LeniVa LeniVa komentáře u knih

☰ menu

Dítě boží Dítě boží Cormac McCarthy

Právě čtu a doufám, že dočtu. Už dlouho mě něco tak nebavilo. Znovu určitě číst nebudu.

14.05.2022 1 z 5


Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

No... Co říct. Do více jak půlky jsem se musela přemlouvat ke čtení a říkala jsem si, že tomu musím dát tu šanci, když je tolik pozitivních hodnocení. Nakonec jsem se dopracovala ke konci a jsem ráda, že jsem dočetla. Rozhodně nebude ale na seznamu těch, které si chci přečíst znovu.

30.04.2021


Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Rychle se čte, napínavé od začátku do konce. Nevím proč, ale i když už mám dočteno, tak furt na něco čekám...

23.01.2021 4 z 5


Osvětimská knihovnice Osvětimská knihovnice Antonio G. Iturbe

Do půlky knihy jsem váhala, zda jsem udělala dobře a dala jsem na recenze. Po půlce se příběh rozběhl a četlo se docela hezky. Příběh je velmi silný, jako určitě všechny s touto tématikou, a vůbec nehodnotím děj, ale něco mi prostě vadilo na stylu psaní. Asi už bych si znovu nepřečetla.

23.01.2021 2 z 5


Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Sice jsem knihu přečetla až do konce a asi za dva dny (měla jsem čas), ale... Už bych jí znovu nečetla a nikomu nedoporučila. Zdlouhavé čtení bez příběhu. Tzv. Od desíti k pěti... Přeskakování z jedné linie do druhé, kolikrát se dala přeskočit i celá stránka a o nic se nepřijde... A styl psaní mě tedy také neoslovil. Jistě vím to, že od této spisovatelky si již nic nepřečtu.

28.12.2020 1 z 5


Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Koupila jsem si ji vlastně náhodou a už po pár stránkách jsem se do ní začetla tak, že jsem ani nechtěla jít spát. Druhá kniha od AM a opět bezva čtení. Rozhodně nelituji náhodné koupě!

15.07.2019 5 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Čekala jsem příběh trochu jiný, ale popravdě jsem tímto nebyla vůbec zklamaná. Ač prožití tohoto příběhu muselo být strašlivé, tak jsem si ve čtení našla spíše příběh lásky a na ten jsem se upnula. Na hrůzy té doby krásně napsané a jsem opravdu ráda, že jsem si knihu přečetla.

26.06.2019 5 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

Přečteno za víkend na zimní dovolené. Už teď se těším na pokračování.. takhle to přece neskončilo........

26.06.2019 5 z 5


Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Absolutně doporučuji! Původně jsem koupila synovi, ale jednou jsem neměla co číst, tak jsem se do knihy pustila a odložila, až když byla dočtená! Na základě této knihy jsem synovi ;) teď koupila i Shustermanovu knihu Bez šance...

26.06.2019 5 z 5


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Nejprve mě čtení moc nezaujalo, ale postupně jsem se dostala do děje a nakonec nakupuji zásoby ;) Jak již někdo napsal níže, měla by to být povinná četba. Doporučuji.

13.06.2019 3 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Perfektní! Naprosto úchvatná kniha s napínavým dějem. Klidně si přečtu znova, i když to ve mě zanechá stopu na dlouhou dobu...

13.06.2019 5 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

První knížka, kterou jsem nedočetla. Několikrát jsem začala číst i znovu a nic... Dvě hvězdy dávám za to, že si s tím spisovatelka dala asi práci.. protože takhle zamotaný příběh musel dát asi hodně práci...

13.06.2019 1 z 5


Dům Dům Anna Sedlmayerová

Úplně něco jiného, než na co jsem zvyklá. Knížku jsem si i přes to užila a s chutí dočetla až do konce. Nejvíce jsem byla překvapená, že se příběh odehrával v mém bydlišti.

13.06.2019 5 z 5