdařilý. Spousta jiskření mezi mladými i nevtíravé rady do života jejich okolí. Tento díl spolu s prvními dvěma považuju za nejlepší v celé sérii.

Keby sa dalo tak dam 10* kvoli Colovi. Zamilovala som sa do toho potetovaneho drsne romantickeho chlapa. Sharon bola opatrna a utiahnuta co chapem, ale Cole to bola ina kava. Naposledy som sa tak "zamilovala" do hrdinu inej knihy a je fakt malo knih kde je takato hlavna postava. Za mna plny pocet a Cole uplne zlaticko

„Není nic přitažlivějšího než žena, která si neuvědomuje, jak je úchvatná."
Na příběh Colea jsem se těšila od te doby co jsem zjistila že je...tento pribeh byl skvely a naprosto mě uchvatila žadost,kterou učinila Shannon,až jsem se musela uculovat a už se tesim na brachu
Štítky
erotika vyrovnání se s minulostí láska pro ženy
Autor a jeho další knihy
2022 | ![]() |
2013 | ![]() |