Tajemství života po smrti

Tajemství života po smrti https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170977/bmid_tajemstvi-zivota-po-smrti-cYL-170977.jpg 4 49 12

Zcela mimořádná knížka uznávaného novináře a moderátora, který se zabývá paranormálními jevy a na základě svých poznatků napsal toto čtivé a oceňované dílo. Přináší odpovědi na znepokojující otázky: Co se vlastně stane, když člověk zemře? Jaký je to pocit? Proč je lidem zatěžko opustit tento svět a své bližní? A jak je to s těmi, co zemřou náhle a nečekaně, například při nehodách? Jak náš zármutek ovlivňuje osoby, které už přešly na druhou stranu? Autor píše velmi upřímně, s přesvědčením a velkým osobním nasazením. Jeho vyprávění vzbuzuje naději, úžas a okouzlení. Začněte číst a uvidíte sami...... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Afterlife. Uncovering the Secrets of Life After Death , 2011


více info...

Přidat komentář

Fifth Element
27.12.2021 3 z 5

Místy popsáno až jako sci-fi a i přesto, že mám v tomto směru docela načteno, i pro mě dost neuvěřitelně.
Ale dá se to a čte se také dobře, nebylo to jako má předchozí kniha v tomto žánru, která mě na nějakou dobu celkem znechutila.. Nicméně stále zatím asi nejvíc vypovídající, pro mě, jsou Sethovy promluvy, byť je potřeba se víc zamýšlet než číst, jsou věci, které nejde rychle vstřebat jako u příběhu v této publikaci

Lanulka
29.05.2021

Pro mě aktuální téma,přišla jsem o nejbližšího člověka,mého manžela. Knihu čtu po částech,je to pro mě velice bolestivé a čerstvé. Nesmířím se s tím,že už tu fyzicky není...Jsem empatický člověk,snažím se zachytit jeho přítomnost. A doufám,každý den,že ke mně přijde alespon ve spánku,ve snu. Smrti se už vůbec nebojím,protože tam bude on a budeme zase spolu,ale potrvá to,musím tu být pro děti. Ale jednou to poznám sama,co je potom....


cinapo
13.03.2021 4 z 5

Přečetla jsem pomalu a důkladně. Téma věčnosti duše a tzv. "života po smrti" mě hodně zajímá, proto jsem si knihu nenechala ujít. Velmi srozumitelně napsaná, plná lásky a naděje pro všechny. Každý něčemu věříme, s něčím souzníme. Mně se ta představa hodně líbila. Tak doufám, že to tak nějak je. :-)

Wenous
27.09.2020 5 z 5

Kniha me zodpovedela mnoho otazek a cte se vazne dobre

stastnyctenar
22.08.2020 5 z 5

Skvělá kniha. Doporučuji všem a zvláště pak těm co se boji smrti. Určitě to dám přečíst dětem až budou mít na to věk.

michaela.22
11.04.2020 4 z 5

Jak už název napovídá, kniha vysvětluje posmrtný život. Odpovídá na běžné otázky, které se honí žijícím lidem hlavou. Je po smrti něco? Pokud ano, do jaké míry ovlivňuje pozemský život ten po smrti? Kniha je psaná formou prolínajících se příběhů. Je dobře napsaná, čtivá, velice srozumitelná a velice se mi líbilo pojetí hlavní myšlenky, jak nesmyslné je v lidském životě násilí nejen vůči sobě ale i vůči ostatním.

mariva
21.01.2020 4 z 5

Autor popisuje posmrtný život snad až příliš do detailů a téměř pohádkovou formou.

sissina
11.08.2019 5 z 5

Zajímavé

cérka
18.01.2019

Přečteno pouze ze zvědavosti. Jako věřící člověk mám na posmrtný život trochu jiný názor. Kladně hodnotím, že nic zlého a depresivního v této knize nenajdete. Naopak lidem, kteří mají strach ze smrti, či se vyrovnávají ze ztrátou blízkého člověka může tato kniha pomoci. Hvězdičky nepřidělím, nebyla bych objektivní.

Lentylka
15.02.2018 5 z 5

Je to úžasná kniha. Hned jsem se do ní začetla. Všechno co mě osobně zajímalo, na to mi knížka odpověděla. Pokud někdo máte zájem o posmrtný život, tak tuto knížku doporučuji.

luciasek86
21.11.2014 5 z 5

Kniha je velmi pěkně napsána plno informací jsem věděla , ale také jsem se toho plno nového dozvěděla. Vrele doporučuji lidem co se o toto téma zajímají.

led_darkshiner
01.10.2013 4 z 5

Spoustu věcí jsem už věděl díky Františku Bardonovi a Rudolfu Steinerovi. Přesto se kniha pohybuje po těch "nižších rovinách" nadzemské sféry. Autor Barry Eaton má zajímavý pohled na Akášické principy. Celkově to pěkné popsal pro lidi a trošku mě trápí, že až pohádkově..., ale beru, lidé tomu musí rozumět!

Štítky knihy

paranormální jevy posmrtný život ráj

Autorovy další knížky

Barry Eaton
anglická
2018  81%Tajemství života po smrti
2013  100%Život na druhom brehu

Kniha Tajemství života po smrti je v

Právě čtených2x
Přečtených71x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených6x
Knihotéce79x
Chystám se číst43x
Chci si koupit18x