Petrasim
Tak tohle byla bohužel zatím nejslabší knížka od této autorky. Doufám, že v tomto stylu už nebude pokračovat.
První díl se mi líbil fakt hodně. A to nemám ráda fantasy a draky už vůbec ne. Druhý díl mi už přišel mnohem slabší a už jsem se musela do čtení více nutit.
No nevím, četlo se hezky, ale něco mi na příběhu vadilo a čekala jsem asi něco více.
Kniha se skvěle četla, byla napínavá, ale ten skoro konec, to bylo velké zklamání.
Tak to byla skvělá kniha. Přečetli jsme ji během pár minut celá rodina a fakt jsme se pobavili a dozvěděli se spoustu zajímavým věcí.
Autorku mám moc ráda a čtu postupně všechny její knihy a jsou skvělé, ale tahle mi zas úplně nesedla.
Kniha byla velmi smutná, ale moc hezky se četla a určitě se k této autorce ještě vrátím.
Knížky pana Moravce mám moc ráda a vždycky se od nich nemůžu odtrhnout. Pana doktora maximálně obdivuji, je to legenda a je neskutečné, že i po tolika letech dělá svou práci (koníčka) s nadšením.
Já která jsem absolutně neměla ráda fantasy a nějaké draky, tak jsem knížkou totálně nadšená a drak je asi moje nové oblíbené zvíře. Strašně se těším na další díly.
Kniha byla moc hezky napsaná a pěkně se četla. Vždycky jsem si přála na tuto cestu někdy vyrazit, ale kniha mě od toho úplně odradila.
Kniha se hezky četla, ale jednu hvězdičku odebírám za ten konec.
Každá kniha je úplně stejná, jen místo se mění. Vše předvídatelné.
Je to takový brak s předvídatelným koncem, ale jako oddechovka dobrý.
Můj oblíbený autor opět nezklamal. A jsem ráda, že je Erika zpátky.
Kniha byla klasický brak, kdy od začátku víte o čem to bude a jak to dopadne, ale hezky se četla. Na léto super oddechovka.
První 2 třetiny knihy se hezky četly a příběh byl zajímavý. Ale ta poslední třetina byla teda totální blbost.