Dům přehled

Dům
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157082/mid_dum-GTt-157082.png 5 26 26

Secesní dům vypráví příběh o lidech, kteří ho postavili na začátku 20. století a žili v něm do konce první světové války. I o dalších dvou rodinách, které ho postupně obývaly až do srpna 1968.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům. Přihlašte se a napište ho.

mira399
16.09.2024 5 z 5

Jak je ta knížka stará, tak je výborná. Zajímavé pojetí, kdy nám příběh vlastně vypráví sám dům. A že je o čem vypravovat! Co je tedy emoční sešup, je konec knihy. To jsem musela rozdýchávat dost dlouho. Takže, doporučuji všemi deseti a nenechte se odradit poněkud starším datem vydání. Tahle knížka strčí do kapsy spousty novinek!

ivakola
18.02.2022 5 z 5

Co říci k této knize ? Vynikající, vynikající nápad autorky použít dům jako vypravěče. V žádné jiné knize jsem nečetla o tolika neštěstích, nadějích, lásky a nespravedlivostech. Je to emotivně velmi silná kniha. Musím se z ní vzpamatovat...Naprosto souhlasím se všemi komentáři níže.

katerina5544
11.06.2021 5 z 5

Hodně silná kniha do které bych to ani neřekla. Úplně mě emočně vysála. Je to neskutečná deprese a smutek. Nápad s domem,který vypráví příběh svých obyvatel je velmi originální a povedený. Postavy zažívají první světovou, druhou světovou a období před srpnem 1968. Musím to vydýchat. Na konci druhé části mi bylo fyzicky zle. A nejhorší je to,že spousta událostí byla realitou, která se stala v mnoha rodinách.... Doporučuji, ale obrňte se na to.

Kniha Dům v seznamech

v Mé knihovně10x