Petrasim Petrasim komentáře u knih

Obálka knihy Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Tak tohle byla bohužel zatím nejslabší knížka od této autorky. Doufám, že v tomto stylu už nebude pokračovat.

20.11.2025

Obálka knihy Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

První díl se mi líbil fakt hodně. A to nemám ráda fantasy a draky už vůbec ne. Druhý díl mi už přišel mnohem slabší a už jsem se musela do čtení více nutit.

08.10.2025

Obálka knihy Žlutý ptáček zpívá Žlutý ptáček zpívá Jennifer Rosner

No nevím, četlo se hezky, ale něco mi na příběhu vadilo a čekala jsem asi něco více.

01.08.2025

Obálka knihy Pavouk Pavouk Lars Kepler

Moji oblíbení autoři. To bylo dokonalý. Skvělé napětí.

01.08.2025

Obálka knihy Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Kniha se skvěle četla, byla napínavá, ale ten skoro konec, to bylo velké zklamání.

16.07.2025

Obálka knihy Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech Maja Säfström

Tak to byla skvělá kniha. Přečetli jsme ji během pár minut celá rodina a fakt jsme se pobavili a dozvěděli se spoustu zajímavým věcí.

03.07.2025

Obálka knihy Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Bylo to zbytečně moc zdlouhavé.

29.05.2025

Obálka knihy Pláňata Pláňata Petra Dvořáková

Autorku mám moc ráda a čtu postupně všechny její knihy a jsou skvělé, ale tahle mi zas úplně nesedla.

19.04.2025

Obálka knihy Léčebna Léčebna Helen Fields

Knížka byla moc hezká, ale místy to bylo zbytečně zdlouhavé.

06.04.2025

Obálka knihy Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Kniha byla velmi smutná, ale moc hezky se četla a určitě se k této autorce ještě vrátím.

22.02.2025

Obálka knihy Mé cesty do hlubin mozku Mé cesty do hlubin mozku Martin Moravec

Knížky pana Moravce mám moc ráda a vždycky se od nich nemůžu odtrhnout. Pana doktora maximálně obdivuji, je to legenda a je neskutečné, že i po tolika letech dělá svou práci (koníčka) s nadšením.

22.02.2025

Obálka knihy Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Já která jsem absolutně neměla ráda fantasy a nějaké draky, tak jsem knížkou totálně nadšená a drak je asi moje nové oblíbené zvíře. Strašně se těším na další díly.

03.01.2025

Obálka knihy Všechny cesty vedou do Santiaga Všechny cesty vedou do Santiaga Ladislav Zibura

Kniha byla moc hezky napsaná a pěkně se četla. Vždycky jsem si přála na tuto cestu někdy vyrazit, ale kniha mě od toho úplně odradila.

03.01.2025

Obálka knihy Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Kniha se hezky četla, ale jednu hvězdičku odebírám za ten konec.

18.12.2024

Obálka knihy Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Každá kniha je úplně stejná, jen místo se mění. Vše předvídatelné.

09.12.2024

Obálka knihy Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Je to takový brak s předvídatelným koncem, ale jako oddechovka dobrý.

04.11.2024

Obálka knihy Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Můj oblíbený autor opět nezklamal. A jsem ráda, že je Erika zpátky.

26.09.2024

Obálka knihy Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Kniha byla klasický brak, kdy od začátku víte o čem to bude a jak to dopadne, ale hezky se četla. Na léto super oddechovka.

24.08.2024

Obálka knihy Outsider Outsider Stephen King

První 2 třetiny knihy se hezky četly a příběh byl zajímavý. Ale ta poslední třetina byla teda totální blbost.

22.08.2024

Obálka knihy Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Carter je prostě naprosto skvělý.

09.08.2024

Zavřít