luciasek86 luciasek86 komentáře u knih

☰ menu

Chyť mě Chyť mě Lisa Gardner

Kniha mě nezaujala musela jsem se nutit ke čtení. Děj nic moc.

28.08.2019 1 z 5


Máj Máj Karel Hynek Mácha

Moc hezká, čtivá kniha zde, je vidět krása staročeského jazyka. Přečetla jsem jedním dechem pro romantiky krásná četba. Vřele doporučuji :-)

14.05.2019 5 z 5


Bon Jovi Bon Jovi Bryan Reesman

Skvělá kniha, která potěší, kde získá každý fanoušek plno nových informací. Krásné fotky jsou velké plus. Moc hezká kniha vřele doporučuji.

25.04.2019 5 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Velmi dobře napsaná kniha, skvělý děj, který měl úžasnou zápletku a závěr. Napínavý a velmi zajímavý případ mladé studentky, která pro to, aby zachránila malou holčičku ze spárů lidských hyen - únosců udělá vše. Vřele doporučuji.

28.03.2019 5 z 5


Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Kniha, která má úžasně napínavý děj i gradující závěr. Od začátku až do konce jsem byla napnutá jak to vše dopadne. Přečetla jsem jedním dechem. Vřele doporučuji.

08.03.2019 5 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Moc hezky napsaná kniha, ze začátku jsem měla problém se trochu orientovat v postavách. Ale pak jsem si na postavy zvykla a už jsem proplouvala knihou bez potíží. Téma této knihy a děj mě zaujal. Pěkně napsaná kniha. Přečetla jsem jedním dechem.

04.02.2019 5 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

Úžasná kniha, přečetla jsem ji jedním dechem děj hned od začátku byl plný napětí a postupně gradoval od prvních stránek až do poslední stránky. Nádherně napsaná kniha vřele doporučuji.

02.01.2019 5 z 5


Ani slovo Ani slovo Brad Parks

Tato kniha, mě nebavila byla napsaná stylem, který nemusím vše bylo zdlouhavé. Děj nudný. Musela jsem se ke čtení nutit.

26.10.2018 2 z 5


Krysař Krysař Viktor Dyk

Moc hezky napsaná kniha, velmi čtivá děj zajímavý, rozuzlení i závěr. Hlavní rolí je láska Krysaře k Agnes. Dokáže odpustit i to že ho podrazili. Nakonec zlomený odchází za Agnes bez které nechce žít. Vřele doporučuji.

16.07.2018 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Tato kniha, je úžasná skvěle napsaná, která dokáže povzbudit představivost. Dokáže vtáhnout do děje přečtena jedním dechem. Vřele doporučuji.

01.12.2017 5 z 5


Podivný případ se psem Podivný případ se psem Mark Haddon

Zajímavě napsaná knížka o myšlení a jednání autistického chlapce. Ale četba mě moc nebavila, četla jsem jinou napsanou knížku na toto téma která mě bavila více, takže tuto knihu jsem přečetla že jsem musela.

13.04.2017 3 z 5


Misery Misery Stephen King

Hororový děj úžasně propracovaný,plný napětí a zvratů a s perfektním závěrem. Opravdu všem vřele doporučuji. Knížku jsem přečetla jedním dechem.

13.04.2017 5 z 5


Nespavost Nespavost R. Jenn Johansson

Úžasný, velmi propracovaný spíše hororový děj, četla se velmi svižně dokonale vtáhla do děje přečetla jsem ji během dvou večerů jedním dechem. Opravdu skvělá knížka pro milovníky tohoto žánru. Vřele všem doporučuji.

13.04.2017 5 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Knížka, kterou jsem si zamilovala, miluji psi a tato knížka, je úchvatně napsaná má úžasný děj je tam smutek i krásné okamžiky jednoho z nejúžasnějších zvířat a to jsou psi přečetla jsem ji jedním dechem . Vřele všem doporučuji :-)

13.04.2017


Sonety Sonety William Shakespeare

Užasné zamilované sonety prostě ze života krása.

06.05.2015 5 z 5


Uvězněna v rodné zemi Uvězněna v rodné zemi Katja Schneidt

Tato kniha, je ze života autorky německého původu, která se zamilovala do muže tureckého původu a jak ji tradice, ponižování a agresivita muže, kterého milovala zničila život a málem o něj přišla. Měla na výber ale ona oslepena láskou to přijala a pak litovala. Tato kniha je dobře napsaná. Doporučuji si ji přečíst, protože rozdíly mezi islámem a křesťanstvím jsou velké.

27.04.2015 5 z 5


Sophie Sophie Emma Pearse

Tato kniha jako milovnici psů a zvířat mě velmi zaujala byla dojemná, byl v ní nádherný příběh o lásce lidí ke psovi a naopak. Pes, který přes neštěstí co se mu stalo zůstal věrný jedněm lidem i když mohl najít útočiště u jiných lidí a to po tak dlouho dobu v divočině ostrova, pes je miloval nadevše. Prostě všem vřele doporučuji :-)

27.04.2015 5 z 5


Oživovatel Oživovatel Seth Patrick

Velmi napínavá čtivá knižka, bylo v ní vše co si od takové titulu přeji napětí, rozuzlení, překvapivý závěr :-) všem vřele doporučuji :-)

16.04.2015 5 z 5


Dřív než půjdu spát Dřív než půjdu spát S. J. Watson

Kniha má velmi zajímavý děj velmi mě zaujala. Jak těžké to musí mít žena, která neví co se kolem ni děje z důvodu ztráty paměti, jakým lžím se pokouší každý den věřit. Poté co si začala psát po domluvě s doktorem deník tak kniha více vtáhla do děje. Velmi pěkná knížka dobře se čte má zápletku a nečekané rozuzlení a závěr. Tuto knihu jsem četla jedním dechem. Vřele doporučuji.

12.02.2015 5 z 5


Tajemství života po smrti Tajemství života po smrti Barry Eaton

Kniha je velmi pěkně napsána plno informací jsem věděla , ale také jsem se toho plno nového dozvěděla. Vrele doporučuji lidem co se o toto téma zajímají.

21.11.2014 5 z 5