pajka0071 pajka0071 komentáře u knih

☰ menu

Rituál Rituál Adam Nevill

Já jsem s knihou hodně spokojená, líbila se mi hned od první kapitoly, kdy mě vtáhla do děje a celou první polovinu jsem se od ní nemohla odtrhnout. V té druhé polovině se to začalo trošku táhnout, ale to nemění nic na tom, že jsem hlavnímu hrdinovi přála, ať se co nejdříve dostane do bezpečí před nepřáteli.

Dočítala je poslední stránky a přítel mezitím stahoval film, který je podle knihy natočen. Byla jsme hrozně zvědavá, jak to bude vypadat ve filmové podobě. Tak až na ten konec se film hezky držel předlohy. Takže zklamaná jsme opravdu nebyla a parádně jsem si to užila.

24.06.2021 4 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Knihu jsem četla na kamarádovo doporučení a vůbec toho nelituji. Krásné čtení a hlavního hrdinu jsem si oblíbila téměř okamžitě.

15.10.2019 4 z 5


Mechanický pomeranč Mechanický pomeranč Anthony Burgess

Ježíš to je tak boží knížka! Když jsem ji dočetla poprvé, musela jsem se na ni hned druhý den vrhnout znovu. Stejně jako film (který jsem viděla jako první, až pak kniha), mě knížka uchvátila, a i když je hlavní postava záporák, Alexe jsem si nesmírně oblíbila. :) Hlavně ten jazyk! Pozoruju na sobě, že některá slova už normálně běžně používám, jako např. Gulliver, chorošný, láfat se... Rodiče už nade mnou kroutí hlavou :D A chválím Alexův skvělý hudební vkus! ;)
Jedinečné a originální dílo.

12.07.2018 5 z 5


Mafiosa Mafiosa Catherine Doyle

Já jsem naprosto nadšená z posledního dílu. Autorka dokáže skvěle popsat situaci a děj se čte úplně sám. Byla jsem překvapena, jak rychle mi stránky utíkají... Na každé kapitole je něco zajímavého, takže jsem ani nepostřehla, že bych se nudila. Hlavní hrdinka mi perfektně sedla. V prvním díle jsem s ní sice měla menší problém, ale druhý a třetí díl můj názor změnil, i co se týče ostatních postav. Do příběhu jsme se ponořila a s hlavní hrdinkou soucítila. Nemám, co bych k tomu vytkla. Takže tleskám autorce za skvělý příběh, který mě doprovázel na dovolené.
P.S. Strašně se mi líbilo, že v knize autorka uvedla muzikál Fantom opery. (Jsem veliká fanynka muzikálů a oper), udělalo mi to radost.
Prostě: BRAVO! BRAVO!

12.07.2018 5 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Týjo, to je opravdu husté. Ten konec mě fakt dostal. Hned se vrhám na třetí díl, jsem úplně napjatá, jak to bude pokračovat. Jsem zvědavá, jak to dopadne s Reedem a všechno. Prostě paráda! Trochu jsem se bála, že mě druhý díl neohromí, jako ten první, ale bála jsem se zbytečně. Příběh a hlavní postavy vám nedovolí knihu odložit, takže doporučuji! :-)

06.06.2018 5 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Velice čtivá kniha, hlavní postavy mě bavily, hlavní hrdinka parádní! Nebyl moment, kdy bych se u knihy nudila. Vážně jsem si to užila a moc se těším na další díl. Kniha určitě poslouží, jako pohodové čtení, u kterého nemusíte přemýšlet a jen si užíváte děj a skvělé postavy.

02.06.2018 5 z 5


Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Nebylo to špatné, ale nic top. Očekávala jsem od příběhu víc. Občas jsem se musela do čtení nutit, ale děj to mělo pěkný a konec jsem si užila.

30.05.2018 3 z 5


India Place India Place Samantha Young

Pohodové čtení, nepřekvapí, ani neurazí. Ale pokud mám hodnotit, tak je to asi nejslabší díl z celé série. Každopádně autorku mám ráda a přečtu si od ní i další knihy.

13.02.2018 3 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

První díl je jen hluboký nádech před skokem do vody... Další díly ohromé!!!

20.09.2017 4 z 5


Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Jsem ráda, že jsem si knížku pořídila. Od téhle autorky je to moje první kniha a velice mě celý fantasy svět nadchl. Příběh má úžasnou zápletku, všechny postavy jsem si oblíbila a u některých scén jsem byla úplně napjatá... Určitě budu ve čtení knih této skvělé autorky pokračovat.

28.08.2017 5 z 5


Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Kniha je jedním slovem geniální, jsem zvědavá na pokračování.

24.07.2017 5 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Na tuhle knížku jsem se těšila, a nezklamala mě. Příběh se mi moc líbil. Krásný konec. :)

11.06.2017 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Páni, fakt super počtení! Kniha mě velice zaujala a vtáhla do děje, který byl napínavý a čtivý. Autorka rozhodně věděla, co dělá. :)

11.06.2017 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Byla jsem hrozně natěšená, když jsem si knížku kupovala, ale dost mě zklamala. :( Nemůžu to nijak srovnávat s předešlými díly, které byly opravdu skvělé :)

23.06.2016 3 z 5


Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Moc, moc, moc, hezká knížka. Díky téhle si autorka zístala můj obdiv. Takže doporučuju přečíst! :)

06.01.2016 5 z 5


První První Kiera Cass

Já jsem si tenhle díl užila stejně jako předchozí dva díly. Celá trilogie byla suprová a konec se mi moc líbil. :)

23.09.2015 5 z 5


Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Mě knížka hodně překvapila, vůbec jsem nečekala, že mě tak zaujme. Nelituji, že jsem si ji přečetla a ráda bych se ke knize opět vrátila :)

08.09.2015 5 z 5


Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Ne tak dobrý jako první díl, ale taky se mi to líbilo:)

28.08.2015 4 z 5


Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Mě se knížka celkem líbila, hlavní hrdinka byla trochu víc ufňukaná, ale můj dojem je pozitivní, takže si přečtu i další díly. :)

25.08.2015 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Užasné! Téma, které zaujme a nenechá vám šanci přestat číst! Já jsem si příběh užila a moc se těším na druhý díl! :)

04.08.2015 5 z 5