Za hranicí nevinnosti
kniha od: Abbi Glines
KoupitKoupit eknihu
Rush a Blaire se k sobě vůbec nehodí. On je bohatý syn známého rockera, Blaire jen obyčejná holka z malého alabamského městečka, která nedávno přišla o mámu i střechu nad hlavou. Co ty dva spojuje? Když se konečně zdá, že by se Blaire mohla odrazit ode dna a být zase šťastná, všechny jistoty se jí znovu hroutí. Když se dozví pravdu o Rushově sestře, kterou před ní Rush i všichni v okolí tajili, je pro ni skutečnost, že jí celou dobu lhali, natolik bolestivá, že se rozhodne opustit Rosemary Beach a nikdy se nevrátit zpět. Zároveň si uvědomuje, že Rushe nedokáže přestat milovat, není si ale jistá, jestli mu bude moct někdy odpustit. Vrací se zpět do Alabamy, do rodného městečka, které je pro ni posledním útočištěm, v naději, že snad někdy na uplynulé nejkrásnější léto v Rosemary Beach dokáže zapomenout. Okolnosti se ale nečekaně změní a Blaire se opět ocitne v Rushově blízkosti. Dokáže v sobě najít odvahu znovu mu důvěřovat?...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233975/rosemary-beach-za-hranici-nevinnost-A3G-233975.jpg 4.1517Série | Rosemary Beach 2. |
Žánr | Pro děti a mládež, Dívčí romány |
Vydáno | 2015, Yoli |
Orig. název | Never Too Far, 2013 |
více informací... |
Komentáře (73)
Kniha Za hranicí nevinnosti

Pěkná, velmi čtivá a místy smutná trilogie. Když čtu knihy z tohoto prostředí, tak jsem vděčná za to, že u nás funguje nejen jiný systém, ale i rodinné vztahy. Za mě 4,5 hvězdy

První díl se mi moc líbil, ale druhý také není špatný. I když většinou prostě první kniha vyjde na jedničku a pak už se to zbytečně vleče. Ale dobrá oddychovka

První díl byl nádherný,začátek druhé se slibně rozjel a najednou se zasekl a už to bylo o jednom a tom samým.Nezachránilo to ani tajemství na konci knihy.Hlavně jsem nepochopila otce Blaire,proč utekl a zůstal s Rushovou matkou,když to všechno věděl.Nevím jestli se pustím do třetího dílu,v tomto díle bylo celkem všechno vyřešeno a opravdu od poloviny to nebylo ono.

Super pokračování. Pozvolné plynutí příběhu a v poslední třetině opět velký zvrat, emoce jak na horké dráze. Ještě že to skončilo tak, jak jsem předpokládala. Konec mě donutil ihned sáhnout po dalším dílu, tak jdu na to.

Na pokračovanie tohto príbehu som sa tešila a autorka opäť nesklamala. Dej sa vyvíjal zaujímavo, postupne sa odhaľovali rôzne tajomstvá, ktoré čitateľa nútili pokračovať v čítaní.
Jedine, čo ma štvalo, boli pasáže, v ktorých hlavná hrdinka vždy pomýšľala na útek v situáciách, ktoré boli iné, ako samozrejme vyzerali.
Ale inak by to nebola romantika a nemohlo by dôjsť k uzmierovaniu, však? :)
Štítky
láska sex pro ženy alkohol rodinné vztahy těhotenství
Autor a jeho další knihy
- Nevinná navždy 2017
- Hranice nevinnosti 2015