Bon Jovi

Bon Jovi https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351607/mid_bon-jovi-ZJq-351607.jpg 4 21 11

Hudební novinář Bryan Reesman popisuje v této fotografické publikaci bohatý a úspěšný repertoár skupiny Bon Jovi, včetně pozoruhodných a nezapomenutelných hitů jako „Runaway“, „Livin’ on a Prayer“, „Keep the Faith“, It’s My Life“, „Bad Medicine“, „Raise Your Hands“, „Lay Your Hands on Me“ nebo „Who Says You Can’t Go Home“. A to jen několik opravdových hitů z mnoha. Autor se věnuje se sestavám skupiny, mapuje vzestupy a pády jednotlivých členů a nezapomněl ani na divoká světová turné, natáčení videoklipů nebo sólové projekty jednotlivých členů kapely. Původní, nepřikrášlené rozhovory, vzpomínky a a více než 130 barevných fotografií. Tuto kniha jistě ocení každý fanoušek Bon Jovi!... celý text

Biografie a memoáry Obrazové publikace Umění
Vydáno: , Omega
Originální název:

Bon Jovi at 33: A Complete Illustrated History , 2016


více info...

Přidat komentář

MartinProtschke
19.12.2023 3 z 5

Jako fotokniha dobré, ale jinak povrchní vyprávění s přeskakováním sem tam, odkazy na rozhovory, do rozepsané kapitoly jsou rušivě vložené medailonky různých lidí nebo prací lidí okolo Bon Jovi

luciasek86
25.04.2019 5 z 5

Skvělá kniha, která potěší, kde získá každý fanoušek plno nových informací. Krásné fotky jsou velké plus. Moc hezká kniha vřele doporučuji.


Jack93
16.08.2018 5 z 5

Fantastická záležitost! Kdo miluje Bon Joviho, nejenže tuto knihu musí vlastnit, ale především se mu musí líbit. Získal jsem díky ní spoustu nových poznatků o Bon Jovi(m), ale samozřejmě je třeba poznamenat, že pokud by se toho chtěl čtenář (rozuměj fanoušek) dozvědět ještě více, musel by sáhnout po jiné publikaci, která jde mnohem hlouběji. Základem Reesmanova díla jsou v prvé řadě krásné fotografie. Nic to ale nemění na faktu, že se jedná o výbornou a velmi čtivou knihu.
Vedle dechberoucích fotek nejvíce oceňuji kapitoly, jež se týkaly nepříliš známých skutečnosti jako např. Jonovy filmové kariéry, sólové dráhy Richieho Sambory nebo houslistky Lorenze Ponce.

Vendulik
19.05.2018 5 z 5

Skvělá knihy. Tuto knihu by si měl přečíct každy fanoušek :D

PiKey
07.05.2018 1 z 5

Áno, obrázky pekné, aj prečítať a to dá, ale úprimne ako biografia vcelku slušná nuda.

Varjohukka
14.04.2018 5 z 5

Nutnost pro každého fanouška skupiny :)

Koza3
05.02.2018 4 z 5

Dostal jsem ji darem. Sám bych si ji asi nekoupil. Bon Jovi jsou moje srdcovka z mládí, kdy po úmrtí disko éry, jsem se začal orientovat na rock a tohle byla moje vstupní kapela. Neměl jsem moc povědomí jak se jmenují ostatní členové, odkud pocházejí, ani zda Destination Anywhere je Bon Jovi nebo sólovka Jon Bon Joviho. Tohle všechno jsem se v knize dozvěděl. Autor neháže žádnou špínu, korektně se vyhýbá citlivým tématům a přesto se snaží podat osobní zpověď všech členů kapely. Mají neskutečné charisma a pod pevným vedením se dostali na vrchol hned dvakrát. Jsem rád, že jsem knihu dostal a trošku pochopil podtext některých písní (docela mě překvapila tvořivost nad "suchem", kdy např. "My guitar lies bleeding in my arms" je v podstatě o tom, že nemůže složit žádný lovesong, protože nemá inspiraci). Dokázali vytěžit ze všech svých životních situací maximum a to je dělá králem pop-rocku (hard-rock se mi ve spojení s Bon Jovi nechce líbit).

Áňa 998
10.12.2017 5 z 5

Nezbytnost pro každého správného fanouška :)

Veve721
19.10.2017 5 z 5

Jde o kvalitně zpracovanou encyklopedii o životní cestě kapely Bon Jovi, autor všechny informace podává jednoduchým jazykem, snaží se nás nezahlcovat nezajímavými informacemi a udržet objektivní ráz textu, přestože je z něj cítit velký respekt a náklonost k frontmanovi skupiny. Pokouší se vyhnout tomu, aby kniha vyzařovala dojem bulvárního plátku, naopak nechává promlouvat spíše osoby z Jonova okolí než sebe jako spisovatele. Výběr fotek a bonusových ilustrací je perfektní a můžeme vidět, že i zde si dali tvůrci záležet na hodnotě. Ale abych nechválila jen vzhled... Knihu mě bavilo číst, přestože nejsem Bon Joviho věrný fanoušek. Já rock poslouchám, dokonce mám i dvě jejich písničky v mobilu, nicméně nemůžu říct, že bych byla zrovna cílová skupina pro tuto encyklopedii. I tak jsem moc ráda, že jsem si ji přečetla.

knihamouder
18.09.2017 5 z 5

Neskutečná tvorba, úžasné fotografie a mnoho informací o Bon Jovi. Kniha, která vás dostane!

edith79
14.09.2017 5 z 5

Doslova zhltnuto. A stálo to za to. Bon Jovi jsou moje celoživotní srdcovka a nic už mě nemůže překvapit.....omyl. Dozvěděla jsem se spoustu informací o kterých jsem neměla ani ponětí. Skvělá publikace. Pro fanoušky Bon Jovi u nás prostě povinná, jelikož jediná. Díky. Paráda

Štítky knihy

životopisy, biografie

Autorovy knížky

Bryan Reesman
americká
2017  89%Bon Jovi

Kniha Bon Jovi je v

Přečtených21x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce21x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x